Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Grabi 01-13-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151177)
Én megtehetem,ha gondolod :p
Meg kell mondani,hogy a vérmérséklete a srácnak egyébként is kicsit heves,de a reakciója érthető volt :) Te sem örültél volna az Ő helyében,főleg hogy aztán jól beverted :p

hát ha engem bevernek nem igazán szoktam szabizni, ha tehtem visszamegyek. ha nem tehetem akkor vhogy megcsinálom h megtehessem :)

Tsobi 01-13-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 151182)
hát ha engem bevernek nem igazán szoktam szabizni, ha tehtem visszamegyek. ha nem tehetem akkor vhogy megcsinálom h megtehessem :)

Ez alap :) Csak kicsit a lelkére vette,ennyi az egész :)

vityu 01-13-2008 16:17

Ha valaki erősebb, akkor erősebb. Na meg ha nem is, de stratégiával legyőzheti a másikat, akkor az megérdemiűli. Ez a játék pont arról szól, hogy ki a jobb, ki a jobb stratéga. És ha ezek után eltette magát szabira, akkor bebizonyította, hogy nem ő az. Innentől asszem nevetséges az üzenete...

Tsobi 01-13-2008 16:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151184)
Ha valaki erősebb, akkor erősebb. Na meg ha nem is, de stratégiával legyőzheti a másikat, akkor az megérdemiűli. Ez a játék pont arról szól, hogy ki a jobb, ki a jobb stratéga. És ha ezek után eltette magát szabira, akkor bebizonyította, hogy nem ő az. Innentől asszem nevetséges az üzenete...

Elhamarkodottnak érzem "nevetségesnek" nevezni egy olyan játékost,akit nem is ismersz .. Én bizton állíthatom,hogy sokaknál nagyobb stratéga .. és jobb játékos :)

Eke 01-13-2008 16:27

Mindenesetre szeretném ha hozzászolna az itt elhangzottakhoz.Mert idáig ami lejött nekem ,az az hogy egy szájhössel van dolgunk,illetve pontosittok dolguk.

vityu 01-13-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151186)
Elhamarkodottnak érzem "nevetségesnek" nevezni egy olyan játékost,akit nem is ismersz .. Én bizton állíthatom,hogy sokaknál nagyobb stratéga .. és jobb játékos :)

ne ma játékost neveztem nevetségesnek, hanem az üzenetét, no de ez engem nem nagyon érdekel! Felőlem lehet jó stratéga, de akkor is elmenekült. Ezzel nem lehet mit tenni! Ha nincs esély se menekülök szabi mögé...de ez az én dolgom!
Lehet nem volt gyávaság, de nem is volt egy hősies cselekedet!

Tsobi 01-13-2008 20:44

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 151192)
Mindenesetre szeretném ha hozzászolna az itt elhangzottakhoz.Mert idáig ami lejött nekem ,az az hogy egy szájhössel van dolgunk,illetve pontosittok dolguk.

Hozzászólni nem fog,mert számára egy ideje nem elérhető a külső fórum :p

Általam izeni: 'nem azért szabizott,mert fél,vagy gyenge .. hanem azért,mert majdnem mindegyik orija épp szövháborúban van,ezért se ideje,se kedve elkezdeni egy negyediket'

:)

Xeper 01-13-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151294)

Általam izeni: 'nem azért szabizott,mert fél,vagy gyenge .. hanem azért,mert majdnem mindegyik orija épp szövháborúban van,ezért se ideje,se kedve elkezdeni egy negyediket'

LOL
Lehet egy fajta stílusa az illetőnek :D

Grabi 01-13-2008 20:54

hát még nem hasonlítottak egy komplett szövihez, de legalább most jól alszom :)

BeeLord 01-13-2008 21:03

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 151302)
hát még nem hasonlítottak egy komplett szövihez, de legalább most jól alszom :)

Megadtad a kulcsot Matador egy korábbi beírására. Amiben azt az üzenetét mutatta meg, amiben csak egy Z betű volt. A legtöbb képregényben ugyanis Z betűkkel jelzik az alvást. Elképzelhető, hogy az, aki Matadornak üzent, vagy fáradt volt, vagy unta a dolgot(lopást, támadást? nem tudom, mit tett vele Matador). Legalábbis én ezen az állásponton vagyok.:)

Dragi 01-13-2008 21:17

Quote:

hehehe :))))) jó duma

Tsobi 01-15-2008 17:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151312)
hehehe :))))) jó duma

Duma,nem duma .. miért ne hinné(n)k Neki?

Dragi 01-15-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151870)
Duma,nem duma .. miért ne hinné(n)k Neki?

Miután tegnap küldött egy üzit egy szép fenyegetéssel azóta nem érdekel egyáltalán az a szép ember :)

belas 01-15-2008 21:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151889)
Miután tegnap küldött egy üzit egy szép fenyegetéssel azóta nem érdekel egyáltalán az a szép ember :)

Húúúú én ma pl 3fenyegetést is kaptam:) Mostmár,kezdek félni:)

Gyula 01-15-2008 21:34

Quote:

csak nem Jack ez a nagy stratéga?

egyébként a szabizás is egy stratégia :)

Valezius 01-16-2008 04:20

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 151919)

A szabizás nem stratégia, de bizonyos körülmények között azzá válhat :)

Tsobi 01-16-2008 06:33

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 151919)

nem,nem Jack :)

Fefe013 01-17-2008 20:54

Ha tudom, h szabiznom kell nem hajtogatom, h én vok a raj, meg nem fenyegetőzök! Szvsz! De már velem is előfordult, h éppen egy komolyabb háború küszöbén le kellett szabizzak és nem gyávaságból, hanem mert más dolgom volt, az ellenfél v megérti v nem, ilyenkor írok neki, ha mókázni akar, akkor kb mikor leszek és kész, de fenyegetni nem szoktam az a kezdőkön kívül sztem nem jön be sehol, sőt még inkább gerjeszti az indulatokat......

Grabi 01-17-2008 22:10

Hali! Ha kéred is odaadtam volna..:-DD Úgysem tudom hová tenni ezt a 30 milliárdot, ha lefordulok...-DD További jó játékot! Üdv: xy

és beszabizik, elhúzza a mézesmadzagot és beszabizik. grrrrr :)

Fefe013 01-17-2008 22:12

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 152290)
Hali! Ha kéred is odaadtam volna..:-DD Úgysem tudom hová tenni ezt a 30 milliárdot, ha lefordulok...-DD További jó játékot! Üdv: xy

Ez a kegyetlen:D:D

Tsobi 01-18-2008 07:58

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 152290)

Ugyanabból a forrásból,mint az előző? :D

Arden 01-18-2008 08:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 152355)
Ugyanabból a forrásból,mint az előző? :D

nem, ez már mástól jött :)

Burning 01-18-2008 16:58

atyaég, ilyen mákosokat:D

Tsobi 01-18-2008 16:59

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 152533)
atyaég, ilyen mákosokat:D

Mákosok???

Grabi 01-18-2008 17:05

az lennék, csak elszabizott :)

vityu 01-20-2008 18:27

Na itt van a mi rettenetes harcosunk, a rendíthetetlen stratéga! Megtalált! Jelzem nem volt olyan könnyű... de most már ti sem láthatjátok az országneveimet...
Mellesleg arra lettem figyelmes, hogy valaki minden körben renget...és kiderítettem, hogy ki, írtam neki, és akkor mert írni, hogy igen ő az! Hát én felettébb büszke vagyok rá! Igen ő egy nagyon kemény gyerek aki képes volt egy tolvaj ország területének 15%-át lerengetni. Lehet eléri, hogy újráznom kelljen.
Ati véletlenül nincs ide beregelve? Mert, ha nincs, akkor asszem ez kimeríti a JKSZ fogalmát!
Ja, és bocsi, hogy a nevét nem töröltem ki, de asszem, ha ő volt ilyen bátor, és ezt csinálta velem, ráadásul külső helyről tudta meg az országneveimet, akkor szeretném, ha ti is látnátok őt.

xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:02:57

"ne ma játékost neveztem nevetségesnek, hanem az üzenetét, no de ez engem nem nagyon érdekel! Felõlem lehet jó stratéga, de akkor is elmenekült. Ezzel nem lehet mit tenni! Ha nincs esély se menekülök szabi mögé...de ez az én dolgom!
Lehet nem volt gyávaság, de nem is volt egy hõsies cselekedet!"

xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:03:30

véletlenül nemtudod kitől van ez az időzet VITYUKÁM?:))

Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt

A xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:13:38

megszerzem az összes orid nevét nyugika:D és vagy igy vagy ugy elleszel mindenütt intézve:D mint látod eztis kideritettem vityuka:D máskor megnézed hogy mit pofázol aztán irkálj jobbra balra, mindenütt ottvagyok nefeledd!

Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt

vityu 01-20-2008 18:32

ó, kapok még... :
xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:25:06

Meg azért valljuk meg:D ez a mágia elég hatásos:D haha nah további szép napot Vityuka:d menjél külsőfórumoznimég:D

Jöttem is! Azért ezt a keménységet be kell mutatni, mert nem fogja elhinni senki! :D

Phoenix 01-20-2008 18:34

De miért kezdte? Azért mert beszóltál neki külsőn?

vityu 01-20-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 152995)
De miért kezdte? Azért mert beszóltál neki külsőn?

Még ha neki szóltam volna be... még csak itt sincs, és valaki kapott egy üzenetet, arra reagáltam! Most az ilyen meg van kattanva és kész! Felőlem folytathatja, max újrázok, csak előtte leölök pár varázslót...

Eke 01-20-2008 18:40

Nem vagyok egy jelentgetös ,de az elözményeket figyelembevéve most jelentettem volna a fenyegetös zöldikéért.
Egy figyelmeztetést megérdemelne.

vityu 01-20-2008 18:42

van még, csak ezt nem vettem észre:
bizonyitottam én már , és mostis az bizonyosodik be hogy nulla vagy:D és nyugi, a többiis igyfog járni nemsokára 1 szinttel feljebb is már csak napok kérdése:)

vityu 01-20-2008 18:43

Én sem vagyok jelentgetős, de jelenteni fogom! Azért egy ekkora pondró miatt nem fogok gyomorfekélyt kapni....

Phoenix 01-20-2008 18:46

Jelentsd fel és kész...lehet kap pár kör pihit. Nem értem az ilyen típusú embereket.

vityu 01-20-2008 18:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 153004)
Jelentsd fel és kész...lehet kap pár kör pihit. Nem értem az ilyen típusú embereket.

Szerinted én értem??? Na mindegy...nem lehet vele beszélni!

Ati, jelentettem, ha valamit tudsz, akkor azt megosztod velem?

Grabi 01-20-2008 18:52

szerintem meg te fogsz repülni miután megszeged a szabályokat.

vityu 01-20-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 153009)
szerintem meg te fogsz repülni miután megszeged a szabályokat.

Nem érdekel. Kérdem én, ő semmilyen szabályt nem szegett meg??? Ha repülök ám úgy legyen, de jobb ha mindenki látja, hogy ki az,akihez nem szabad szólni!

vityu 01-20-2008 18:57

Kitöröltem azt az üzenetet, amit úgy gondoltam nem lenne szabad beírnom, a többit mindenképpen benn hagyom!!!

Fefe013 01-20-2008 18:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153010)
Nem érdekel. Kérdem én, ő semmilyen szabályt nem szegett meg??? Ha repülök ám úgy legyen, de jobb ha mindenki látja, hogy ki az,akihez nem szabad szólni!

Sztem egy ilyen ember miatt nem éri meg, kitiltatni magad!

vityu 01-20-2008 18:59

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 153013)
Sztem egy ilyen ember miatt nem éri meg, kitiltatni magad!

köszi, hogy aggódsz értem, de legalább többet tudnék tanulni a vizsgámra :D

Fefe013 01-20-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153014)
köszi, hogy aggódsz értem, de legalább többet tudnék tanulni a vizsgámra :D

Azért lehet fórumozás mellett is tanulni, meg nem szeretem, ha az ilyen tipusú emberek elérik, amit akarnak!;)

All times are GMT +1. The time now is 14:45.