![]() |
Quote:
|
azt hiszem Rosberg azt mondta, h Alonso most a középmezőny leggyengébb autóját vezeti (még Barcelona előtt), ahozképest sikerül neki eredményeket elérnie, mig Fisichella és Piquet ugyanazzal a kocsival semmire nem volt/van jó... :)
Alonso-t lehet szeretni és nem szeretni, attól még a mezőny egyik legjobb versenyzője, míg Hamilton-nak még kell pár év, h oda jusson. (szerintem nem fog) |
Én rózberget meg alonzót nem bírom... a többi versenyzővel nincs bajom, de én az autók miatt nézem elsősorban.
|
Quote:
|
Quote:
Hupsz,ez Button :D |
Quote:
hamar megnéztem a live timing-ot a neten, ami előttük is ott volt, és egyet röhögtem. :D egyébként sztem hangulatos a magyar kommentár. a román közvetítéshez képest elsőosztályú. ha valami nagy előzés van, esetleg valaki összetöri durvábban az autóját, ezek még akkor is azt osztják, hogy milyen nagy román tehetségek vannak, akik mittomén milyen noname szériákban versenyeznek játékautókkal. ha tiszta véletlenül nem a nagy román tehetségekről van szó, akkor kezdik mesélni a saját élettörténeteiket. :D |
Teljesen jó a magyar komment, szétröhögöm az agyamat. :D:D:D
|
Érdekes volt a tegnapi futam. örülök a BMW sikerének és sajnálom, h a Renault-ok, Kimmi és Lewis nem tudta befejezni a futamot. Izgalmasabb lett volna a vége.
Massa viszont nagyot autózott! Coulthard is remek volt! :) |
Quote:
egyébként: Hamilton és Rosberg 10 rajthelyes büntetést kapott |
Én viszont a plafonon vagyok örömömben... évek óta figyelem Kubicát, ahogy a nagy sztárok mellett gyűjtögeti a pontokat, és lám, jelen pillanatban vezeti a pontlistát! Csak gratulálni tudok nekik, annak idején Schumacher jött így fel a Benetton-Renaulttal, egy középcsapattal akik leigazoltak egy tehetséges fiatalt, és együtt nyertek világbajnokságot a konstruktőröknél és egyéniben is.
Ja, és Hill után először van olyan pilóta akinek őszintén tudok szurkolni, ez külön öröm számomra :) (balra el, könnyek morzsolgatása) |
"Nem ez volt a legjobb megállásom. Láttam a két fiút elől csatázni a bokszutcában, majd hirtelen megálltak. Láttam, hogy piros a lámpa, de mire lassítottam, már késő volt"- idézte a kanadai pályán nyilatkozó Hamiltont az autosport.com. "Teljesen más dolog, ha azért vagy mérges, mert nekimész a falnak, ez nem ugyanaz. Bocsánatot kérek Kimitől, de ilyen előfordul. Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam. Legközelebb jobb lesz."
remélem csak rossz a fordítás, mert ugye aki elöl van, az nem tud belemenni hátulról a mögöttelévőbe. |
Quote:
|
Quote:
http://www.a5.hu/cikkek/53/26533.shtml vagy "I would rather neither of us were out, we were so quick, I was in front. Next time." http://www.autosport.com/news/report.php/id/68130 |
Quote:
itt kicsit más a fordítás, ahogy sejtettem! :) (magyar komment) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
1: tökmindegy, ki hány versenyt nyer, a lényeg az hogy kinek hány pontja van. A világbajnoki címet pontokra adják, csak egyenlőség esetén számít, ki hány futamon győzött. 2: a szerencsfaktor ugyanúgy érinti a BMW-t is, úgyhogy erre szerintem kár hivatkozni; most a másik két csapat szívta meg, de ez bármikor bárkivel megtörténhet. Ráadásul mind a Ferrarinak, mind a McLarennek bent maradt 1-1 versenyzője, egyáltalán nem volt törvényszerű hogy a BMW kellett kijöjjön az első két helyre. 3. A BMW meg jól nyilatkozott, nyilván nem kezdik el döngetni a mellüket, ha egy kis eszük van, de a ranglisták egyértelműen azt mutatják hogy már "ott" vannak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a williams meg nagyon jó úton jár, főleg, hogy van egy szerintem nagyon tehetséges pilótájuk, igaz még van mit tanulnia, de sztem Rosberg is a "nagyok" között lesz egyszer:D és azért a williams egy régi csapat és ha a jó kaszni mellé kap egy jó motort...:D a toyotával meg nem vágom mi van, mert ennyi pénzből, már fel kellett volna érni a topba pár év alatt, de se igazán ütőképes autójuk, se igazán jó pilótájuk:(:( |
Hamilton a következő futamon 10 rejthelyes büntetést kap a tegnapi eset miatt.Én kevésnek érzem, mert azért 8 vagy akár 10 pontot szedett el Kimitől, amivel átvehette volna a bajnokságot...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pont nem láttam az esetet,de a leírásotok alapján hasonló szituáció volt,mint Montecarlo-ban Kimiékkel. Jól sejtem?
|
Quote:
:D:D Nézd meg! |
Atyaég :eek:
|
Quote:
Hamiltonnak tavaly is voltak hülyeségei, idén is vannak, lassan benőhetne a feje lágya, még akkor is ha nem neki szurkolok :) De ezzel a piros lámpás dologgal is csinálhatnának valamit, hihetetlen, hogy minden futamon azt kell nézni, hogy ki szív miatta... A BMW szerintem továbbra is csak 3.csapat, de drukkolok nekik. A Williams nem nagyon tud előrelépni, ahoz már túl kis csapat szerintem. A Renault viszont jól járt Alonsoval, év elején azt nyilatkozta Alonso, hogy ott folytatják, ahol tavalyelőtt abbahagyták. Hát igen, mert a Renault tavaly nem csinált semmit :D Nem tudom minek akarja megint otthagyni, szerintem abban a kocsiban is egyik esélyese lenne a következő idénynek. De egy normális kettes számú pilóta kéne mellé. |
Quote:
Míg RAikönnen autója megcsúszott Monacoban, és nem tudott vele mit kezdeni. |
Quote:
"Az igazat megvallva, mi szóltunk neki, bár mondhattuk volna hamarabb is" - ismerte el a futam után. - "Nagyon sok minden történt akkor, mindkét autónk egyszerre állt ki. Amikor egy versenyző elsőként jön be, és harmadikként távozik, megértem, ha türelmetlen, és azt figyeli, hogy át tudja-e lépni az előtte levőket."<< http://www.a5.hu/cikkek/2/26560.shtml |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
itt amúgy is büntetés (pontosabban kizárás) járt volna, ha kihajt a boxutcából, amíg piros a lámpa. ;) a másik versenyző megállt, ő pedig nem. még csak jelét sem adta, hogy meg akar állni... tény, hogy eddig is voltak figyelmetlenségből elkövetett hibák, de ez 100% mohó volt. na de ezek ellenére sem kell félteni Hamiltont: >>"Ez semmi különbséggel nem jár majd. (Az ütközés) nem törte meg az önbizalmam. Nem vagyok csalódott. Előre haladva egyre jobb a hangulatunk. A tény az, hogy a hétvégén mindenkit földbe döngöltünk. Azzal az autóval, ami jelenleg rendelkezésünkre áll mostantól nincs megállás" - idézte a britet az autosport.com.<< http://www.a5.hu/cikkek/2/26574.shtml |
Quote:
Hirtelen egy példa jutott eszembe, de elég haloványak az emlékeim, amire emlékszem egy Coulthard és Schumacher közötti incidens volt, nagy köd volt, és valamelyikük nekiszaladt a másiknak, aztán ment a vita hogy volt-e ködlámpa (az a piros izé minden kocsi végén) vagy sem, majdnem összeverekedtek, sokkal nagyobb cirkusz lett belőle mint a mostani esetnél. De büntetés nem volt, pedig nem a boxutca végén történt csökkentett sebességnél, hanem teljes gáznál, azaz még veszélyes is volt a helyzet. No, megtaláltam: a vita az volt, hogy Couldthard direkt fogta-e meg Schumachert, aki éppen le akarta körözni, vagy sem. Ez 98-ban történt, és ha jól emlékszem, éppen nagy harc volt Schumacher és Hakkinen (Coulthard csapattársa) között a világbajnoki címért. http://www.youtube.com/watch?v=TeAuQ2Xem4Q A lényeg az hogy még soha nem láttam büntetést ütközés miatt. Legalábbis nem emékszem rá :o (azért össze ne vesszünk ezen az eseten, ha ők kibírták cirkusz nélkül, nekünk sem érdemes sokat tépelődnünk rajta ;)) |
Erre én is emlékszem,csak más szereplőkkel :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |