![]() |
Paul Oakenfold - 2 Yrs Of Oakenfold @ Cream CD2
|
DMX-Where the hood at:cool: :D
|
Kormorán - Kell még egy szó
majd Emberek - Tábortűz :o |
Kentaur - Álmatlanság
"...Védj meg, Angyal, Ha álmatlan az éj..." |
Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race
|
Édesanyám, kedves anyám,
Csak az a kérésem, Hokibotot, hokibotot Csináltasson nékem Hokibotot sej haj, Korcsolyát melléje. Ez illik, illik, illik Ez illik, illik, illik A székely legénynek. :cool: :cool: |
Kronos - A turulmadár
"Ezer éves mély utadon szelek szárnyán átutazom, Átkarolom hegyeken át, Hungária minden fiát; Gyermekfejjel így gondolom: Nem szakadhat széjjel a hon, Fogjuk meg hát egymás kezét, Magyarország így lehet szép!" aztán: Kronos - Ne engedj el "Ne engedj el! Ne engedj szabadon, nem akarlak feledni, a szenvedés jutalom. Ezen az úton akarok járni, lehet rögös, lehet nehéz. A szó most hallgat, csak a szív beszél." majd: Kronos - In memoriam "Emlékedet őrzi, mind ki hű barát, Elrabolt az ár, élted hajnalán. Fájdalmas szívünkből egy dallam kiált: Mért vitt téged el, ez a rút világ?" :o |
Republic : Tyereskova
"Helikopteren jön a Kedvesem De soha nem velem, soha nem velem Nem a háztetőn, nem a fák alatt Nem én voltam az, nem akartam azt Nem én voltam, nem én voltam, Csak az a másik, az a másik, Szeretlek mindhalálig „Já Ljub ju. Tyereskova. Já Ljub ju. Igyi szudá.” Levél a távolból Szertelek mindenhol Szeretlek mindenhol, Ha lehet, a földön És a föld felett, A távolból. Csak el ne repülj Ahogy ott pörögsz Megölnek majd, ha visszajössz Csak el ne repülj A fejem fölött Ha visszajöttél, akkor én jövök Nem én voltam, nem én voltam, Csak az a másik, az a másik, Szeretlek mindhalálig „Já Ljub ju. Tyereskova. Já Ljub ju. Igyi szudá.” Levél a távolból Szertelek mindenhol. Szeretlek álmomban A szívem a földön van „Já Ljub ju. Igyi szudá. Já Ljub ju. Tyeresková.”" |
Emberek!!!
Let The Sunshine In "Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sun shine in..." :) |
Ákos - Menekülj "...Mint ezer év lángja, lobog a lelkem, (Menekülj, fuss el, menekülj) Szememben bűn és vágy ragyog (Menekülj, fuss el, menekülj) Szárnyatlan szálló gyilkos angyal, (Menekülj, fuss el, menekülj) Végtelenül védtelen vagyok..." A többit most lusta vagyok.:P |
All times are GMT +1. The time now is 01:36. |