![]() |
Quote:
|
Quote:
Segítek,ha tudok,mert éjszaka nekem könnyen mennek az ilyen dolgok:D |
Hamarosan véglegesítésre kerül a 7-es verzió. Aki ez előtt még szeretne a nyilvános fórumok közé bekerülni, az mostanában jelezze, például max a héten. :) Utána X időnként (ritkán) lesz már csak lehetőség a státuszváltásra.
Anarchban is pályázott mégegy fórum, de a válaszomat azóta se olvasták el. :( |
hova írtad válaszodat? lehet szabin van:(
|
Quote:
|
hm, pedig olvasgatom:) na mégegyszer akkor nekiállok:))
|
Na, mégegyszer végigolvastam, ennyi.
Semmi baj, csinálok én magamnak nyilvános fórumot, még ha csak egyedül is kell rajta beszélgetni. Akkor játszunk:D |
Quote:
|
De, már kiszúrtam kis számot, olvastam,orvosoltam, igazad van Ati:) ezt kell mondjam:)
|
Továbbira is a fórummal kapcsolatban: újabb játékon belüli szavazás folyamatban. :)
|
Quote:
Vagy hogy érted, hogy folyamatban? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért jó,hogy itt mindent meglehet szavazni:) Éljen a szavazás:) |
Quote:
Meglátjuk, hogy pár napon belül milyen eredményt hoz a szavazás. |
külső forum
Quote:
Egy biztos én már nagyon rég nyitottam forumot az ismerös orik részére, ehhez nem volt szükség a hod forumára. Azaz igaz moderált, de teljességgel független a hod rendszerétől. Az ottani esetleges itteni forumnak nem megfelelő részek nem járnak a hodon belül semmilyen szankcióval. Ezért, ha nincs abszolut nyilvánosnak tekinthető közös forum, nem fogok keresni a hodon belül forumot, nem látom értelmét. |
forumok
Aki akart, az idáig is létrehozott zárt forumokat az ismerősei számára, ehhez egy ingyenes forum hely kellett csak.
És ezek a forumok a hodtól teljesen függetlenek, saját szabályaik alapján müködtek, müködnek. Pont ezért csak a nyilvános forumok hiányoznak. A baráti társaságok forumai meg idáig is élt, söt az ottani szabálytalanságok semmilyen következménnyel nem járnak az orijukra nézve. |
Quote:
Ezt kifejtenéd bővebben? (Bár bevallom már kezd nagyon unalmas lenni ez a kérdés.) |
Quote:
|
Quote:
|
Szal a mindenki az nem mindenki
Értem én :) Illetve nem de mán tök mind1... |
Quote:
Nem értem miért kellene olyanoknak ott lenni, akik nem akarnak fórumozni. Aki akar, az ott van. Nem, ne mondd azt, hogy valaki fórumozni akar, de nem hajlandó egy darab üzenetet írni, esetleg még ennyit se, csak rákattintani arra, hogy elfogadja a fórummeghívást. Rengeteg hatty-halála írást olvastam már, hogy "jajj, nem is tudom elfogadjam-e a meghívást, mert akkor ezentúl hogy fogok fórumozni...". Nem látom a logikát abban, hogy ha valaki fórumozni akar, akkor miért ne akarná elfogadni a fórummeghívót, de biztos velem van a baj, és nem értem a mai emberek gondolatmeneteit... Ha valaki fórumozni akar, és azt mondja, hogy nem, nem fogadja el a fórummeghívást, akkor ne haragudj, de az így járt. Ezen nem tudok, és ami mégfontosabb: nem is akarok segíteni. |
Akkor ne is csinálj semmit :) véletlenül se :)
/Én azért megértem azt aki nem irkálna kérelmet egy nyílvános fórumon való részvételért ami eddig alapból megvolt. Olvashatta ha kedve volt hozzászólt, de simán csak tájékozódhatott róla. másrészről, ha vki dönthet arról ki mehet a régiek közül fórumra olvasni-írni az vhogy érdekes, de nem nyilvános, az én olvasatomban./ Ignoráltam magam :) |
Quote:
Ennyi önállóság azt gondolom, hogy mindenkitől elvárható, hogy ha lát egy listát, hogy kinek kell írnia, ha X fórumra akar kerülni, akkor tudjon neki írni. Sőt, annyi önállóság is elvárható -- és megintcsak magánvéleményt mondok --, hogy ha kap egy fórummeghívót, és fórumozni szeretne, akkor el tudja dönteni saját magától, hogy az igen, vagy a nem gombra kattintson. Ha ennyi önállósággal valaki nem rendelkezik, akkor talán jobb is, ha nem fórumozik. |
Quote:
a napi szőnyeg elég zavaró, de szerintem jó lenne látni a kitiltottakat... |
Szerintem jobb lett volna az a felállás, miszerint mindenki alapból bekerül a nyílt fórumokra, és majd privát lejelentkezik ha zavarja.
Az embereknek egyszerűbb lemondani valamilyen jogukról, mint megszerezni azt a bizonyos jogot. Biztos vagyok benne, hogy Pistike is hamarabb klikkel a fórum lemondására, minthogy írjon hogy te lécci vegyél fel a fórumra.;) |
csak én nem örülnék ha az eddigi fórumok mellé hirtelen még 2-3 fórumnak tagja lennék?
eddig egy nyilvános fórumnak vagyok tagja és köszönöm, elég is. |
Quote:
Szimplán arról van szó, van-e, lesz-e ojan nyílvános forum, ahova mindenki automatikusan bekerül, vagy nem. A nem automatikusan bekerülőkkel idág is voltak külső forumok, igy ilyen létrehozási lehetősége, semmi ujdonságot nem tartalmaz. |
Quote:
|
Szerintem a minden új játékos nem egyenlő a minden játékossal.
|
Quote:
|
A szavazás eredménye azok körében, akik értékelhető szavazatot adtak le:
|
Bár a szavazás eredménye az, hogy maradjanak a kiírások továbbra is a fórumokon, figyelembe vettem azt a nagyszámú szavazatmennyiséget is, ami arra érkezett, hogy ezek ne jelenjenek meg a továbbiakban.
Ezért köztes megoldásként a kitiltásokról, áthelyezésekről és törlésekről szóló üzenetek továbbra is megjelennek a fórumokon, ezt azonban mindenki egyénileg kikapcsolhatja saját gépén/böngészőjében. A kikapcsolás a Beállítások menüpont "Vegyes" fülénél lehetséges. Ha később újra látni szeretnéd az üzeneteket, akkor ugyanitt vissza is kapcsolható. Ez a beállítás az anarchista csoport publikus fórumain az érkezettek listájának megjelenítését nem befolyásolja, sem a vérdíjak kiírását, sem más esetleges adminisztrátori kiírást. Mivel ez a beállítás a böngésződben tárolódik, ezért másik gépre átülve, vagy másik böngészőt használva a beállítást ismét el kell végezni. Mindenkinek jó fórumozást! :) |
respect ezért az opsönért :)
|
Quote:
Üdv Steve :) |
Quote:
|
üdv mindenkinek!
az a helyzet hogy nyaralni voltam másfél honapig és nemigazán jutottam gépközelbe ezalatt. mikor elmentem akkor az új forumrendszer durván 3 napja élt. ha valakinek van egy kis ideje-türelme, megtenné hogy összegzi pár mondatban mi sült ki ebből végeredményként? előre is kösz:) tudom hogy vissza is olvashatnék akár, de az beletelne pár orába...:( |
Quote:
|
Quote:
Oda a régiek meghívóval tudnak bekerülni. Ha esetleg szeretnél valamelyik nyilvános fórumra meghívót kérhetsz és szerintem kapsz is. Röviden tömören ennyi,de ha többet akarsz megtudni olvasd vissza a topicot:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:49. |