![]() |
Quote:
A tuning meg a teljes rendszer eldobása és építesz helyette egy teljesen mást ... vagyis kitalálsz egy új rendszert ami jobb a régitől :) Itt is egy egyszerű példa : http://www.youtube.com/watch?v=kFLGfG_2WKM ez saját átalakítás 2.0 szívómotor most van benne lassan kb 3k km nemsokára megkaphatja az igazi beállításokat :) Akkor fog majd rendesen menni :D Kamera idejét meg nem tudom beállítani ez van :))))) |
Quote:
|
Amúgy szépen megy a kicsike szép is a hangja:)
|
Quote:
|
Quote:
egy az osztott ablakos utáni, de még ovál hátsószélvédős bogárról van szó, 2 semmiség alkatrészt kell beszereznem hogy teljesen gyári legyen, és átmenjen az OT vizsgán. még a motorrol is megvan az eredeti papir a porsche gyártól:) a kérdés hogy érdemes ezzel szórakoznom, mert az autó passzív költsége nevetségesen kevés (kb 17k HUF évente) ami állapottól független, csak a klubtagság kell hozzá. emiatt gondolkodom a korszerübb motor beszerzésén, amivel bátrabban járok a hétköznapokon is:) amúgy a legvalószinübb az,hogy beteszek egy új motort és a régit szép lassan felújitom teljesen csili-vili-re szép lassan:) amin röhögtem,hogy egy felújitott motorrt láttam rendes papirokkal a szériából, de az irreálisan sokba került (340k Huf) elkezdtem gondolkozni, hogy belemerülök a motor felújitásba, mert van benne pénz rendesen az ilyen régi daraboknál. Ami még szívfájdalamam,hogy majdnem megvettem egy BMW 323-at 95k-ért papirokkal műszakival, 80k km-rel, ismerősé volt, így tudtam milyen jó állapotban van. csak amire összeszedtem a lét addigra el is ment duplaáron:( |
Quote:
OT vizsga kicsit gázos már mert meghülyültek teljesen :S De sok sikert :) |
A francia első osztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 28. fordulójában a Marseille hazai pályán minimális különbséggel kerekedett a PSG fölé.
A Caen és a Monaco is pályaválasztóként tartotta otthon a három-három pontot, utóbbi a hajrában szerzett két találattal gyűrte le az Arles-Avignont. A Monacónak egyetlen árva korai gól is elég volt a Nancy legyőzéséhez. LIGUE 1 28. FORDULÓ Caen–Arles-Avignon 2–0 (Mollo 79., Arabi 85.) Monaco–Nancy 1–0 (Luiz 19.) Marseille–Paris SG 2–1 (Heinze 16., Ayew 35., ill. Chantome 27.) Kár, hogy Luiz Nancy játékos... mekkora barmok vannak az NSO-nál... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:39. |