![]() |
Quote:
Én nem szoktam :D |
Quote:
|
Quote:
A valóság alapja ennek is pont ugyanannyi mint annak lett volna. Jelen esetben én pontosan tudom miről beszélek te meg feltételezel valamit és ez alapján ezt tényszerűen írod le. Az már csak hab a tortán , hogy eközben mindenféle csúszómászónak és a fekália különböző fajtáinak a nevén neveznek , engem és az egész klánt, ez egy rossz vicc méghozzá nagyon rossz . Szívesen bemásolnám a szövifórumot abból az időszakból , az tisztázná a dolgokat de nem tudom lehet-e. Gondolkodjatok már el kicsit mielőtt megvádoltok másokat, egyvalaki lehet , hogy erősen röhög most de sejtésem sincs ki az. Totyáékkal sosem voltunk jóban, mióta klánnal bevertük őket azóta kifejezetten nem vagyunk jóban , együtt sem játszottunk soha, ugyan honnan tudnánk az országaik belépőkódját? |
Quote:
Ki az az ember aki szövifórumon irkálja ki a hogy "most kibontom a támadó orit mert szereztem hozzá belépőt " Szerintem annyira egyszerű a dolog mint a lapostányér ,de sokan túlbonyolitják ezt is |
Quote:
Szerinted ? |
Totya játékban nincs ellenség ,csak ellenfél
Vagy lehet nektek mindenki ellenfél ? :) De akkor izgis a játék |
Quote:
|
Quote:
tilos kiadni másnak a belépőt ? nem is tudtam Mintha Ati irta volna hogy ha kivan adva a belépő akkor vállaljuk a következményeket is Gondolom ha TILOS lenne kiadni,nem irta volna ezt |
Quote:
Ha a fél 1/A tudja a belépőtöket, akkor miért csodálkoztok hogy egy ilyen megtörténhetett? A másik Honnan tudod, hogy kivel van és kivel nincs mnt-nk? Ja meg hogy ki az "ellenségünk" :D szerk: igazából én vagyok a hülye, hogy ide írogatok, hisz a hsz-eid magukért beszélnek végeztem is üdv |
Quote:
Quote:
És hogy miért jksz? gondolj már bele, két külsős, nem a klánhoz, hanem más klánhoz tartozó ember, bele lát másik 9 ország felépítésébe, anyagi helyzetébe, stb. És innen már cska egy lépés, hogy beverjenek titeket klánra, stb. ilyen emberrel nem lennék egy klánba |
All times are GMT +1. The time now is 13:23. |