![]() |
Quote:
A nem túl nehéz lefordulási feltétellel (pl 5K fix heki) ösztönözve lenne az, aki csak kínlódva halad, hogy leforduljon, és azzal, hogy csak másodszori körbemenetel után jár plusz szem a kék szám nimbusza is megmaradna. Az meg, amit feszegetsz, hogy adott, konkrét helyzetben melyiket éri meg inkább választani, hát ezt mindenki el tudja majd dönteni, mikor olyan helyzetbe kerül. |
Quote:
|
Sziasztok megint!
Mit szólnátok ahoz, hogy a top 10-30% (vagy 20-30%) -ig eső részben ketyegnének a top körök, és lenne morálromlás. Így aki nem játszik csak a forgatás miatt áll ott, az kénytelen lenne egy idő után mozdulni valamilyen irányba. |
Quote:
|
Quote:
Nem mindenki azért áll ott, mert forgat, hanem millió más oka is lehet... |
Quote:
itt fent 100 heki 1 yard... kb 50milliárddal felérsz a topba ha fedezni akarsz 20al ha üttök |
Nem olvastam mindent végig, de összegezve az én észrevételem a következő lenne:
Növeljük meg a szintlépéses max hekit minden csoportban, főleg a B-ben. mert a probléma forrása az, h 2400ról kell feljutni a topba... a 2400fix, a top30 meg növekszik... következményei: - lenti csoportok lehet nem lennénk már olyan könnyűek (kékszámosaknak sztem tuti) - B-ben is felpezsdülne a várakozás - nem kell az A-ban teljenek a körök növekedéshez, - közelebb kerülhetsz a tophoz a fordulás után.. - javasolnám én is a morál rombolást a túl sok topkör után (bár magam ellen beszélek) |
Quote:
|
Ati amit levezettél par oldallal elörebb hogy könyitett fordulás és nincs kék szám max ha mégegyszer könyitett forduláson vagyok az nem jo
ha nem akarok az 1-be játszani és tudom hogy mondjuk 2000 hekin léptem fel és el kell jutnom 5000-ig hogy ujra lenn játszak akkor nem egyszerübb ha az orit zérozom, vagy törlöm és hozzok egy ujat?? minek pazaroljam az idöt arra hogy még az 1-be 2000-ről 5000-ig feljussak?? ugyse kapok érte semmit se hogy értelme legyen. Egyszerübb ha mindjárt a 2-ből zérozok vagy törlök:D nem tartom szerencsés iránynak ezt Az tetszik hogy 2b felső max földhatárját feljebb toljuk. Mondjuk mindig annyi lenne amennyi a top 30 harmada:DD ez akkor most pl 3300 heki?? de az is megfelelő hogy lenne egy fix határ és az ország megkapja a kék számot |
Quote:
Ati azt is leírta már párszor, hogy ez a javaslat azokat célozza, akik nem szeretnek, vagy idő hiányában, vagy bármi más okból nem tudnak aktívan játszani A-ban. A 2B max földhatárának tologatása mennyiben segít rajtuk? A fix határ után rögtön kék szám, na azt én is támogatnám, de azért lássuk már be, hogy a plusz szemért tenni is kell valamit. Aki aktív, és szeret A-ban játszani, az azt, hogy teljesíti a feltételeket, a többiek meg valami formában szívjanak már, ne hulljon ölükbe a kék szám, na ez lenne a kétszer körbemenetel. |
Quote:
|
Quote:
ha valaki amikor a 2B-ből fellép mondjuk 1900-2400 heki között attol még nem kap kék számot. Ezért mondtam a fix hekit egy 6000-re és ha azt eléri akkor hajrá fordulhat oda azért el is kell jutni. és egy átlagos orit számolva fedezve sokba lesz neki és ütve se egyszerü. meg közbe le is verhetik:DD 2x fordulni hogy legyen egy kék számom?? Ennyire előre nem tekintek ki tudja hogy fél év mulva éppen hol leszek. Pont én beszélek aki lazán letörli az oriját ha olyan a kedve akár az 1A topjába van akár a 2-be:D de itt nem rolam van szo, hanem aki kicsi is meg árva is, meg nincs aki adjon neki enni:D majd erre a tenni valamit majd irok, de most rohanok, mert idő van |
Láttatok már futóversenyt?
... csak akkor kezdenek el sprintelni ha már látják a célszalagot. Egy ilyen változtatás jót tenne az 1A-nak, többen mernének aktívan játszani. Kicsit felpezsdülne a játék. :) A fix hektárat támogatom, a kezdő javaslatok közül. A többit még átolvasom, mert van még 1-2 ötletem, de nem akarom ugyanazt beírni amit már más megtett. |
9000 heki :) most itt tartunk.
Nehéz , de kitartó munkával hozható , én inkább az 1 be töltött időt maximálnám , igy késztetve haladásra a haladni vágyókat. Sajna első fordulásnál 5000 haki elég volt , most 9000 kell , a heki változik , egy dolog nem változik az orik neve az első 100 ban |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó haladást |
Nem értem miért jön újra és újra elő, hogy forduljanak le a gonoszok, akik az A topjában vannak. Hányszor kell leírni, hogy nem lesz ilyen módosítás ahhoz, hogy ez tudatosuljon? :-/
|
A jelenlegi rendszer egyértelműen nem kedvez azoknak akik csak fel akarnak jutni a topba és fordulni, semmi nem támogatja "a játékot" ebben a csoportban. Ez egy Elf paradicsom.
A pénz java a fenti régiókban lévő oriknál van akik úgy játszanak a piaccal ahogy nekik tetszik , egy vagyonba kerül a sereg építkezni szintén egy vagyon. Simán meg lehet 1000 kör alatt csinálni a topba jutást ha valahonnét van egy soha ki nem fogyó pénz készleted,ebben az esetben teljesen mindegy is miféle fajjal játszol, e-nélkül azonban katasztrófa. Semmiképpen ne forduljon le kényszerből az aki itt szeret játszani, de jó lenne élni hagyni azokat is akik nem szeretnének ebben a csoportban ülni és naponta egyszer benézni ,hogy beért-e a fedezés.A többi csopi már lassan dögunalomba fullad csak várjuk az idő leteltét és persze kuporgatjuk a pénzt amit majd ide kell felhozni ,hogy valameddig legalább eljuthass.Egy rakás 2000 körös ori vár B ben a jégben arra hogy felérjen a madár itt a topba és utánna soha többet ne kelljen bejárnia az utat. Meg kellene húzni a határt valahol ami nem változik egyre feljebb. Azok a hsz-ek meg egyszerűen nevetségesek hogy ha én vért p..tam akkor más is p..jon vért mire felér , kiváncsi lennék hány hekiig kellett szenvedni annó érte gondolom nem 9-10 k ig és az árakról akkor még nem is beszéltem. |
ahogy látom jopáran a fix hekit támogatják
és mi lenne az hogyha valaki 6000 hekin lefordul az megkapja a kék számot, de az újrázási lehetőség zérózik??? azaz nem tud ujrázni, csak ha teljesit 1 szintett igy kap is valamit, de közbe el is veszit valamit, ergo ha elszurja az 5-ös szintett hiába kék számos ujrázni nem tud max zérozni, de ugye akkor a kék szám elveszik (remélem jol tudom, mert ha nem akkor most égek mint a brikett):D nagyon hülye ötlet?? |
Quote:
|
Quote:
és törölt |
Quote:
|
Quote:
1. 5. szinten amit összeszedett lóvé, azt leújrázza már 4. szinten, utána 3.-on is, 2.-on is és A-ban. 2. Minden szinten gyűjti a lóvét, topban termel stb... A-ban újrázza le 4szer. |
Ez mind és szép, de az A-ból fordulást ne újrázások könnyítsék vagy nehezítsék.
|
Quote:
|
Sziasztok! :)
Nos, túl vagyok az 1/A-n, megosztanék Veletek pár adatot, hogy támpontot vehessünk a császári szint nehézségét illetően: Szint kezdése: 2010-06-27 02:13:30 Kard-szárnyú lepke (#442288) [2/B] Föld: 2.350 hektár Katona: 3.434 Népesség: 23.563 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 100% (-3.107) Támadó: 0 Pénz: 4.072.498.051 Íjász: 0 Étel: 26.704 bála Lovas: 29.040 Rúna: 567.736 rúna Elit: 0 Morál: 99 % Varázsló: 20.150 Katonai morál: 96 % Tolvaj: 0 Szövetség: szövetség tagja Faj: Ork Személyiség: Tábornok, Vándor, Tudós Hírnév: - 25.289 Ezzel az országgal léptem fel, alsó szinteken nem termeltük szénné magunkat, kényelmesen haladva, ütögetve, háborúzgatva meneteltünk felfelé. A top30-at (~8800 hektár) kb. 28 ütéssel értem el, csak a komolyabb klánoktól, onnan is a tapasztaltabb játékosoktól kaptam szembesereget, hiénát egyet sem. Naponta átlag 4-5 órát fordítottam egy huzamban az orira, attól függően, hogy hogyan alakult az aznapi ütés. A pontlista alján az egy kupacban levő klánok miatt nehézkes volt a haladás, 3-3,5k hekitől felfelé azonban határozottan gördülékennyé vált a játék, a szembejövő seregek koptatással védhetőek voltak. Meglepően sokan elképesztő hibákat vétettek, valószínűleg nem számoltak az ork kitámadási bónuszával. A látnokos srácok némelyikével meggyűlt a bajom, de harccal és kis találékonysággal rendeztük a konfliktusokat. Kard-szárnyú lepke (#442288) [1/A] Föld: 10.715 hektár Katona: 600 Népesség: 113.087 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 100% (-18.973) Támadó: 0 Pénz: 190.161.329 Íjász: 0 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna: 2.331.250 rúna Elit: 0 Morál: 95 % Varázsló: 71.500 Katonai morál: 97 % Tolvaj: 20.384 Szövetség: --- Faj: Ork Személyiség: Harcos, Tábornok, Tudós Hírnév: - 20.763 Érték: 504.792 Helyezés: 50 / 488 Ez volt az ori, amivel fordultam. Ezek a fordulásom attribútumai: Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás Játékidő 1.000 kör 1.088 kör MEGFELEL Minimális föld 9.108 hektár 10.715 hektár MEGFELEL Maximális föld 100.000 hektár 10.715 hektár MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 336 kör MEGFELEL A költségvetést nehézkes volt összehozni, de nagyjából sikerült. 9 mrd volt megtérülő befektetésként a lovak vételezése (koptatásokkal, elhulló egységekkel együtt), kb. 750k (~8 mrd) egységet használtam fel a pontlistában való liftezésre, lustaságomnak köszönhetően szégyenszemre volt ezek közt egy elfokozás is, amit ha épp ráérek s a figyelmem sem vonják el sorsdöntő pillanatokban, akkor megspórolhattam volna. Az épülések 99%-a saját termelésből történt, így külön költségként ezt nem jelölném meg. Mivel 4 mrd-dal léptem, a lovak ára pedig visszakerült a klánbüdzsébe, összesen kb. 6-7 mrd aranyat emésztett fel a felfelé menetelésem. Ha valamit kihagytam volna, akkor szóljatok. Összegezve ezt az 1088 kört bizton állíthatom, hogy nincs szükség az 1/A-ból való fordulás drasztikus könnyítésére, hisz a mezőny erőssége ezt abszolut nem indokolja és egy felkészült játékos, aki birtokában van a megfelelő tudásnak, egy picivel szervezettebb klánnak és a fent nevezett anyagi javaknak (amiket út közben is ki lehet termelni), az biztos, hogy kis időráfordítással (értsd: ütésenként 3-5 óra/ nap) hamar eléri a top30%-ot. |
Quote:
|
Quote:
|
Ts, én ebből azt látom, hogy igenis van szükség a könnyítésre, de mint azt már egyszer mondtam, CSAK az első fordulás könnyítésre. Te, már tudtad, hogy mi vár ott, így nem voltak nagy pislogások, hogy mi az. Plusza klán, ahol felmentél, gyakorlatilag klánban lényegesen védettebb, mint a kisebb klánok. Tehát ezt az időt jelentősen megnövelheti az esetleges bekapott klánütések. Mert ugye, ha a klán nem a legjobb, akkor bizony nem könnyű klánütéseket védeni...
|
Quote:
Bár klánütés nem hátráltatta a felmenetelemet, ugyanígy nem is segítette, szóval úgy érzem ez nagyjából egál. |
1A fordulas
Szevasztok!
- A fellépési hektár (általában 2.400) 3*-sának megléte + az 1000 kör játékidő - 2B-bol ne lehessen fordulni! Szerintem egyszeru es felporog a jatek :) |
Quote:
|
Quote:
Te, akinek már van 10 személyisége javaslod, hogy akkor innentől ne lehessen fordulni a B-ből!:D Gratulálok! |
Quote:
|
Nezd,3 jatekosnak van kek 10-es
mind a 3 korbe ment minden csoporton beleertve az 1A-t is! Szerintem NE lehessen fordulni 2B-bol. Legyen ugy mint regen! Kell a kis kek szam akkor kuzd fel magad az 1A-ban! Lehet fagyasztani az 1A-ban is :) - A fellépési hektár (általában 2.400) 3*-sának megléte + az 1000 kör játékidő - 2B-bol ne lehessen fordulni! Teljesitheto barkinek. |
Quote:
Most bebizonyítottad, hogy meg lehet csinálni, fel lehet jutni a topba és lefordulni 1000 kör alatt. De hát nem ez volt a kérdés. A könnyített fordulás ötlete nem azért merült fel, mert lehetelen a hagyományos módon fordulni. Hogy mi kell hozzá, leírtad precízen: felkészült játékos a megfelelő tudással, normális klán és napi 3-5 óra folyamatos jelenlét. Akinél valamelyik hibádzik, az így járt, nem való az A-ba és ne is álmodjon kék számról. Én azt mondom, hogy amit most bizonyítottál az nem jelenti azt, hogy felesleges lenne a könnyített fordulás. Nem lenne kevesebb tőle a játék. Aki 1000 kör alatt a topba tud jutni, (de legyen 2-3000 kör akár) az nem lesz bolond kedvezményesen fordulni és mégegyszer körbemenni. Ha viszont nem tudja utánad csinálni a mutatványt, pl mert nincs mögötte normális klán, annak legyen lehetősége lefordulni kedvezményesen, vállalva, ami ezzel jár. Mindenki dönthetne, melyiket próbálja. Most az, aki nem boldogul úgy, mint te, az vagy töröl, vagy szk, vagy beáll betonelfnek. |
Quote:
Gratula a fordulásodhoz, szuper gyerek vagy, de .... ugye te is tudod hogy amit írtál az nem éppen szokványos, a kérdés nem az volt hogy ki tud egy jó klánba bemenni és gyorsan lefordítani az orit, ugy hogy van ott tartalék a számaid pontatlanok ebbe ne menjünk bele vagy most azzal hogy ezt leírtad ezzel ki lehet jelenteni hogy az egész topik felesleges?? Azokról van szó akik kb. 2000 hekin lépnek fel úgymond kisebb klánba vannak és nem egy nagy tartalékkal és arról van szó hogy a top egyre jobban feljebb tolódik, míg ez az egyén elér a mostani tophoz újra feljebb megy Vedd a hozzászolásomat ugy hogy aludtam egyet rá, és higgadtan írtam. ja meg az időhöz hozzászólva, a lenti szinteken pl a gyorsba kevés a 3 ora naponta, te meg kijelented hogy böven elegendő az 1-be ennyi idő csak én érzem magam ugymond furán ahogy elolvastam a hozzászolásod?? Mintha nem is te irtad volna ezt :D |
Én is így gondolom, hogy eddig sem volt kérdés, hogy meg lehet-e csinálni az 1000 kör alatti fordulást.
Hanem aki nem rendelkezik az ehez szükséges feltételekkel azokkal mi lesz, és a könnyítés esetleg jotékony hatással lesz az elfesedés ellen. |
Quote:
A "szúrjunk ki azokkal, akik szeretnek az 1/A-ban játszani" jellegű javaslatok mind felejtősek. |
All times are GMT +1. The time now is 05:51. |