![]() |
Quote:
Peace! |
Quote:
Ez meg hogy lehet? Szerintem nem olvastad el, hogy ők nem vádolnak senkit :) Pontosan ez jött le nemcsak neked mindenkinek. És nem is véletlenül, csak annyira már nem egyenes egyik sem, hogy azt mondja: "Igen! Ők voltak ez a véleményem!" Elnézést mindenkitől, hogy megvédem magunkat és nem lapítok mint szar a fűben miközben az emberi méltóságomba gázol bele egy önjelölt "Mel Gibson és Julia Roberts". |
Quote:
Sok értelme volt a beírásodnak, nem? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gyerekek (bácsik, nénik, egyebek), nem elég, hogy mocskos meleg van, még ilyen khmmm dolgokra is van energiátok? http://www.tms.hu/smiley/nemtom.gif
Akkor gyertek inkább betonozni, utána garantáltan nem akartok majd közröhely tárgyai lenni :P Peace & respect http://www.tms.hu/smiley/hippy.gif |
Quote:
Nem kellene befejezni a moderatoroknak a sardobalast???? |
Quote:
|
Quote:
Valóban nem volt értelme, ezt neki mondd, ne nekem :D |
Üdv mindenkinek!
Wand az általad leírt 3 feltételnek mi is megfelelünk, de kijelentem, hogy a klánonból senki nem törte fel az orijaitokat. A többiről meg nem írom le a véleményem, de teljesen egyetértek Feoval. Ha gondod van keress meg egy számítógépes szakembert, hátha tud segíteni, és akkor kiderül, hogy ki volt az. Addig meg nem kell vádaskodni még név nélkül se. Csongor |
Quote:
Haat ezek itt ketten biztos nem! Alapjaban veve egyikkel sincs bajom! Csak nem mutatnak jo peldat! Es ha en ilyet vagy hasonlot csinalok akkor nincs lehetosegem ujjal mutogatni, hogy nekik lehet??? Mert mar hasonlo hangvetel utan le pirosoznak es nem tudok a forumra irni! :D:D:D |
Quote:
Higgy neki hisz ZSARU! :D |
Quote:
miért,eddig is nem mi voltunk már?:)))) |
Viccet félretéve...
Tényleg igen sajnálatos dolog, ha ilyen történik. Számomra 2 lehetőség tűnik valószínűnek...: 1. kamu az egész story 2. tényleg elment a sok-sok ( 4-5 milla) pacitok Ebben az esetben viszont már elnézést a kifejezésért, de ti is benne vagytok. Állításotok szerint is több adagban mentek el...ha ezt nem csekkoljátok le az első, de max. a 2. eset után, akkor no comment. Valóban ha egyszerre mennek el, a hülyének is feltünt volna... Őszintén bevallva én 2 esetet láttam, illetve most másik kettőt, de ezt már a kilépésetek óta ( újabb jó hír ). Szóval kettő ilyet láttam. Mindkettő értéke 30K körüli volt, tehát egyik sem volt több 150K seregnél....na jószívű vagyok, legyek 200 K, ha késve egy kört vettem észre :)))) szal ez igen messze van a több milla egységtől. Mint említettem már, hibásnak tartalak titeket is, ha ez megtörténhetett, de sajna én is amondó vagyok, hogy ez így nem igaz:((( Tudom milyen ha feltörik az ember oriját, nekem is előfordult már, akkor Attila segített nekem egyáltalán visszaszednem az orimat:((( Ilyeneknek nem szabadna előfordulnia, de itt sztem nem is ez történt. Zou |
hmm idéznék a súgóból:)
" A piac nem raktár. " |
érdekesek vagytik ti...
Quote:
Quote:
Quote:
egyikőtök látja a másik meg nem... sőt eljuttok oda, hogy mi találtuk ki.. 2 hónapja több millió egységünk nem fért volna el..azóta nem volt koptatás, nem vett fel senki sok sereget. és mégis most úgy mentünk SZK-ra, hogy nemhogy tele vannak az orik, de a legtöb helyről hiányzik sereg.. tudtok pár orit gömbözni nézzétek meg. |
Mit nem értessz ezen???
1. Monro leírta, hogy nem hiszi el, meglátszana a pointszámon... erre közöltétek, hogy több darabban ment el... 2. Szato ír egy versikét....ez ugye vicc, hogy annak minden sora komoly? :))) rímbeszedte, amik elhangzottak...ennyi. 3. Én meg azt kétlem, hogy darabokban ment el ennyi... a fentebb leírtak miatt...mit nem értessz ezen Wand? Hova tünhettek esetleg seregek? Legyen ez a te gondod, nem mintha nagyon zavarna minket, csak próbáltam arra rávilágítani, hogy ez így akkor a ti hibátok is volt, kár a sárdobálásért... de mint általában, megint nem a lényeget fogtad meg, megint csak ferdítettél, holmi versikébe kötöttél bele.....hogy nyugodtan aludj, elárulok valamit neked... Szato életében nem láthatott éjjell nőni orikat, mert ő az egyik, aki éjjel nincs itt, és nem figyel, csak ha felkeltjük, mikor kell :))))Nyugodtan alszik a felesége, gyermeke mellett:))) Ezek után milyen szóba fogsz még belekötni ahelyett, hogy magatokat is megvizsgálnátok? |
Zou, ha jól rémlik az első beírásomba be is írtam, hogy "elismerjük bénaságunk, hogy ennyi idő kellet ahhoz, hogy észrevegyük"
viszont tetszik, nem tesziik a tény ettől még tény, a seregek azért mentek el ,mert minden oriban ahol több sereg volt a piacon mint ami elfér ki volt ixelve a ht katona eladása és nem mi ixeltük ki... emellett másik tény, hogy valaki aki nem közülünk volt belépkedett hozzánk, végig nézte a piacot, a klánfórumot, és az összes országot. és velek szemben amikor az "inget magatokra vettétek" én kiírtam, hogy nem gyanusítunk ti meg jöttök itt azzal, hogy nem is igaz... mondjuk úgy enyhe hányinger kerülget olvasva írásaitokat részemről a téma lezárva, mostanra eljutatatatok odáig, hogy biztosra veszem közületek volt aki tudott róla vagy benne volt. további jó játékot. |
Szép estét !
tanulságos volt végig olvasni a sok mindent. Atinak nagyon tetszett a beírása hogy mit szűrt le, a moderátorokkal kapcsolatban ( hogy nem jksz eznek ) :D egy pár észrevételt én is megjegyeznék ha szabad... a legszembetűnöbb, hogy Wand elköszönt tisztességesen mielőtt elmentek nyaralni, de mégsem mentek el , sőt addíg provokálták a találgatást, és utalgattak klánokra, hogy azt már nem hagyhatták egyesek szó nélkül. A másik dolog a legutóbbi hódítós bulin Wand mindekit kinevetve , szinte dicsekedve ecsetelte melyik orikat viszi az 1/a ban illetve hány aktív játékos viszi azt a sok orit... most legalább tudjuk kik az aktív játékosok... én nem hittem el , mert ez nem lehetsésges azt gondoltam csak vetít... de a mai beírások elgondolkodtattak... először is engem bármikor felkeltenek éjjel akármikor tudom az összes épületem miből mennyi van fejből tudom az egységeimet, mikor jönnek vissza a cuccokat mindent kapásból, de főleg a barakkok és őrtornyok számát. ha csak 1 tanyát lebontanak nálam észre veszem hogy valaki járt az orimba... kizárt hogy ilyen régi, jó játékosok ezt ne vegyék észre és csak később veszik azt is észre , hogy gyengült az országuk védelme... gondolom ésszerű magyarázat erre, hogy EGY nagyon fontos országot könnyebb irányítani , mint többet... a másik dolog amit Roni írt : hogy nem fórumra írták ki a jelszavakat kérdezném akkor hová?? valami olyasmit olvastam hogy a saját jelszómat soha ne adjam ki senkinek... márpedig ezt a moderátorok is tudják gondolom... valamint azt is hogy ők a játék felügyelői, és köszönettel tartozunk a munkájuknak, sőt felnézünk rájuk, egyes kezdő játékosoknak pedig példaképük is 1-1 moderátor , és kitűzik maguknak hogy ők is elszeretnének jutni oda. nem hiszem, hogy ilyen példát kéne mutatni nekik mindezek mellet sajnálom a dolgot de azt tanácsolom majd akkor gyertek vissza játszani, ha minden országot a saját tulajdonosa tudja irányítani, és ideje is van a játékra jó pihenést |
Quote:
Ehhez a végkövetkeztetéshez csak gratulálni tudok, azt hiszem ez a gyöngyszeme a topicnak:))))) Ugyan már, meg ne sértődj már,senki nem bántott,gyere megvédünk a csúnya bácsiktól:)) |
Bár valahol igazad lehet, tavaly a komplett klánt beírattuk egy hecker-tanfolyamra, itt az eredménye:))) még számla is van róla,igaz csak a fél klán tudott levizsgázni, a felét megbuktatták, mert annyira sötét banda, hogy a Sharky is a konnektorba akart beszélni a füles helyett, God meg sulyzónak használta a klavit.
|
És komolyra fordítva!
A hányinger inkább minket kerülgethetne, hogy telefonon keresztűl (nem velem beszéltél, nehogy ebbe is beleköss!) tudsz vádaskodni, itt már nem merted kitenni ugyanezt, csak célozgatni mersz... na ez az igazi hányinger,tudod? Szánalmas magyarázkodásnak tűnik a mesétek,semmi egyébnek,főleg, hogy semmi hatását nem vettük észre (a leírt 2 eseten kívül) az orijaitokon, pedig ezeknek meg kellett volna látszódniuk...vagy a fölös emberek is eltüntek,felszívódtak, mint a lovasok? Ez az igazi láthatatlan légió, nem Rejtőé:) Mielőtt megkérdeznéd mi okotok lenne magyarázkodni, elmondom. Nem könnyű már nektek 3x akkora orikkal támadni a másikat, nem csak préda a többi klán, bekaptatok 2 akkora ütést, amit eddig soha senki ,a piacotok meggyengült,nem tudjátok csak úgy kikapni, nem tudtok egy támadáshoz már lefokozni 500K katonát, mert az már sok lett nektek is, hiába hozol fel 4-6-8 orit a B-ből kölcsönkérve Balee-tól, az sem lett elég. Magyarul megszünt az egyeduralom, nincs monopolhelyzet, és ez nem ízlik... Komolyan belegondolva tényleg rossz érzés lehet. De hozzátenném, hogy mi 1/10-ed ennyi vagyonnal és egységgel vettül fel veletek a harcot, mikor a klántársad osztotta az észt 1 milla pontról a 300K-s oriknak. Könnyű a tehetetlenségért másokat okolni, uram bocsá még gyanusítani is:(( Ennyi röviden, és én is lezártam. |
ez zárszonak teljessen tökéletes :)
|
érdekes. ha telefonon közlöm monroval, hogy szerintem tudnia kellett a dologról, de lévén bizonyítékom nincs rá, tehát nem rakom ki a fórumra az hányinger.
és ha már vádaskodás: @&@&@&! (ide most gondolj nagyon csúnya dolgokat) és ha már itt ilyen hülyeségekkel jössz kész tényként beállítva léccives mondj 1 db orit is amit Baleetól kértünk kölcsön! és mivel kész tényként jelented ki gondolom pontos infóval rendelkezel és amennyiben mégsem, akkor ez egy sima hazugság részedről, és ez alapján bátran lehet az összes többi kijelentsed is. |
vicces lett már ez a vita:) no de hiába, hiszen tudjuk, hogy...(szerk: nem, ezt mégse írom ide)
amúgyis, már szólni se merek:P |
és igen, nincs monopolhelyzet, feljötettek, kb egyenrangú erő lett. és akkor mi van?
mit tudtatok volna csinálni? rakás oritok közt ott volt Tobe vagy Alek egymagában, tudtatok vele bármit csinálni? nem gondolod hogy ha 10 oritok közt van a mi 10 orink akkor jobbak lennétek mint 1 ellen. mi történt volna? max Flangánt beütitek, ha nem épül picit át. ezenkívül? pár gyújtás meg rengetés ide-oda. ennyi. az előző beírásomra még mindig várom a váalszod, mi nem vádoltunk nyilvánosan, te igen. gondolom akkor pontos infóid vannak akkor tedd ki ide. MILYEN ORIT KÉRTÜNK KÖLCSÖN BALEETÓL? mint ahogy egyértelműen állítod |
Ha már a vádaskodás sztetek is csúnya dolog, Ti miért teszitek? Megvádoltatok azzal minket hogy csak kitaláltuk az egészet. Tények bizonyítják az igazunkat (nem a seregelmenetelre gondolok, még csak nem is az ixelgetésre). És Zou utolsó beírásaiban más vádak is szerepelnek... Jópofa dolog ez a más szemében szálkát... Örüljetek csak magatoknak, van mire. Részemről ez a zárszó, nem várok kommentárt, úgysem fogom olvasni...
|
Én meg még mindig várnám Zou válaszát..
Quote:
lássuk már végre ki hazudik. mondj egy orit amit Beleetól kértünk kölcsön és én elsimerem neked, hogy én találtam ki az egészet és csak gyávák vagyunk kiállni ellenetek. viszont ha nem mondasz, akkor simán közlöm: HAZUGSÁG. és ha már ezt tényként állítod be, akkor már bocs, de az összes többi beírásod valóságtartalmát is enyhén szólva megkérdőjelezem.. |
Wand:
en meg erre kernek valaszt tolled! Igaz/Hazugsag? "A másik dolog a legutóbbi hódítós bulin Wand mindekit kinevetve , szinte dicsekedve ecsetelte melyik orikat viszi az 1/a ban illetve hány aktív játékos viszi azt a sok orit..." |
na aludjon mindenki:)
már aki képes rá ilyen melegben:eek: |
Quote:
ez így hazugság. Arwylnak volt a fő témája az volt, hogy én viszem szerinte kompletten mindkét klánt (ha jól emléxem még a saját klántársai is lehurrogták). ebből összeségében annyi igaz, hogy én vagyok a a "vezér", tehát a stratégiákat én dolgozom ki. és szóba került, hogy vajon a Északék klánjából én melyiket viszem, a válasz az volt, hogy Flangánt. persze mielőtt nagy kiakadás lenne, azért megkérdezhetitek Monrot is ő kit visz a szkarabeuszban? :) ) az összes többi orihoz, pont annyi közöm van mint Monronak a szkarabeusz összes országához. és aktív játékos, nem aktív játékos.. évek óta játszunk együtt előfordul, hogy valaki hetekig nem tud lenni, máskor meg szinte 24 orában van. amikor nincs a seregei vagy a termelése akkor is kimegy a piacra. aki épp bent jár kirakja. és abból szűri le a következtetéseket, hogy ide most 2-en írtunk tőlünk.. asszem elég meredek feltételezés, hogy kettőnkön kívül nem létezik, Méri, Kati, Enikő, Csaba, Észak, Tobe, Xeper, Gyula ( itt is köszönöm mindenkinek a játékot!:) ) upsz, és kimaradt ucsó belépő tagunk: GoldY :) |
Pardon...elnézést kérek Wand, de bealudtam, annyira uncsi volt az este nélkületek:)))
Szal nem is fogom megnevezni őket, mert nem akarok semmilyen kitiltást sem összeszedni. Az országokat te magad is tudod, melyeket hoztad fel egyszerre restartoltatni ! Nem únod még, hogy mindenkit hülyének nézel(tek) ?Csak nem mindenki az ! Mindenki eljutott már odáig, hogy nagyjából átlátja a dolgokat, nem csak mi. Miből gondolod, hogy ismernie kellene az 1/A mezőnyének az általad felsorolt emberkéket? Méri,Zoli,Xeper kivételével... Hol is jelentek meg az uccsó 1 évben találkozón? Mikor is írtak bárkinek is levelet? Mikor is nyilvánítottak véleményt bármilyen fórumon???? Ne nézz már hülyének embereket, hogy bekajálják azt a sok maszlagot, amit le akarsz tömködni a torkukon! |
Bocsánat...Csaba...ő valóban megjelent 1x...és többekkel való beszélgetéskor is kiderült, nem ő viszi az oriját :))))
|
Ahogy Géza sem vitta az orijait, amit használtatok... kel még a sok példa????
|
Huhhhh...
Kezdek nehezen látni a lőporfüsttől :D :D :D |
Ejj micsoda beszelgetés...
Kijelenthetem hogy nem a hörcsög klán keze van a dolgokban. Bar nem lenne rossz ha ennyire értenék a nethez de sajna neha az excelben is elveszek... Balee meg jatszik?Vagy Busy? |
Wand : és szóba került, hogy vajon a Északék klánjából én melyiket viszem, a válasz az volt, hogy Flangánt.
itt szeretném megkérdezni, hogy ezek szerint két országot még szabad vinni, de többet már nem ? 1/a ban ? ezeket hol találom a sugóban??? :eek: |
ugyanmár Zou... :) maszalg ide-maszlag oda, szerintem ezek után biztos nem fogsz kitiltás kapnai
lécci írd már le MELYIK ORIT KÉRTÜK BALEETÓL? dumálsz itt nagyokosan, tényként állítasz be hülyeségeket. hát tessék mondj tényeket:) ha nem tudsz, akkor újra kijelentem, ez egy sima hazugság. és megismétlem ez esetben az összes kijelentésedre rávetited, hogy az is lehet hazugság. |
Quote:
Quote:
Quote:
Kár, hogy a hozzászólásomból le sem vetted a lényeget. Úgy hogy lapozzunk. |
All times are GMT +1. The time now is 20:54. |