Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Kubbi 01-17-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 152174)
arra is gondoltam tunningnak hogy csatában ugye az elesetteket megkapja alap katonaként,és ha nem alap katonákként kapná meg hanem olyan egységként ami meghalt tehát pl ellenfeled veszteségei : 0katona ..... 235 elit akkor 235 elit jönne haza a sereggel
várom h mennyire nyeri el a tetszéseteket

meg annyi ha lesz erösítés akkor mikor és hogyan döl el h milessz az?

Lécci, olvasd el a topikot amibe írsz, ez az ötlet is volt már.:( Én nem szoktam pirosat adni, de a következő ilyennél biztos hogy átgondolom...

Spanyesz 01-17-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 152196)
Lécci, olvasd el a topikot amibe írsz, ez az ötlet is volt már.:( Én nem szoktam pirosat adni, de a következő ilyennél biztos hogy átgondolom...

bocs nememlékeztem rá h volt, pedig végig olvastam a topicot(sokáig tartott)

nekem tápos hullám van
Elfogtunk néhány tolvajt, de sajnos nem tudjuk, hogy ki küldhette őket.
:D ezt találtam mikor hazaértem

Valezius 03-07-2008 09:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42020)
Jópár témát átdobtam ma a megfontolás alatt levők közé, most más témákkal nemigen foglalkozom. Majd... :)

Ati mikor lesz az a majd?

Meg lehetne tudni, hogy 1, 2, illetve 3. szinten a játékosok hány százaléka hulla?

[HTPA]GeeForce 03-07-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163663)
Ati mikor lesz az a majd?

Meg lehetne tudni, hogy 1, 2, illetve 3. szinten a játékosok hány százaléka hulla?

Meg. Kezdj el gömbölgetni a csoport közepén 50 varázslóval. Akinél sikerül, az hulla. :D (Bocs...:D)

Viszont ha a "majd" az a 7.0-nál lesz, akkor arról van infó a külsőn, azt nyomon tudjuk követni! :) (Most valahol 37% körül van ugye?)

Valezius 03-07-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 163666)
Meg. Kezdj el gömbölgetni a csoport közepén 50 varázslóval. Akinél sikerül, az hulla. :D (Bocs...:D)

Viszont ha a "majd" az a 7.0-nál lesz, akkor arról van infó a külsőn, azt nyomon tudjuk követni! :) (Most valahol 37% körül van ugye?)

Nézd már vissza, mikor írta, hogy majd :p

Bocs nincs orim mindegyik 3. szintű csoportban...

Hani 04-25-2008 13:01

Először is megpróbáltam végigolvasi az egész topicot de nem bírtam. Ezért is, ha netán valaki már felvetette ezt a javaslatot, esetleg meg is tárgyalták akkor természetesen tárgytalan:

Szerintem a hullák többsége 5.ik és 4ik szinten van, 3.ik szinten már csak elvétve 1-1 de ezeknek a zöme mind a top30% határán mozognak. Lényegesebben javíthatna ezen az állapoton ha szintenként nem csak +10% támadó és védőerő többletet kapna hanem szintlépésenként +10% helytöbbletet is. Így ha netán elérne A-ba akkor 40%-os lehetne a helykihasználása mind a barakkban mind a házakban. Lehet picit radikálisnak tűnik, de ha figyelembe veszzük, hogy ezt csak szintlépésenként kapná meg nem is annyira vészes. A-ban 3-4000 hekin bekapni egy bacit az tényleg ütős lenne. Egy ilyen jellegű változtatással ez a faj pont a felsőbb csoportokban lehetne életképesebb nem úgy mint most. Mert szövibe csak hullákkal-hullákkal szoktak lenni, nem nagyon találkoztam még 3 hulla + 1 vari vagy egy toli felállással. De még 4es hulla szövivel sem.

Redback 04-26-2008 08:20

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 171645)
Először is megpróbáltam végigolvasi az egész topicot de nem bírtam. Ezért is, ha netán valaki már felvetette ezt a javaslatot, esetleg meg is tárgyalták akkor természetesen tárgytalan:

Szerintem a hullák többsége 5.ik és 4ik szinten van, 3.ik szinten már csak elvétve 1-1 de ezeknek a zöme mind a top30% határán mozognak. Lényegesebben javíthatna ezen az állapoton ha szintenként nem csak +10% támadó és védőerő többletet kapna hanem szintlépésenként +10% helytöbbletet is. Így ha netán elérne A-ba akkor 40%-os lehetne a helykihasználása mind a barakkban mind a házakban. Lehet picit radikálisnak tűnik, de ha figyelembe veszzük, hogy ezt csak szintlépésenként kapná meg nem is annyira vészes. A-ban 3-4000 hekin bekapni egy bacit az tényleg ütős lenne. Egy ilyen jellegű változtatással ez a faj pont a felsőbb csoportokban lehetne életképesebb nem úgy mint most. Mert szövibe csak hullákkal-hullákkal szoktak lenni, nem nagyon találkoztam még 3 hulla + 1 vari vagy egy toli felállással. De még 4es hulla szövivel sem.

Én láttam nem egyet, 3hulla+1 óriás hadivari, és egy másik szövit 3 hulla+1elf tolivari.

vityu 04-26-2008 08:23

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 171645)

Mondjuk legyen 3k hektáron.
szerintem most így kéne kinézzen A-ban: (bár nem tudom, h a-ban ez hogy megy, mert még nem láttam ott hullát)
65%-barakk (1950 barakk 78000hely)
25%-ház (750 ház 37500hely) (ez kb 4k embertöbblet, ennyi szerintem nem kell)
10% torony (300 torony 12000hely)
20 bank

a javaslatod után:
70,7% barakk (2120 barakk 118720 hely)
19,3% ház (580 ház 40600hely) (kb 4k embertöbblet)
10% torony (300 torony 16800 hely)
20 bank

hát nem is tudom...ezek mellé, még betegséget is terjesztene? Hát a fenét! Köszönöm, de nem akarok ilyen hullákat az A-ra. Így nagyobb serege lenne 3000hektáron, mint egy átlagos orknak... És az a hátránya is eltűnik, hogy a szövetségeseit lophatják rajta keresztül!
Már csak az kéne, hogy koptatni is tudjon sereget...

Redback 04-26-2008 08:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 171734)
szerintem most így kéne kinézzen A-ban: (bár nem tudom, h a-ban ez hogy megy, mert még nem láttam ott hullát)
20 bank

a javaslatod után:
20 bank

hát nem is tudom...ezek mellé, még betegséget is terjesztene? Hát a fenét! Köszönöm, de nem akarok ilyen hullákat az A-ra. Így nagyobb serege lenne 3000hektáron, mint egy átlagos orknak... És az a hátránya is eltűnik, hogy a szövetségeseit lophatják rajta keresztül!

tudós hulla simán :D
Am sztem egy 5%-kal emelkedő érték nem lenne sok

Redback 04-26-2008 08:57

Tehát 5%-os szintenkénti növekedéssel 3k hektáron:
20,6% 620 ház 37200 96%-os foglalkoztatottság
10% 300 torony 14400 íjj
20 bank
68,6% 2060 98880 ló
Szerintem ez reális.

Hani 04-26-2008 09:19

A korábban említett 10%-al csak a hasamra csaptam nem számoltam utána, viszont az 5% tényleg reálisabbnak tűnik.

Andrew 04-26-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 171734)
20 bank

a javaslatod után:
20 bank

Viszont se támadóbónusza, se tekercse nem lenne, így továbbra is harmatgyengét ütne :(

vityu 04-26-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 171743)
Viszont se támadóbónusza, se tekercse nem lenne, így továbbra is harmatgyengét ütne :(

Most én vagyok, hülye, vagy tényleg van neki támadóbónusza?

Quote:

Originally Posted by Súgó
hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal.

Tsobi 04-26-2008 16:32

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 171736)
tudós hulla simán :D
Am sztem egy 5%-kal emelkedő érték nem lenne sok

tudós hulla sem :)

Andrew 04-26-2008 16:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 171788)
Most én vagyok, hülye, vagy tényleg van neki támadóbónusza?

A súgót ismerem én is, a gond ott volt, hogy nem vettem észre egy 'csak' szócskát Hani szövegében, ebből kifolyólag teljesen más értelmet nyert a mondandója.
a +40% hely és +40% haderőbónusszal már egész értelmes ori lehetne a hullából...

Hani 04-27-2008 11:36

Utánna számolgattam én is, és inkább maradnék a korábbi kijelentésemnél miszerint +10% helytöbblet lenne a mérvadó. Az egy dolog, hogy A-ban nagyobb serege lenne mint egy orknak, de neki nincs +30%-os támadóerő töblete sem +20% faji bónusz ha a seregei kint vannak. Nincs +30% védelme sem mint az elfnek. Aki meg összeakadt már hullával az úgy is tudja, hogy kell elbánni vele anélkül, hogy sereget küldjön ki rá.
Továbbá érdekesebb is lehetne az A, hogy kórházakat is kellene néha építeni. Mert a jobb orik úgy is ki vannak húzva és egy baci lehet felrázná a sok unalmas tf orkot meg gnómot.
Normális esetben nem választanék hullát A-ra de ha ennyi hely lenne benne simán bevállalnám. Igaz hogy tekizni nem lehetne és talán sokan előnytelennek tartják ezt , de akkor is. Valjuk be , nem éppen a hulla a legjobb hadis faj, így legalább felsőbb szinteken kivívhatna magának némi tisztetletet. :D

vityu 04-29-2008 08:50

Én nem választanám, mert nem tud sereget elengedni. Gyakran kell teljes sereggel kimenni, és az top 30körül felsorakozott egymástól 2körre lévő szövetségek küldenének rá vagy 60 sereget, ő meg várná, hogy megérkezzen a sajátja. És nevetne, hog foglalt 200hekárt, meg tőle elfoglaltak vagy 500-at...mert nem tudott sereget elengedni.
De előny, hogy a szövetségesek nem mondják, hogy éjszaka te távolozol :):D

Redback 04-29-2008 09:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 172125)
De előny, hogy a szövetségesek nem mondják, hogy éjszaka te távolozol :):D

Szerintem ez elnne az egyik legnagyobb előnye :D

webesc 04-29-2008 12:02

Ha jól értelmezem Hani javaslatát akkor maradna 1/A-ban a 40% bónusza
mind támadáshoz mind pedig védekezéshez.
Emellé kapná a +40% Férőhelyet ?
Hát szerintem ez egy ultrabrutális ütőgép lenne.
Nagyobbat ütne mint az Ork Tudós/Tábi.
És nem lenne harmatgyenge a védelme sem ha otthon csücsül.
Én személy szerint nem kívánnék magamnak egy ilyen hullicseket ellenfélnek.

Valezius 04-29-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 172137)

Mivel a hulla csak az ütéshez ért nem érzem, hogy gond lenne, hogy akkorát üt.

De ez a hülyeség nem értem hogyan jött ki :)

Mondjuk egy 1000hektáron egy 70% barakkos hulla:
(700*40*1,4)*6*1,4*1,07=352.330

Míg a 60%-os ork tábi:
(600*40*1,3)*6*1,4*1,2*1,3=408.844

És a hullának még védelme is kisebb továbbra is, mivel nincs védelem varija.

Xeper 04-29-2008 12:20

Quote:

Ez hogy jött ki?
1 barakk ereje lenne:
ork: 1,3*1,45*1,2*1,3=2,9406
hulla: 1,4*1,4=1,96

plusz vérszomj

Remedy 04-29-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 172142)
Ez hogy jött ki?
1 barakk ereje lenne:

plusz vérszomj

A hullanak nincs tabornoka? :)

Redback 04-29-2008 13:45

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 172142)
Ez hogy jött ki?
1 barakk ereje lenne:

plusz vérszomj

Meg hogy lehet egy ork tábinak 45%-os a tekercse?

Remedy 04-29-2008 14:01

Quote:

Ork Tudós/Tábi.

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 172164)
Meg hogy lehet egy ork tábinak 45%-os a tekercse?

Oda van irva, hogy tudos/tabi. :)

Redback 04-29-2008 14:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 172169)
Oda van irva, hogy tudos/tabi. :)

Én úgy értettem, hogy mindkettőnél nagyobbat üt :)

Xeper 04-29-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 172177)
Én úgy értettem, hogy mindkettőnél nagyobbat üt :)

pedig egyiknél sem... :)

Redback 04-29-2008 14:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 172186)
pedig egyiknél sem... :)

Jó de websec hsz-ben értettem úgy :D

Hani 05-01-2008 09:15

Nekem meg annyi jött le az egészből, hogy sok szám = sok szám :)

Webesc azért ez az ultrabrutális ütőgép azért kicsit erős jelző sztem , inkább ütőképes ellenfél ami célszerűbb, nem? Mivel a császári szintre tudna kiteljesedni a hulla nem okozna akkora gondot mint azt egyesek állítják , ott azért nem kezdő játékosok vannak. Csak egy újabb kihívás lehetne az "unalmas hétköznapokban".

"A változás korában tömegesen kezdtek el megjelenni az élőhalottak, máig se tudja senki, hogy pontosan honnan is. A legtöbben hatalmas mágikus erőkre gyanakodnak, amik még nem mutatták meg igazi arcukat, és csak mintegy mellékhatásként hozták létre a holtak feltámasztását."

Súgó

Most talán megmutathatná az igazi arcát, nem?

webesc 05-01-2008 13:01

Megvallom nem számolgattam utána.

Csak a barakkhelyeit és a 40% bónuszát láttam meg a dolognak.
Meg persze azt is, hogy neki lehet terület arányosan a legtöbb barakkja.
Akik a kihívásra vágynak azoknak biztosan jó lesz majd.
Én már máshol kifejtettem miért leszek mindenképpen Elf A-ban.
(És emiatt nem igazán szeretnék az Orkok mellé még egy Hullát is) :)

[HTPA]GeeForce 05-01-2008 13:04

Szerintem egy 30/30-as tudós elfet egy hulla így is úgy is pokoli nehezen ütne be. Ha egyáltalán beütne. Egy ork viszont beüti, ha a klánja alápakolja a lóvét. Én nem félnék a hullától elfként.

webesc 05-01-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 172495)
Szerintem egy 30/30-as tudós elfet egy hulla így is úgy is pokoli nehezen ütne be. Ha egyáltalán beütne. Egy ork viszont beüti, ha a klánja alápakolja a lóvét. Én nem félnék a hullától elfként.

:)
Mivel nem tudom mi vár ott rám, ezért mindentől félek. :)
Békés/Félős Elf leszek... :D

Hani 05-01-2008 17:33

Hát igen, az A az egy specifikus csopi, merőben eltér a többi csopitól, a kérdésem az lenne, hogy a 2./3./4. szinteken milyen hatást gyakorolna ez a hullákra, ott ahol még nem teljesedne ki ez az esetleges módosítás. Mert pl B-ben +30% lenne a hely- és hadi plussz.
Véleményem szerint javítana a hullák eséjén de tapasztalatom szerint ritkán látok hullát 100%-os katmorállal, elég lenne egy ilyen módosítás ahhoz hogy életképesebb legyen?
Mert ha az elfnek 85%hoz közelít alapból a morálja lévén, hogy deffenzív faj és nem negyon van módja katmorált javítani. A hulla a sok vaktámadásból -csoportól függően- nem túl sikeres. Ez egy aprócska dolog de szerintem ezen is el lehetne gondolkozni.

Még valami eszembe jutott a hullával kapcsolatban. Faji sajátossága, hogy nem kell neki kaja és ez az előnyei között szerepel. Most az esetleges változtatások nélkül is ez sztem nem nagy előny mert tf orit bárki csinálhat igaz kell némi raktár hozzá, de megvalósítható.
A-ban dolgozik a helytartó és ez mégjobban megkönnyíti az emberek dolgát. Nos amit a hulla "megspórol" tanyákon és barakk formájában jelenik meg nála, uezt egy óriás, ork vagy legyen bmilyen faj meg tudja csinálni úgy, hogy neki még min 30%-os laktekije is van. Nem mondom, hogy ezek rossz dolgok és feltétlenül változtatni kell rajtuk csak elgondolkoztat.

Dus 05-17-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 172505)
Hát igen, az A az egy specifikus csopi, merőben eltér a többi csopitól, a kérdésem az lenne, hogy a 2./3./4. szinteken milyen hatást gyakorolna ez a hullákra, ott ahol még nem teljesedne ki ez az esetleges módosítás. Mert pl B-ben +30% lenne a hely- és hadi plussz.
Véleményem szerint javítana a hullák eséjén de tapasztalatom szerint ritkán látok hullát 100%-os katmorállal, elég lenne egy ilyen módosítás ahhoz hogy életképesebb legyen?
Mert ha az elfnek 85%hoz közelít alapból a morálja lévén, hogy deffenzív faj és nem negyon van módja katmorált javítani. A hulla a sok vaktámadásból -csoportól függően- nem túl sikeres. Ez egy aprócska dolog de szerintem ezen is el lehetne gondolkozni.

Még valami eszembe jutott a hullával kapcsolatban. Faji sajátossága, hogy nem kell neki kaja és ez az előnyei között szerepel. Most az esetleges változtatások nélkül is ez sztem nem nagy előny mert tf orit bárki csinálhat igaz kell némi raktár hozzá, de megvalósítható.
A-ban dolgozik a helytartó és ez mégjobban megkönnyíti az emberek dolgát. Nos amit a hulla "megspórol" tanyákon és barakk formájában jelenik meg nála, uezt egy óriás, ork vagy legyen bmilyen faj meg tudja csinálni úgy, hogy neki még min 30%-os laktekije is van. Nem mondom, hogy ezek rossz dolgok és feltétlenül változtatni kell rajtuk csak elgondolkoztat.

Ez a topic remélem nem hal be, mivel tényleg kéne kezdeni valamit ezzel a hullás dologgal, mert egyenlőre játszhatatlan.

Lehet, hogy valaki már felvetett ilyesmit, de azért hátha tetszik valakinek:
-Adjunk a hullának a mostani szintenkénti hadi bónusza mellé, még férőhely bónuszt is (4. szinten 10%, 3. szinten 20%, 2. szinten 30%, 1. szinten 40%)
-Ha hullát gyújtogat valaki akkor minden egyes akciónál 1%-kal jobban fáradjanak a tolijai
-Adjunk a hullának a mostani szintenkénti hadi bónusza mellé, még házgyújtás elleni bónuszt (4. szinten 10%, 3. szinten 20%, 2. szinten 30%, 1. szinten 40%). Ez természetesen a felgyújtott ház mennyiségét csökkenti...

Ebből a háromból lehet választani és akár többet kombinálni is...

Én személy szerint megelégednék csak az elsővel, vagy a 2. és a 3. együtesen is talán elég lenne, egy viszonylag jó játékhoz (persze, kell némi tapasztalat hozzá, meg egy teljes krónikázó szövitárs, vagy gömbök szövitől)

Várom az ellenérveket:D

[HTPA]GeeForce 05-17-2008 20:21

Nincsenek ellenérvek. :D Minden megoldás szimpatikus, amivel egy kicsit erősíteni lehet a hullát. Jelenleg minden egyéb fajjal ki lehet csontozni törlésig.

Valezius 05-17-2008 20:35

Én mégis azt javasolnám, hogy aki hozzászól (beleértve mostmár például engem is, hiába követtem végig figyelemmel a topicot, mindenre nem lehet emlékezni több, mint 1év távlatából :) olvassa át a topicot, sok javaslat volt már, sok ellenérvvel. És változtatást csak úgy lehet elérni, ha egy javaslat mellé kiállunk.

Ez a javaslat pedig Smooth-é kellene, hogy legyen. Korábban nem értettem vele maradéktalanul egyet, de ennél jobbat nem igazán lehet kitalálni.

Sajnos még nem találtam meg a végleges formáját, de addig is ajánlom ezt mindenképp átfutni.
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=189

Redback 05-17-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 175141)
Ez a topic remélem nem hal be, mivel tényleg kéne kezdeni valamit ezzel a hullás dologgal, mert egyenlőre játszhatatlan.

Lehet, hogy valaki már felvetett ilyesmit, de azért hátha tetszik valakinek:
-Adjunk a hullának a mostani szintenkénti hadi bónusza mellé, még férőhely bónuszt is (4. szinten 10%, 3. szinten 20%, 2. szinten 30%, 1. szinten 40%)
-Ha hullát gyújtogat valaki akkor minden egyes akciónál 1%-kal jobban fáradjanak a tolijai
-Adjunk a hullának a mostani szintenkénti hadi bónusza mellé, még házgyújtás elleni bónuszt (4. szinten 10%, 3. szinten 20%, 2. szinten 30%, 1. szinten 40%). Ez természetesen a felgyújtott ház mennyiségét csökkenti...

Ebből a háromból lehet választani és akár többet kombinálni is...

Én személy szerint megelégednék csak az elsővel, vagy a 2. és a 3. együtesen is talán elég lenne, egy viszonylag jó játékhoz (persze, kell némi tapasztalat hozzá, meg egy teljes krónikázó szövitárs, vagy gömbök szövitől)

Várom az ellenérveket:D

a második és harmadik szerintem nem sokat segítene, az első meg szerintem nagyon sok lenne.

vityu 05-17-2008 20:44

Az elsőt csak azért nem támogatnám, mert akkor az A-ban gyakoribbak lennének. És ott egy betegség már nem a legjobb dolog, amit szerezhet az ember! Bár ha az bekerülne, akkor elfogadnám!

Valezius 05-17-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175156)
Az elsőt csak azért nem támogatnám, mert akkor az A-ban gyakoribbak lennének. És ott egy betegség már nem a legjobb dolog, amit szerezhet az ember! Bár ha az bekerülne, akkor elfogadnám!

Sokkal inkább azt érdemes nézni, hogy feldobná-e a játékot, ha bármikor megjelenhetne egy betegség :)

Szerintem igen.

Druida 05-17-2008 22:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175151)
Én mégis azt javasolnám, hogy aki hozzászól (beleértve mostmár például engem is, hiába követtem végig figyelemmel a topicot, mindenre nem lehet emlékezni több, mint 1év távlatából :) olvassa át a topicot, sok javaslat volt már, sok ellenérvvel. És változtatást csak úgy lehet elérni, ha egy javaslat mellé kiállunk.

Ez a javaslat pedig Smooth-é kellene, hogy legyen. Korábban nem értettem vele maradéktalanul egyet, de ennél jobbat nem igazán lehet kitalálni.

Sajnos még nem találtam meg a végleges formáját, de addig is ajánlom ezt mindenképp átfutni.

huhh, elolvastam az egészet, és meg kell mondjam elég szép... nekem tetszenek az ötletek amit ott találhatok, bár az hogy a gömbözést is be lehet bukni hullánál, meg akár a tk nyitást is.... az nem tetszik :) de ártó varikkal meg tolikkal szemben tök zsír lenne. a sablonszöveg is jó, hogy betegségben elpusztultak a tolik. a lakibónusz is jó, mert nem túl nagy, nem túl kicsi. nekem tetszene egy ilyen újítás :) és szvsz feldobná a játékot is.

vityu 05-18-2008 06:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175151)

Átolvastam, és szerintem ez bőven belefér a játékba! Persze a varázslóknál az infószerző ne vegyen szerencsejáték, vagy akkor mindenkinél legyen egy ilyen 5-20% esély a védésre! De tetszik, TÁMOGATVA! Ezzel megnőne a 2.on is a hullaszám, és így gyakrabban tudna minden 1kocsmás óriás embert lopni :D Tehát megnőne az 1kocsmások száma ott is! Kicsit nagyobb élezés, nagyobb harcok = jó!

All times are GMT +1. The time now is 00:11.