![]() |
Quote:
|
miert mit tudok meg rosszul???
|
direkt odairtam hogy nem arenaztam es nem parbajoztam de sztem nem 3 banya kell ha jol saccolom es meg epitessz tobbet:D
|
Quote:
Azt,hogy én vitázok:) Én csak véleményt közlök:) |
Quote:
Párbajon aki nem fedez álltalában(szinte mindig) 3bányával nyomja végig és nem sürven van fedezés csak ha elején ütést kap valaki:) |
en ezt eszosztasnak es arcoskodasnak nezeznem inkabb nem is ismertsz de mar azt is rosszul tudom pl :)
na mind1 tudom az ilyen pszihopata szuperhosokkel szemben soha nem lehet igaza senkinek:D |
Quote:
|
Quote:
Ja és pls szolaljon már fel az aki ellenem szavazot és a külső forumon kivül is beszéltünk....Alig van 1-2:) |
Quote:
|
Quote:
|
ja de elore odaitam hogy meg nem probaltam de mar egybol hulye lettem:D
|
Quote:
Ja és én mikor mondtam olyat,hogy sokat tudok az anarrol:P?Idézz pls:) |
Quote:
|
Quote:
Ha valamit nem próbál ki az ember, hogyan lehet róla ilyen erős véleménye? |
Quote:
És mit irtam?1-2:P |
az anarrol:P?Idézz pls
anarch kezdjunk helyesirasi hibakat javitgatni okostojas:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na mindegy orulok hogy ennyi okos ember gyult ossze:D:D:D |
Na ezt már tényleg szappanoperának érzem valaki nem akar esetleg megvakulni ?????:D:D:D:rolleyes: :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem lepődnék meg, ha valaki tényleg meg is nyitná azt a külön topicot :cool:
|
Quote:
|
A mai gyerekek magasról tesznek a test és lélek komplikált kapcsolatára, de azért ne üssetek má' széjjel mentálisan. Igy szerda hajnalban.
|
Quote:
|
Áhh, látom alakul a téma. Lassan átnevezthetnéd Ati "Harcosok"-ról "jack herrer"-re.:) De akár koalícióban is uralkodhatnának.
|
DE amugy nem is értem miért megy ez a dolog mert nem azt irtam sehol,hogy csináld így ugy amugy hanem így tenném.Meg azt se,hogy így van ugy van amugy van hanem szerintem így van ugy van amugy van:)
Kötelező azt megfogadni amit xy ír?Szerintem nem. Kötelező az,hogy mindneki ugyanolyan véleményen legyen ?Szerintem nem. |
Quote:
Amit aztán ebben a topicban műveltél, ahhoz már nem kell magyarázatot fűzni, ördögi körbe kerültél:P |
Quote:
|
Azt hiszem, itt a megfejtése annak, hogy miért áll az 5/V és a közös fórum: mindenkit itt esz a fene :D
|
harcosok, mond csak, miét nem jeleníted meg a hírneved? naaaaAAaaa :D :D :D :D :D
|
Quote:
De amugy még csak 1jel van ott:) |
Quote:
|
Ne is mondd, amikor megláttam, hogy már fekete a hirneve, azt hittem, az azt jelenti, hogy elérte a -10000-et, csak aztán derült ki, hogy titkosra tette :o
|
Hm.
Jack, ne kapj tul, nem eri meg :) Igaza volt Harcosoknak. Harcosok, szerintem is jelenitsd meg a hirneved, nincs azon szegyelni valo. |
Quote:
De fekete az kevesebb embernek van:DUgyis tudjátok,hogy pirosban vaok nem??? |
És csend vonul a csatatérre hol egykor nagymamán kísérték át a zebrát :D:D:rolleyes: és most REKLÁM :D
|
Egy villámgyors 3. helyre jó volt ez a tolpic... :D
Advanced dühöngő :p |
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |