Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

GenXter 03-06-2011 16:26

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 282688)
Már végképp nem értelek.
Ha a fél 1/A tudja a belépőtöket, akkor miért csodálkoztok hogy egy ilyen megtörténhetett?

A másik
Honnan tudod, hogy kivel van és kivel nincs mnt-nk? Ja meg hogy ki az "ellenségünk" :D

szerk:
igazából én vagyok a hülye, hogy ide írogatok, hisz a hsz-eid magukért beszélnek
végeztem is

üdv

megjött a válasz is :D

Killer 03-06-2011 16:27

nos emberek én jártam egyszer hasonló cipőben.nem is kell hogy hódos legyen aki csinálta!!amikor az én orimmal szórakoztak a freemailomat törték fel,és lekérték a jelszót,szóval ne nagyon kombináljatok szvsz.(ja amúgy azóta olyan jelszavam van,hogy cetli nélkül nincs esélyem:DDD)

Merengő 03-06-2011 16:31

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 282692)
nos emberek én jártam egyszer hasonló cipőben.nem is kell hogy hódos legyen aki csinálta!!amikor az én orimmal szórakoztak a freemailomat törték fel,és lekérték a jelszót,szóval ne nagyon kombináljatok szvsz.(ja amúgy azóta olyan jelszavam van,hogy cetli nélkül nincs esélyem:DDD)

de látod kalapácska beimserte, hogy egy másik klán egyik tagjának a belépőjét másik 2 klánból is tudják, akik nem lépnek be, csak tudják, amit nem nagyon értek ... miért is? ez számomra teljesen elfogadhatatlan.................

Killer 03-06-2011 16:34

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 282694)
de látod kalapácska beimserte, hogy egy másik klán egyik tagjának a belépőjét másik 2 klánból is tudják, akik nem lépnek be, csak tudják, amit nem nagyon értek ... miért is? ez számomra teljesen elfogadhatatlan.................

ez már más tészta:)

reichz 03-06-2011 16:39

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282684)
Korábban említette valaki, hogy végig kell gondolni kinek lett kiadva a belépő , 2 külsős ember tudhatta az egyik az ellenségetek a másikkal mnt-tek van ...
Szerinted ?

nagyon jól informált vagy , még azt is tudod ki tudhatja más klánok tagjainak a belépőjét....és kinek kivel van mnt-je, ez kezd érdekes lenni , mesélj még valamit ,hátha Hexen kívül még valaki másnak is leesik a tantusz...;)

Kutyuleee 03-06-2011 16:46

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 282692)

Szóval a te hibádból pakoltak ki minket 3éve??? nah szép... minjárt keritek egy szép kis terméskövet:D:D

Kalapácska 03-06-2011 17:01

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 282696)
nagyon jól informált vagy , még azt is tudod ki tudhatja más klánok tagjainak a belépőjét....és kinek kivel van mnt-je, ez kezd érdekes lenni , mesélj még valamit ,hátha Hexen kívül még valaki másnak is leesik a tantusz...;)

Igen és milyen tantusz esik le ? eddig 10+ - nak mondtátok a klánt , ezután 40 + vagy mi lesz ?
Vannak infóim dolgokról és ?

GenXter 03-06-2011 17:01

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 282690)
Ha fél A tudja a belépőiteket, nem értem miért csodálkoztok ezen

És hogy miért jksz?

gondolj már bele, két külsős, nem a klánhoz, hanem más klánhoz tartozó ember, bele lát másik 9 ország felépítésébe, anyagi helyzetébe, stb. És innen már cska egy lépés, hogy beverjenek titeket klánra, stb.

ilyen emberrel nem lennék egy klánba

azért ez egy kicsit csúnya lenne :D

GenXter 03-06-2011 17:07

de megvárom kié lesz a takony a tyúkudraron :)

reichz 03-06-2011 17:08

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282699)
Igen és milyen tantusz esik le ? eddig 10+ - nak mondtátok a klánt , ezután 40 + vagy mi lesz ?
Vannak infóim dolgokról és ?

kvíz kérdések

Mit jelent a tantusz?

régi telefonérme
nagynéni
iskolai eszköz
cipész szerszáma

http://www.kvizkerdesek.hu/captcha.php?i=10965
Ha meg akarod tudni, helyesen válaszoltál-e, írd ide a művelet eredményét (számmal):
Válasz elküldése

All times are GMT +1. The time now is 11:00.