![]() |
Ténleg:1db dolgozó ember mennyit fizet körönként?:)ha nincs teki hozzá?
és 1db aki nem dolgozik?(szerintem semmit) |
Nem ertem, miert ne legyunk 3-nal többen? :)
Lehet hogy 2 ember eszen konnyebb tuljarna, viszont a skalazhatosag jovalta kisebb :) Erre tokeletesen pelda a tegnapi parbaj, elnezve az eredmenyt utes sem tortent. Egyszeruen vedelmet konnyebb epiteni, mint tamadast, es ez tortenik, ha azonos tudasu jatekosok jatszanak :) A gond az egyebkent, hogy ahhoz hogy tekercset irj, konyvtarnak kell lenni :) 1 db lakashelyzeti tekercs irasa: 99 arany. 1 db hadugyi: 66 arany. 4-5 konyvtar felhuzasa siman: 4-5k arany tuloraba: 8-10k arany Ha azt nezzuk, hogy az elejen 7-11k arany (adomertektol fuggoen) a beveteled, akkor nem igazan tudsz sok konyvtarat felhuzni :) Sőt, a későbbiekben a tekercsek megírása is elég költséges tud lenni. (Nem mintha a morál feltolása 80% fölé olcsobb tevékenység lenne) De azt be kell látnod, hogy igencsak kevés ember engedheti meg magának ezeket a dolgokat :) A kettő pedig biztos, hogy nem fog menni...legalabb biztos nem 22-25 könyvtárral írsz, mint dragakoves parbajba, hiszen nincsenek szazezres nagysagrendu osszegeid tekercsirasra. A masik dolog, pedig ha pl. leveszed 1800-as nepnel (25. korben nagyjabol ennyi van kb.) az adot 50%-ra tegyuk fel, es van 450k aranyad, akkor a kamat+adobol szarmazo bevetel 25k arany. Viszont ebből ha elosztogatsz -tegyük fel- 200k aranyat a népnek, és 100k-ért pedig tekit írsz, akkor a körönkénti bevételed lecsökken 10k arany környékére, amivel a későbbiekben teljesen meghalsz, mert nem fogod tudni győzni pénzzel a ló és íjj képzését :) Mert azért figyeld azt is, hogy 100 ló kiképzése 80k arany... |
Aki nem dolgozik az nem fizet.
1 dolgozo embert pedig nézd meg mennyit fizet :) Egyszeruen kiszamolhato, ha van egy aktiv orszagod :) |
Quote:
Ja és akkro az adoztatos párbbajjal van valami baj ha nem tudtatok ütni....Akkor ott csak a gyengéket lehet ütni??Ez szerintem nem jó így.... Normál párbajon furcsa mód ütötték vágták egymást a a jó játékosok!!!Vasárnap uygérzem volt ütés ide oda ....pl én bevágtam járványt... |
Adoztatos parbajon, ha jol jatszik mindenki es BIZTONSAGOSAN, akkor nem lehet egyszeruen utni.
Ugyanez van, ha pl. mindenki a Te strategiadat jatszana egy dragakoves parbajon, es nem hibazik senki sem, akkor Te se tudnal utni. Ezt vegulis evidensnek erzem. |
Quote:
DE az a baj szecsa még midnig ezt teszed,hogy én varizok stb stb:) Mégis egyedül én mertem bevállalni azt,hogy ráütök járványra:) Most kiváncsiságól:Hány % had tekid volt vasárnap?:)(De megsugom max 2400 hadtekid lehetett.Mivel kb 7kor a lopásokból azt szürtem le,hogy 1k van és 14könyvtárral max 1400-at irhattál azaz lett 2400...És 60-al tolival már bocs de nem feltételezem azt,hogy nagyban loptál volna:D) |
Csak érdekéség képpen:
Ugy hogy vari-toliban szecsának kemény 180egysége volt a végén mig nekem 350:) ugy ,hogy nekem 341 ijjam volt neki kb 270 ugy hogy nekem sokkal jobb hadtekim volt ugy ,hogy neki 838 lóva volt ugy ,hogy én 643lóval+60katonával+185támadoval+1db ijjal támadtam felefele ugy kemény 200 támadóértékkel volt kb neki többje persze csak akkor ha 2400 hadtekije volt ami a legjobb eset... Ehez szerintem nem érdemes sok mindent füzni:) Az már édes mind1,hogy én jobban betudtam magam védeni kb ugyanannyi támadóérték mellett:) |
Minimalis tekim volt :)
jol irtad, hogy 1400 korul volt max. Abbol loptal, igy 1k ala esett. Viszont, szerintem bevertem volna járványt én is. Más kérdés, hogy megláttam, hogy Synkel 5* megütötte Szamárt, és inkább ő rá mentem és fordítottam Orsiát :) ennyi. |
Harcosok, más volt a taktika, ez szerintem teljesen nyilvanvalo.
Ha több varit/tolit tartok, akkor nem lopsz tőlem tekercset, így Neked kevesebb, nekem több marad. En nem gondoltam arra, hogy 150 tolisos emberkék fognak a végén rohangalni, ezt a szamot 75-re lőttem be, ezért volt 60 tolim. Tévedtem. És? :) |
Quote:
Ha meg 1k akkor meg nekem volt sokkal nagyobb ütőeröm:) És ezek szerint semmiben sem voltál erösebb ugyhogy nem szolhatsz meg semmiért .... |
All times are GMT +1. The time now is 00:09. |