Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Valezius 03-13-2008 14:01

Nem nagyon értettem sose, minek kell egy hirdetést kommentálni, ha vicces anélkül is vicces, ha meg nem, akkor azzal se :)

Tsobi 03-13-2008 15:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 165170)
Nem nagyon értettem sose, minek kell egy hirdetést kommentálni, ha vicces anélkül is vicces, ha meg nem, akkor azzal se :)

Walee,az örök elégedetlenkedő :)

tulip 03-14-2008 07:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 165170)

Ha jól emlékszem, volt régen a Lúdas Matyi hetilapban(?) Peterdi Pálnak a Tücsök és Bogár rovata, amelyben bakik kommentálásával igyekezett érdekesebbé tenni az idézett szemelvényeket. Más dolog, hogy sikerült-e neki, de tény, hogy érdekesebbé, viccesebbé válhat tőle ha jól csinálják. Pontosan ez a helyzet itt is.

vityu 03-14-2008 12:54

Helyezés: 621
Érték: 10162

valaki lenne a szövetségesem? (akármi bármijen szeméjiség)

(...no comment...)

Eke 03-17-2008 20:05

Hy!Most egy új országot csináltam ezé még egy kicsit kezdő vook!Nem segítség kell hanem szövi társ!
(élőhalott vook)
ha jó akkor szóljatok nekem és kötünk
Üdvözlettel:xyxyxyxy

Vazze ugy csináljon uj orit valaki ,hogy rögtön kezdö lesz.:D
Nekem jo ha ö hulla,de én semmiképpen nem akarok kötni,meghagyom a nagyinak a kötést.:D

Eke 03-17-2008 20:08

Szövit keresek...
nem vagyok kezdő...

Csak szerintem egy picit böbeszédü,meg aztán aszem tul sok infot kiadott.:D

Valezius 03-18-2008 02:18

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 165700)
Szövit keresek...
nem vagyok kezdő...

Csak szerintem egy picit böbeszédü,meg aztán aszem tul sok infot kiadott.:D

Na engem már szúrtak le ezen a fórumon, hogy miért gondolom, hogy ennél többet is ki kéne írnia magáról, arról van a privát :o

És ha nem kezdő, akkor ő is tudja, hogy ennyi bőven elég :D

Grabi 03-18-2008 11:13

józsi
2008-03-18 11:48:52
Helyezés: 426
Érték: 86512

ÜDV!

Olyan unatkozó Top30-on belül lévő orit keresünk, aki termelne nekünk, segítve minket, hogy mi is odajuthassunk.

legszívesebben megölelném és megsimogatnám a kis buksiját :)

Druida 03-18-2008 20:16

5U diplomácia:
Rettenthetetlen bajnokok! Az újjászületett "holt" seregeink mellé keresünk játszótársat, aki képes erős alvilági vagy mágikus tevékenységet folytatni, nem baj ha kezdő, vagy középhaladó játékos vagy, csak legyél legalább napjában kétszer-háromszor belépve, és használd a fórumot. Minden továbbit megbeszélhetünk zöldben.
kritérium: minimum 13000 pont érték.
jelige: adjuk meg ami jár! :)

hát írtam neki... erre ír hogy nemvok jó... :( meg is lepődtem pedig minden kritériumnak megfeleltem! 50000ponton vok... hát ez van. vkinek nem vok jó :(

Andrew 03-18-2008 20:21

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 165863)
5U diplomácia:
Rettenthetetlen bajnokok! Az újjászületett "holt" seregeink mellé keresünk játszótársat, aki képes erős alvilági vagy mágikus tevékenységet folytatni, nem baj ha kezdő, vagy középhaladó játékos vagy, csak legyél legalább napjában kétszer-háromszor belépve, és használd a fórumot. Minden továbbit megbeszélhetünk zöldben.
kritérium: minimum 13000 pont érték.
jelige: adjuk meg ami jár! :)

hát írtam neki... erre ír hogy nemvok jó... :( meg is lepődtem pedig minden kritériumnak megfeleltem! 50000ponton vok... hát ez van. vkinek nem vok jó :(

Napi 2-3 belépés a gyorsban? Nem kevés az egy kicsit? :o szerintem ez a vicces :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 08:41.