![]() |
Én azt nem értem, hogy ha ennyire nem jelent már, és nem ér már semmit az elismertség, akkor ti most pontosan min is vitatkoztok?????????
*iszonyat, hogy embereknek mikre vannak energiáik...* |
Quote:
|
Quote:
Miért nem lehet ezt csendben elintezni? A forumozok nagyreszet szerintem nem erdekli a torzsalkodasotok. Nemes egyszeruseggel figyelmen kivul kell hagyni, hogy mit csinal a masik. (Letiltjatok egymast, és nem olvassatok el meg az idezett reszben levo szoveget sem a masiktol.) Egyszer ugy is megunja a masik :) Ha ezt nem vagytok kepesek megerteni, akkor nincs mirol beszelni ;) |
Quote:
|
Quote:
Már rég lehagytuk őket egyébként, csak nem látszik... :p Illetve hát.. Ti lehagytátok őket, én biztos nem. Asszem 3 kockájuk lenne, ha "member" lenne a státuszuk. (nyilván valóan akkor sokkal többet kaptak volna, hiszen szerintem azért nem kapnak rengeteget, mert a "minek adjak neki, az a dolga, hogy itt fórumozgasson, és okosakat írjon" meg a "minek adjak neki, úgyse látszik meg..." elv sajna érvényesül - szóval ha Atinak memberként lenne ennyi hsz-e, szerintem akkor is ő vezetné a zöldlistát, mint most) |
Quote:
|
Jha, nem tartom magam tarhálónak (ha ez már így témába keveredett), nagyno ritkán kértem zöldet. 98%-ban meg van magyarázva, hogy miért kapom. És örülök, hogy nem a viccekre kaptam a legtöbbet. Számomra az elismertség még ér valamit, mert vannak a batyuban olyan játékosok zöldjei, akiket elismerek!
Mégegyszer köszönöm nekik is, és mindenkinek, aki zöldített. :) Sőt még a pirosozósoknak is, azoknak is, akik megmagyarázhatatlanul, értelmetlenül csak azért osztogatták a pirosakat nekem szinte minden nap, mert "csak úgy, miért ne húzzuk le a msáikat".. Nos, őket már nem nagyon látni erre. Ezzel bebizonyították, hogy semmi komoly okuk nem volt erre, hiszen ha annyira zavarom őket, miért nincsenek itt? Zavarom a fórumozásukat? Nem is fórumoznak... Csak belépnek, leosztanak egy pirit, és már ki is lépnek. :D:D:D:D Minenesetre az, hogy 3 kocejkám van, nekik is köszönhetem... Köszönöm. :D |
Quote:
*sose fogom pölö megérteni csávókám mér nem tud a szivarjával a hamuzóba hamuzni mér kell neki kávés csésze alátétbe aztán feles pohárba aztán csak úgy slussz rá az asztalra* |
Quote:
volt vagy 1500hsz-em a Harcosok topikba:D |
Quote:
Lehetőleg mire iskolába megy valamelyest kinövi, vagy akkor kerzdődik a kinek milyen ruhája van szindróma?:) Egy szó van erre: kacagságos... (Remy, Synkel miért nem ignoráljátok végre egymást? Szerintem mindenkinek könnyebb lenne mint ezt a "csúnyát mondott rám és elvette a lapátomat"-ot élvezni már egy jó ideje.) |
All times are GMT +1. The time now is 04:25. |