Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Xeper 04-17-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 170301)
A piros 73-as a Pólustól indul Palotáról, tehát, ha a Blahán van, akkor itt is.

Térképen nézve a Blaha annyira van, mint bármi más megállója... igazából még Angyalföld, és a Dunához közeli rész... de azért köszi :)

Pali papa 04-19-2008 00:05

Valaki mesélje már el nekem, miért van az itt ebben a szép országban, hogy ha hívsz egy mestert aki történetesen egy víz-, gáz-, és központifűtésszerelő és megbeszéled vele mi hova kerüljön, akkor mire odaérsz az új Geberit WC-det egész máshova építi méghozzá úgy, hogy szembe néz a zuhanykabinnal. Ráadásul a zuhanykabin és a WCkagyló közötti rés (mert helynek nem nevezném...) nem elég ahhoz, hogy kényelmesen odaállj.
Majd elkezdi megmagyarázni a hülyeséget, és mikor megkérdezed:
-De ember, mielőtt baromságot csinál legalább hívna már fel az istenverte pénzemért!
Akkor csak áll és hebeg...
De mikor azt mondom, most ezt szétszedi és úgy csinálja ahogy én akarom akkor Ő ugyan nem mert az plusz pénz, és majd ha kifizetem a pluszmunkát.
Mostmeg neki áll feljebb, hogy miért nem engedem be a lakásba elvinni a cuccait.
De megmondtam, hogy a szerszámai árából fogom fedezni a másik szerelő díját amit a helyreállításért kér.
Ja és a másik...
Jön a burkolótól egy árajánlet, majd később egy drágább. Mondok neki ez miért több mint az első aszongya belvárosi felár.
Bakker miért a Károly körúton mitől drágább a csempézés mint mondjuk Újpesten?????
Elegem van belőlük...

Tsobi 04-19-2008 00:28

Piros 73-as? Az nem a 173?

Ati 04-19-2008 09:42

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 170527)
Mondok neki ez miért több mint az első aszongya belvárosi felár.
Bakker miért a Károly körúton mitől drágább a csempézés mint mondjuk Újpesten?????
Elegem van belőlük...

Nekem csak karácsonyi felár volt, de arról mondjuk én tehetek, mi a fenének akarok pont december 24-én gázszerelőt hívni... :) Viszont kijött, nem úgy, mint a garanciális szerelő, aki közölte, hogy nem érdekli, hogy minusz 10 fokban és hóban nincs fűtésem és melegvizem, ez biztos nem garanciális hiba, és különben is beteg, és rossz a kocsija, és ünnepek vannak, most nem jön ki.

A márkakereskedőnél ennyire nem örültek annak, hogy az egyik szerelőjük ennyire hanyag.

[HTPA]GeeForce 04-19-2008 10:46

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 170531)
Piros 73-as? Az nem a 173?

Szerintem de. :D

Ati, remélem írásos panaszt tettél ellene. :D:D:D Az ilyen menjen a fenébe.

Redback 04-19-2008 19:11

Én is dühöngök egy kicsit.....
MA volt két meccsünk, és a feladónk igazolását elhagyta az edző.Ezért majdnem kizártak minket.A 2. meccsen nem is játszhatott a feladó, épphogy nyertünk, és ezek után lekezd nekünk pampogni hogy milyen szarul játszunk.Megnézném feladó nélkül mit csinálna a pályán....:mad::mad::mad::mad:
Am szerencséra nyertük mind a kettőt, és így hiába megóvják az első meccset, úgyis bejutunk 7-10-be.Szerencsére.....

Fefe013 04-19-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 170617)
Én is dühöngök egy kicsit.....
MA volt két meccsünk, és a feladónk igazolását elhagyta az edző.Ezért majdnem kizártak minket.A 2. meccsen nem is játszhatott a feladó, épphogy nyertünk, és ezek után lekezd nekünk pampogni hogy milyen szarul játszunk.Megnézném feladó nélkül mit csinálna a pályán....:mad::mad::mad::mad:
Am szerencséra nyertük mind a kettőt, és így hiába megóvják az első meccset, úgyis bejutunk 7-10-be.Szerencsére.....

Gratula:)
És nyugi!;) fúúúú, hogy szokott engem is bosszantani, mikor sík ideg vagyok és valaki nyugtatgat:-)

Redback 04-19-2008 19:15

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 170619)
Gratula:)
És nyugi!;) fúúúú, hogy szokott engem is bosszantani, mikor sík ideg vagyok és valaki nyugtatgat:-)

Köszike.Indult 3 sereg.... :-)

Arcana Anchev 04-21-2008 13:21

Bár látom, hogy itt komoly dolgokon szoktak dühöngeni, de ki kell magamból írni a bánatomat.
Ma a játszótérről hazamenet elvesztettem a kedvenc kardigánom és hiába rohantunk vissza, nem lett meg. Nagyon szomorú vagyok. Képtelen vagyok ilyen lelki állapotben nekiállni mosogatni.

Ati 04-21-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 170851)
Bár látom, hogy itt komoly dolgokon szoktak dühöngeni, de ki kell magamból írni a bánatomat.
Ma a játszótérről hazamenet elvesztettem a kedvenc kardigánom és hiába rohantunk vissza, nem lett meg. Nagyon szomorú vagyok. Képtelen vagyok ilyen lelki állapotben nekiállni mosogatni.

Nézz körbe, lehet, hogy csak a szél fújta el valamerre. Ma elég erős szél volt nemrégiben.

All times are GMT +1. The time now is 17:52.