Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Ditke 01-26-2008 20:47

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 154564)
Drága Dit,
Asszem, h a hozzászólásomban a kiemelt (azaz az idézett) rész a lényeg...
Korántsem arra akartam utalni, hogy érdemtelenül kaptál volna elismertséget...

Megelőztél:D Tudom! Csak nem értem....:)

Synkel 01-26-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 154519)
Lehet félreérthető volt, de azzal nem értettem egyet, hogy vki nem téglalap alapján fogadja meg a tanácsokat, mint írta de azért tarhál mert mégiscsak jó ha van pár zöldkocka a neve mellett.... csak az a szomorú, hogy pont annyi van neki, mint Remynek... innentől azt mondom nincs értelme az egésznek...

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 154528)
Senkit nem hordtam le Ati, egyszerűen nem szimpatizálok ezzel a zöld tarhálással, és nem hinném, hogy egy tarhált zöld felér egy komoly felvetés, vagy segítségre kapott zölddel.... Remyvel értek teljes mértékben egyet.... értéktelenné vált az egész...

1. Szerintem is szomorú, hogy Remynek 5 kockája van, mint Attilának vagy Ditkének.

2. Mivel rosszindulatú vagyok, örülök, hogy Remynek fáj a keze, mer egyéb esetet el se tudok képzelni arra nézvést, hogy miért fogadott meg téged szócsőnek. Írd le nyugodtan, hogy Remy az Isten, neked azt is elhisszük. Ebben a topicban mindenképp:)

3. A magam részéről a zöldjeim túlnyomó részét a Megbeszélések közt szereztem, meg a politikai topicokban. Így karácsonytájt kezdtem látogatni ezt a topicot, aztán megszaladt a ló:) Részt vettem minden komolyabb fejlesztés megvitatásában, volt egy csomó javaslatom - némelyik be is került a játékba - kiálltam a politikai meggyőződésem mellett, de ettől se jobb hódos, se jobb fórumos nem lettem. Eleve marhaság ez az egész. Hogy lehet valaki jobb fórumos mint a másik??? Az meg nonszensz, hogy a játékbeli teljesítményhez akarjátok páran kötni a fórumos elismertséget, mer akkor Wand, Monro, Serg, Ákos meg jópáran még igencsak meg kell tanuljanak játszani...

4. Bírom azért, hogy bár mindenki azt mondja, értelmetlen az elsimertség, meg nem jelent semmit, azért jópár embert zavar ha más lát fantáziát abban, hogy neki sok legyen. Én pl szeretném utolérni Goldyt meg Atit:) Akit zavar szerintem egyszerűen kerülje el ezt a topicot.

J.Ati 01-26-2008 20:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154572)
1. Szerintem is szomorú, hogy Remynek 5 kockája van, mint Attilának vagy Ditkének.

Ha felsorolsz,akkor a nőt illik előre írni;)
Akkor téged Cassandra és Dragi tégláji nem szomorítanak el jahh meg a sajátod se:D
Ennek örülök és grat az őszinte véleményedhez!:)

Croissant 01-26-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 154568)
Ez így igaz, de sem Gyuláról, sem Kifliről nem tudom elképzelni, hogy ilyet írjanak pusztán irígységből!

Köszönöm, hogy Te legalább objektíven próbálod megítélni a helyzetet...

Remedy 01-26-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 154501)
Ez mondjuk így 8 beírás után azért szerintem elég elhamarkodott vélemény, nem gondolod?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 154517)
Végülis senki nem tudja ki vagy, soha nem beszélsz senkivel, de másokat lehordani azt kapásból megy, a beírásaid 20%-a mostanra már erről szól. Hááát, ha szerinted ez normális, akkor csak hajrá, de jelentős értékkülönbségeink vannak...

Ati, azert ne ebbol indulj mar ki. A 8 beiras nem jelent semmit. En tudom, hogy kicsoda O, es attol, hogy 8 beirasa van, sokkal ertelmesebb velemenye van, mint barmelyik 2000-esnek. Csak nem tartja szuksegesnek, hogy lepten-nyomon beirjon vmit. Ezek utan azt hiszem, a Te velemenyed volt egy kicsit elhamarkodott...

Synkel 01-26-2008 20:59

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 154573)
Ha felsorolsz,akkor a nőt illik előre írni;)
Akkor téged Cassandra és Dragi tégláji nem szomorítanak el jahh meg a sajátod se:D
Ennek örülök és grat az őszinte véleményedhez!:)

Engem a Dité mega tied se szomorít:) Magamat meg nem akartam idekeverni, mer amúgy is tudja mindenki, hogy nagyképű vagyok:)

J.Ati 01-26-2008 21:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154575)
Ati, azert ne ebbol indulj mar ki. A 8 beiras nem jelent semmit. En tudom, hogy kicsoda O, es attol, hogy 8 beirasa van, sokkal ertelmesebb velemenye van, mint barmelyik 2000-esnek. Csak nem tartja szuksegesnek, hogy lepten-nyomon beirjon vmit. Ezek utan azt hiszem, a Te velemenyed volt egy kicsit elhamarkodott...

Talán Ati úgy gondolta,hogy idejön valaki,akit nem ismer senki és megmondja a frankót.
Én pl. nem ismerem Debilkét,de ettől függetlenül nem lehet rólad jó véleményem?:confused:
Igaz néha túlzásba esel te is,de ez van!
Az elismertséget jelölő téglákon miért kell ennyit vitázni,én már tényleg nem tudom.

J.Ati 01-26-2008 21:06

Remy!

Az is vicces megállapítás volt,hogy 8 beírás meg 2000!
Most mi nem egy fórumon vagyunk?
Itt nem az irkálás a lényeg?
Akkor most miről beszélünk?

Valaki a játékkal kapcsolatos ötleteivel áll elő.
Valaki a politikai nézeteivel!
Valaki a vicceket írogatja és valaki verseket ír.
Vannak olyanok akik nem írnak be semmit csak huhognak a bagoly topicba.
A lényeg,hogy a fórum,gondolom azt a célt szolgálja,hogy írjanak bele.
Nem?

Tsobi 01-26-2008 21:08

Szegény fórum a szülinapján mit kell hallgatnia ...

Synkel 01-26-2008 21:09

Ja igen, szülinap:D
6 pontot ér a pirosam, ki kér ?:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 07:31.