![]() |
Quote:
|
hali.
igen én, igen azt. -Rövid és lényegretörő- :D |
"Háj, népek. (mármint, szevasztok)
Nehéz döntés előtt állok: szövit alapítanék. Mivel fáradt vagyok, a lényegre török (értsd: ige). Mivel ütőképes szövit szereték, és ti is remélem, meg kell felelnetek a FELTÉTEL-nek. (FELfelétörő,Teljeskrónikázó, Életerős, Tehetséges, Elfek [szövetsége]). Najó, igazából az egészet most én találtam ki, de félreértés ne essék: feltétel van. Szigorúan kisbetűs. -Ne legyél messze, elég az, ha 2 körre vagy. -Ne legyél kezdő, azt reggelizek. Najó nem, durva poén volt. (Ha még mindig kíváncsi vagy rá, elárulom, általában piritóst.) -Ez tulajdonnképpen az elöző pont átfogalmazva: nem kell élőhalott, se élőhalott varis, sőt, élőhalott tudós se. -Pénzed legyen. -VIP is legyen. -Aktív legyél, viszonylag. (kezd egyhangúvá válni, nem?) Ha ezeknek megfelelsz, fél siker. Hogy mi kell a tuti sikerhez? 1.) Faj: Óóóóóriááás. (mást is elfogadok, de aki óriás, annak tuti sikere van.) Lehet jelentkezni, varis-hadisnak, vagy hadisnak. 2.) Jelentkezned kell, nálam. (rákattintasz a nevemre) Jelentkezni nálam lehet. Üdv: Rabbit, kinek mi vagyok. (egyesek másnak tartanak) Bye. Ui.: Adok 360 kört, arra, hogy közelembe érjetek/jelentkezzetek. Előre is elnézést fárasztó "poénjaimért", legközelebb igyekszem visszafogni magam." Egy aranyos "kis" szösszenet. |
Quote:
|
Quote:
|
helló hódos népség
akit mardos a kétség és szövit keres küldjön zöldet,ne legyen rest (nos szeretettel várom hiszen az a leghőbb álmom) hogy legyen 1-2 erős hadis- ütőképes sereg mindegy hogy páncél csillog vagy patás van + nyereg még szükség lenne pár potrohosra, bűvös igét kántáló varázs manusra dióhéjban kábé ennyi csapatjátékosok és elszántak: tessék jelentkezni És egy másik: Figyelem! Figyelem! Érekel egy frigy velem? Legyél varázs, és ne legyél parás. vagy lehetsz akár csetepatás. Keress bátran itt a helyed, ha jól használod a fejed (fajod). Nekem tetszenek. :):) |
A mai magyar oktatás egyik gyöngyszeme:
"meg van 1 heij a szovinkbe es ez nem jo ugyhogy keresunk meg 1 tagot es pedig egy profi hadist es ojan bealasal is nem csak a szemejsege legyen az 45% barak minimum vip nagy elony vagy ha nics a kor jo lene szerezni :) msn napi tob belepes es legyen csapatjatekos tehat aki ugyerzi hogy tudya mi a hadis es hogy vegig akarja vini a dolgot irjon ne habozon nagyon variuk..(orias vagy ork legyen) csak egyut vagyunk erosek egyedul nem mehet meszire!!" |
Quote:
Még olvasni is fájt:(:( |
Quote:
Quote:
|
!!SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!
"I-BadMash World-I (#517063) 2008-03-20 11:36:31 Helyezés: 596 Érték: 10922 Üdv mindenkinek! Jól müködő tapasztalt szövibe keresünk 4.tagot hadi gnóm személyében. Kikötés:Minimum napi 3*i belépés! MSN, Vip előny. Akit érdekel nekem jelezze. By Deni" Gondoltam jelzem, hogy ez nem én vagyok, csak a félreértés elkerülése végett, mivel már jópáran érdeklődtek 5.szintes pályafutásomat illetően. Szóval nincs orim az 5.szinten és a közeljövőben nem is lesz. ui.: ha van benne olyan info aminek nem kellene ott lennie, akkor szóljál Ati és kiveszem belőle. |
All times are GMT +1. The time now is 17:05. |