![]() |
akkor én kérek elnézést.:D
|
Quote:
Ha a volt klántársad szól, hogy mi történt vele most és kérdi mitévő legyen .... Akkor tudok róla igen ... Felháborodok , hogy valaki ilyenre képes játékföldért ? Igen, nagyon !!!!!!!!! Ti tudjátok , hogy történt én 95%-ban sejtem , hogy történt !!!!! Beszélgetek másokkal is a klánon kívül ? Perzse , még szép :) Nem vagyok bolond , hogy minden kapcsolatott megszakítsak másokkal azért mert éppen nincs a klánban ...... Mert gondolom ti ezt teszitek :D |
Szerintem rossz kommentet idéztél...
|
Üdv mindenkinek,
Ugyan nem vagyok túl aktív itt külső fórumon (talán ez az első, hogy ide írok), de ez a fajta vádaskodás és rágalmazás azért mégis több a soknál. Pumival (itt külsőn ezen a néven fut) több éve játszunk már egy szöviben, most épp itt A-ban is, és azt hiszem kicsit jobban ismerem, mint az itt fröcsögők. Sem neki, sem senkinek a klánunkból nincs köze ehhez, mi lepődtünk meg a legjobban mikor nullára lett bontva a támadó ori. Nem érdekel ki mit hisz ez az igazság. Innentől minden összeesküvés-elmélet csak az egyesek kelleténél vadabb fantáziájának a műve, legalábbis az a része, hogy ilyen vagy olyan módon közünk lenne a nullára bontáshoz. Téma lezárva (legalábbis részemről biztosan). További jó játékot mindenkinek! |
Quote:
|
Quote:
Azt csakis kizárólag magadnak köszönheted :D |
Quote:
|
Quote:
Akkor mielőtt leköpnél engem ezért , először felfelé és állj alá :DDD utána majd engem .... |
ne terelj légyszives.mióta belső infót emlitettem terelsz folyamatosan.mi vagy te pásztor?
|
látom feltünőségi viszketegséged van,anyázáson meg a mások sértegetésén kivül más nem igen megy.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |