![]() |
Quote:
És miért nincs minden egyes pontja berakva a hl-nek erre a célra?? :p |
Quote:
1. Azért, 2. mert 3. csak. :D |
Elitképzésnek nem kellene folyamatosnak lennie?
Hiába van katonám és nyomtam meg az elitképzés gombot, mikor egy elkészült, nem folytatta utána, és nem egy perc telt el a képzés befejezése, és aközött hogy ránéztem csinálja e... |
Most képeztem még egy elitet, és ekkor már folytatta automatikusan.
De tényleg mindkét kari esetében megtörtént a fent írt probléma. |
Quote:
Quote:
Mi volt Nálad más, mint ez a felállás? |
Volt segédem és katonám, hogy mennyi azt meg nem mondom, de 2 biztos volt segéd is és katona is. És mindenből ment folyamatosan a képzés mindkét karinál az elitet kivéve.
Egyébként Remy is mondta h nála sem ment folyamatosan, ő talán hosszabb időre hagyta ott, mint én, de majd megerősít :) |
Frissítés...
Ami változott:
|
Quote:
Csak, ha a karakterlapon a szint kiírását kitoltátok jobbra, az olyanokat is ki lehetett volna, hogy játék kezdése, meg játékkal töltött idő, stb. Plusz: fent a mozgáspont, vagyon, stb. kiírásánál eltűnt a szóköz a számok elől...gondolom azért mert hajózásnál nem férnek ki az adatok, de ez akkor is így kicsit furcsa :D (nekem) |
Quote:
|
Quote:
De haggyad :) |
Quote:
|
Quote:
|
Van egy segédem, egy katonám és egy elitem, sok páncélom, sok kardom.
Toborzás 40% itt tartok most. Se a katonaképzés nem ment tovább, se az elitképzés :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem térképpel kapcsolatban mindenkinek válaszoltam a privijére.
Ami térkép már késznek lett titulálva, azokat mentettem, azokat már be fogom tenni így. Amik még készülnek, azok készülnek, nincs időkorlát. :) Küldetéseket is hozzá fogom igazítani. Ha Dus nem figyel, akkor azt mondom, hogy remélem, hogy ezek a héten bekerülnek. Ha figyel, akkor nem mondok semmit. :) |
Amik függőben...
... és emiatt erősen tesztelendők:
A fentieket kellene a normál játékmenetnél jobban tesztelni, hogy minél többmindent le tudjak húzni a listámról, és mielőbb jöhessen a karakternullázás, ami már az éles játékhoz sokkal hasonlóbb körülmények között fog zajlani. Köszi. |
Quote:
|
Az normális, hogy tuti ott a hajóm, ahol vagyok, mert a páncélszerelés elidndult mikor odaálltam, de a helyi menüben (karakterre kattintva) nem jelenik meg, hogy lenne hajóm?? :)
Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/090603/8...toltes.hu_.jpg Viszont amikor kész van a páncél, máris ki tudom választani a hajómat a helyi menüből... |
Quote:
|
Quote:
2. nem akarok kihajózni, hanem mondjuk egy másik cselekedet végezni (pl evezősort elkezdeni építeni, vagy bármi) |
Quote:
|
Quote:
- Én úgy vettem észre, hogy akkor nem jön be 1-1 lista, amikor olyan gyorsan kattintunk a karakterünkre, hogy bejöjjön a helyi menü, hogy majdnem hogy oda sem lépett még a karakter, ahol rákattintottunk... Nem tudom ez mennyire érthető :confused: De kipróbáltam. Így egymás után 3x sikerül az "itt teheted" részt üresre behozni, ha meg nem így csináltam (tehát szépen, direkt megvártam a lépést), mindig jól bejött...Tanulásnál is és a piacnál is sikerült ezt reprodukálni... (hozzá teszem, hogy tényleg nagyon gyorsan kell a karakterre kattintani, hogy ez elő jöjjön) |
Quote:
|
Nálam simán előjön akkor is ha "lassan" kattintok.
|
Quote:
Az csak azért van, hogy a kapott adatokat megjelenítse, illetve küldjön :rolleyes: (bár ezt fölös mondanom Neked) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát, igen, a programozás hátulütői :rolleyes: |
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
|
Quote:
OFF: 3000. MUD fórumon belüli hozzászólás :D |
Ha a bankban van pénzem, szerintem ne a karaktertől vonja le tickenként az 1 aranyat, hanem a bankban lévő pénzből. Sokkal logikusabb lenne :)
|
Quote:
A karaktertől azt vonja, amiket a segítőidnek fizetsz. |
Quote:
|
Quote:
|
Tényleg onnan vonja le és jó mennyiséget :)
De ha többet szeretnék kivenni, vagy betenni mint amennyi van, akkor nem ír hibaüzenetet, csak szimplán nem csinálja meg :) |
Quote:
|
Quote:
|
Varazslas csata kozben: ha nagyon sok varazslatot tudsz, eleg zavaro lehet kikeresned epp azt, ami Neked kell. Ezaltal tobb korrol is lemaradhatsz.
Pl zavaro hogy 4 fele gyogyitas van amikor a legerosebbet hasznalom ugyis. :) Javaslat1: tudjam testre szabni hogy milyen varazslatok legyenek a listaban. Javaslat2: tudjak gombokra bindelni varazslatokat, es azt nyomogatni csata kozben. Pl: 1-es villamcsapas, 2-es gyogyitas, 3-as foldrenges, 4-es vaksag gyogyitasa, stb. Nekem a 2-es a szimpibb. :) Zavar ez vki mast is? |
All times are GMT +1. The time now is 10:23. |