![]() |
Quote:
Innentol kezdve megkernelek, hogy ne is emlitsd a nevem kulonbozo topicocban, es inkabb zarkozz el az ilyen jellegu velemenynyilvanitasoktol. Neked lesz jobb... Innentol kezdve mar nem tudsz tovabb sullyedni a szememben, meg 23 kockaval sem... Aztan hogy mit hiszel, ahogy a muvelt francia mondana: "I couldn't care less..." |
Megint eszembe jutott valami:D
Páran még Geenek is beszóltak ,mert sokat írt régebben! Azon is nagyot röhögtem:D:D Egy fórumra mert írni ezért kapta a beszólást:D Igaz tényleg sokat írt,de nem muszáj elolvasni. A lényeg,hogy legyen valami vita és szóljunk be egymásnak:( tiszta ovi |
Quote:
Valóban már az elejétöl fogva vannak voltak akik tarháltak, én is kaptam már kért zöldet és adtam is, egyszer egyszer előfordult. De az utóbbi időben itt más sem megy mint az ipari méretü zöld kunyerálás, és hogymi az értelme az elismertség funkciónak? Itt többem elmondták, hogy semmi, az lenne az értelme, hogy a fórumozók elismertségét mutassa (meglepő módon) Úgy gondolom még az elején ez többé kevésbé reális képet mutatott, mostanra viszont teljesen kifordult magábol az elismertség funkció. Ez e véleményem, jah meg az is, valaki emlitette, hogy el lett rontva a játékotok ezzel. Játszani a hódítóban kell, itt meg fórumozni kellene. |
Quote:
|
Quote:
1. Én nem másolom be, hogy te milyen indokkal pirosaztál le engem, pedig érdekes. 2. Alkalom korábban is volt. 3. Látod, mégiscsak hasznos ez az elismertség téma:) Már nem vagy kénytelen velünk 5 kockásokkal közösködni:D:D:D Bár ha tarhálsz párat secc perc alatt visszajön:D |
Quote:
De legalabb 3-ig eltudsz szamolni, ezt ma mar masodjara bizonyitod... |
Quote:
2. nem feltételezem Rólad, hogy rosszindulatú lennél.... Remy nem fogadott meg szócsőnek, és azt hiszem ebbe jobb ha nem megyünk bele, a te szócsöveid még akkor is megszólalnak, ha hülyeséget beszélsz...... ugye nem kell példát mondanom? |
Verselő kedvű... 01-26-2008 13:21 ****** Jók a verseid
Verselő kedvű... 01-17-2008 17:31 ****** kezdj is Verselő kedvű... 01-14-2008 19:59 ****** megérintett... Na nekem ez számít igazi elismerésnek, felőlem az kér, aki akar, mindenkinek annyi zöldje lesz, amennyit szeretne... nekem a zöld, a fenti esetekben számít igazán (még akkor is, ha a zöld nem is zöld, hanem kis szürke) és egyvalamiért nem szeretném, hogy kikerüljön, mert számomra a mai napig a rólam alkotott (szerencsére úgylátom pozitív) képet tükrözi, visszajelzés, nem több, nem kevesebb... Akik adtak akár ott, akár másutt, azoknak köszönöm. És megpróbálok versenyben maradni a dobogós helyért kéregetés nélkül is, ha összejön összejön, ha nem nem.:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |