![]() |
Nem lesz. Ez annyira közeli, és annyira minimális idő lenne a jelentkezésre (18-20 óüra max), hogy most vasárnap biztos nem lesz. Jövő héten újra próbálkozunk. Egy jövőheti párbajt mindjárt ki is írok, hogy legyen elég idő jelentkezni.
|
Ha egy 4-5 nap van jelentkezni,talán többen leszünk:)
|
A most csütörtökön meg nem tartott hétköznap esti párbaj jövőhét csütörtökre került át. Ez a párbaj már mindenképp megrendezésre kerül, akkor is, ha csak én szerzek pontot. :D
|
Quote:
|
Kérhetnék 19-20-21 vmelyik napra egy párbajt?
péntek-szombat-vasárnap (15-ig) tudom, hogy csüt estére már van 1, de ekkor 100%, hogy itthon leszek, mert itthon kell lennem :( Esetleg, ha oké, meg is lehetne hírdetni, hogy jöjjön, aki ráér Mondjuk szombat, hogy ne legyen egymás utáni napokon? Köszönöm |
Hétvégére lehet kérni párbajt?
|
Quote:
|
Quote:
Akkor úgy kérdezem, hogy szombat körülre várható-e esetleg párbaj, vagy vasárnap délelőtt? Mert akkor 100%, hogy tudnék indulni Persze csak miattam ne legyen :D |
Quote:
|
Quote:
De péntek és vasárnap között bármikor |
Ma este van a nagy és hosszú nap. Remek pontgyűjtési lehetőség, és felhőtlen szórakozás a fülledt estén! :)
|
Quote:
Ha ennyire jó alakalom stb. akkor belépsz be közénk?:D |
Quote:
|
Lehet tudok indulni, de csak fél 8 körül jelentkeznék, ha igen
akkor még el lenne fogadva jelentkezésem? |
Quote:
|
Quote:
ha tudok menni, akkor 7-re ott a jelentkezésem, ha nem leszek ott, akkor nem értem rá |
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen sokan leszünk:)
Úgy látszik megérte ennyivel előre megrendezni. |
Sajnos nem tudok menni, most lépek el itthonról és nem érek haza időben...
Jó játékot! |
Quote:
|
Quote:
Egy profinak menne úgy is a győzelem. |
Fél óra a kezdésig. Aki jönni akar, az mostanság jelentkezzen, mert az utolsó percekben nem garantálom már az elfogadást.
|
Ati készülj ,mert hamarosan párbaj és számítok rád:D
És megemlegetjük Tuvalut kegyetlenül itt vannak a 4órás párbajok. Aki akar emelgetni annak ott a helye ,mert Tuvalut ma emlegetni fogjuk:) |
Quote:
|
Quote:
|
És elindult... :) Sok sikert! :)
|
Sajnos most értem haza...
De holnap déltől itthon leszek vasárnap délutánig, remélem lesz párbaj mert ugye lesz? :) |
Nekem okés az időpont.
(csak,hogy támogasson is valaki:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na, már mennek a seregek az utsó ütéshez :)
Vajon ki nyer ma? |
Na, eredmény?
|
Grat Durean:)
|
http://hodito.hu/parbaj/1108.html
Gratula! Örülök ennek az eredménynek, így egyre több élbolyos ország lesz. Hivatalos összesítés nappal. |
http://hodito.hu/parbaj/1108.html
megerte felkellni:D |
Quote:
Tudtam, hogy máshogy kell játszani mint a normált, de hogy ennyire!? :D Na, majd legközelebb... Bár gondolom, te inkább az elsőkre lettél volna kíváncsi :) |
Quote:
|
Gratula...
Mi történt Harcos? Tuvalu? |
Quote:
Aztán most már nyomás aludni:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |