Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Xeper 11-22-2006 18:32

Hagyd csak őket -kell egy kis kikapcsolódás is mikor tanulok :p

Szecsa 11-22-2006 18:47

Harcosok, ilyen a szemelyisegem :)
Sajnalom. Elfogadni nem szukseges :)

Harcosok 11-22-2006 18:48

Na már megfordult itt pár tag és szótlaunl végigolvasták:)
Senkinek nincs véleménye?
Nem kell magunkba tartani...

Dragi 11-22-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 45282)
Hagyd csak őket -kell egy kis kikapcsolódás is mikor tanulok :p

Nem tudom de én úgy érzem hogy Harcosok gyerekessége akarva akaratlanul áttapad másokra amit azért nem kéne :mad: :mad: :mad:

Harcosok 11-22-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45288)
Harcosok, ilyen a szemelyisegem :)
Sajnalom. Elfogadni nem szukseges :)

Bocs de én arra nem lennék büszke,hogy nem tudom elfogadni,hogy nem első vagyok...
Mert te ezt csinálod... Megprobálod ugy beállítani a dolgot,hogy te még jobb voltál .... Meg irigykedsz itt a dolgokra...

Senki 11-22-2006 18:51

Harcimarci, inkább kapcsold vissza az elismertséged :D:D:D:D:D

Harcosok 11-22-2006 18:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 45290)
Nem tudom de én úgy érzem hogy Harcosok gyerekessége akarva akaratlanul áttapad másokra amit azért nem kéne :mad: :mad: :mad:

Már bocs szerintem az is gyerek aki megprobálja itt az embereket azzal éltetni,hogy jaj Harcosok ugy rossz volt jaj Harcosok ugy béna volt....
És közben szerintem nekem volt a legtöbb legyártott egységem+legtöbb tekim:DÉs ezzel szecsa is tisztában van...

Harcosok 11-22-2006 18:53

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 45293)
Harcimarci, inkább kapcsold vissza az elismertséged :D:D:D:D:D

Látom érdekel:Jelenleg -29 Fórum pontod van.

DE mondom jobban tetszik a fekete mint a piros:)De ha valaki kérdezi beirom bármikor ...

Xeper 11-22-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 45290)

A hülyeség ragadós -tudom :D
Viszont itt már több mint 1900 hsz született, szerintem éppen elég gyerekes dolog hangzott már itt el, aki ide látogat, szokja meg :D

Abban mondjuk igazat kell adnom Harcosoknak, hogy ha nyert, akkor nyert, akármilyen taktikával is, jelen esetben az volt célravezető. Van jópár taktika jelenleg, ami nem tetszik, mégis hatékonyabb (sajnos), mint egy sikeres sereges létforma -attól, hogy nem elegáns, még működik :)
Legközelebb egyezzetek meg abban, hogy nem szabad tolikkal/varikkal akciózni :D

Harcosok 11-22-2006 18:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 45297)
A hülyeség ragadós -tudom :D
Viszont itt már több mint 1900 hsz született, szerintem éppen elég gyerekes dolog hangzott már itt el, aki ide látogat, szokja meg :D

Abban mondjuk igazat kell adnom Harcosoknak, hogy ha nyert, akkor nyert, akármilyen taktikával is, jelen esetben az volt célravezető. Van jópár taktika jelenleg, ami nem tetszik, mégis hatékonyabb (sajnos), mint egy sikeres sereges létforma.

És én sikeres sereges létformát alkalmaztam mert 95%,hogy nekem volt a legnagyobb támadóerőm a végén:)Csak én vártam az alkalmas időt amikor használni kellett ezt..:)
arrol meg nem tehetek ,hogy én ugy készültem ezt a 170tolit is belopják:)

All times are GMT +1. The time now is 00:07.