![]() |
Quote:
|
Nem értem, hogy valaki miért akartok érteni egy játékot, aminek egyetlen szabályával sem vagytok tisztában. :p (Ahhoz, hogy erre a fél mondatos kérdésre válaszoljak, le kellene írnom az újonnan bevezetett szabályt, ami a nyersanyagokról szól, és a különféle nyersanyagok szinergiás erősítésről.)
Röviden, és nem feltétlenül totális igazságtartalommal, de érthetően: nyersanyagforrások. |
Quote:
|
Quote:
Tehát azért olyan fontosak, mert minden régiónak van 1 nyersanyaga. Ukrajnában pl búza, hal, salétrom meg a frász tudja még mi. Ha a búzát elveszítjük, akkor a búzacégeink termelése 25%-kal visszaesik, plusz az egy,ást erősítő rendszer szerint a búza, a hal, a szarvas, a gyümölcs stb 5%-kal erősítik a kajatermelést. Ha elbukjuk az ukrán területeket, nem lesz búzánk, nem lesz halunk, se szarvasunk, tehát a búzatermelésbe bukunk 25%-ot, meg 15%-ot a kajatermelésben. Tehát nevezhető nyersanyagnak, meg nem is, mert tényleges terméket előállítani belőle nem lehet, viszont egyes termékeink nagyobb tömegű előállításához nyújt lehetőséget. |
Quote:
egy harcban 300 életerőt pótolhatsz étellel, egy ütés 10 életerőt von le, egy legjobb minőségű étel 10et gyógyít. tehát 30ütést lehet bevinni evéssel. ha kevés gabonát termelünk, kevés lesz az étel, kevesebbet tudunk ütni. |
Quote:
|
Quote:
|
25-én azaz már ma :D akinek van kedve szavazzon rám Siveriában jegyet és az utazással járok W veszteséget kaja formájában küldök!
|
Quote:
|
Jó kis játék lehet :)
|
Oké megbeszélhetjük a bizniszt :D
|
Quote:
|
Quote:
ps: ha gondolod azért küldök kaját délután,ha már átutaztál,köszi a szándékot minden esetre. |
Quote:
|
Quote:
|
Csak dicsekszem
Felvettek a Fekete Seregbe! \o/ |
Quote:
|
Quote:
"- fegyver: 40 huf értékben (naponta), amit csak akartok, bárkitől vehetitek! A számlát pedig a Black Army orgra tessék küldeni, mi pedig kifizetjük !" napi lana is fizetve... Tudod én a talikon ismerkedtem meg velük, jó hogy most együtt vagyunk. :) Ja és én már régóta hivatalosan alja vagyok... |
Pár napja újraélesztettem a karimat. Valaki dióhéjban összefoglalná az új szabályokat?
|
Quote:
Amúgy jól jártál velük, nem lehetnek szegény bagázs azóta sem, én is hagytam rájuk több mint 400 goldot anno. |
Quote:
Amúgy nem tudom, hogy nézted-e, mert a múltkor éltél, tehát lehet, hogy marha nagy erőugrás volt egy ideje. A te karakterednek az a 300körüli ami van, 18nap alatt megcsinálható. |
Quote:
Jah, egyébként, most épp benéztem a hódos fórumra mivel rég jártam erre :) De sajna valószínű, hogy nem sokkal nagyobb rendszerességgel fogok itt előfordulni ezután sem :o |
Quote:
|
Quote:
|
Üdvözlet. ismét megprobálozom egy konga indulással :D ,Aki teheti szavazzon rám Central Transdanubiában(Kard->Domv),ha szavaztok irjatok rám elötte h. tudjak jegyet meg az utazással járo w-t küldeni,nehogy az legyen mint multkor Csabival. Elöre is kösz aki eljön és voksol :D
|
Quote:
|
Quote:
22560 sebzést vittem be és 1355ös erővel, amivel a legtöbb századba be sem férnék. |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok,egy kissebb forradalom van most a játékban, 11 ország elnökét bannolták köztünk a mienket is. Egy kis kedvcsináló:
http://img9.imageshack.us/img9/1088/platocausesku.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
http://kepfeltoltes.hu/110303/Screen...toltes.hu_.png
a mi elnökünk ezért lett bannolva. a többi elnök is hasonló miatt. elvileg világbékével demonstrálunk. de románia horvátország, usa és görögország nem csatlakozott. egy román exelnök csak pár lázadóról beszél, de valójában az eRep durván háromnegyedéről van szó. |
Quote:
Aladar Cseh str:2326.35 economy:12 Guru*** 347,141 / 640,000 (8%) Military Skills Strength 2,326.35 Super soldier:2,326 / 2,500 Military rank Lt Colonel Lt Colonel*** Rank points 240,607 / 284,999 Ez a mostani állapot national rank:320. hely |
Quote:
Szívesen eladom a majd' 2500-as erővel rendelkező karakteremet olyannak, akinek van pénz is hozzá, hogy tápolja :D |
Quote:
Nem nehéz, a cégekből, a heti zsoldból (280Huf és 1,5G) még marad is napóleon után... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |