Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

csabi 07-08-2008 17:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 183058)
Ha beírod a keresőbe a sorszámokat rájössz:)

Ez az ori nincs szabin szóval ide mehet a zöld ==> Dasz a Vala Himalaya (#478906) [5/Y]

éjszaka nem olyan könnyű beírni, d köszönöm, h kisegítettél! :)

J.Ati 07-09-2008 00:39

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 183138)
éjszaka nem olyan könnyű beírni, d köszönöm, h kisegítettél! :)

Szívesen:)

Segítek,ha tudok,mert éjszaka nekem könnyen mennek az ilyen dolgok:D

Ati 07-09-2008 10:58

Hamarosan véglegesítésre kerül a 7-es verzió. Aki ez előtt még szeretne a nyilvános fórumok közé bekerülni, az mostanában jelezze, például max a héten. :) Utána X időnként (ritkán) lesz már csak lehetőség a státuszváltásra.

Anarchban is pályázott mégegy fórum, de a válaszomat azóta se olvasták el. :(

stampi 07-09-2008 14:33

hova írtad válaszodat? lehet szabin van:(

Ati 07-09-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 183202)
hova írtad válaszodat? lehet szabin van:(

Neked konkrétan itt a fórumon. :)

stampi 07-09-2008 15:00

hm, pedig olvasgatom:) na mégegyszer akkor nekiállok:))

stampi 07-09-2008 15:38

Na, mégegyszer végigolvastam, ennyi.
Semmi baj, csinálok én magamnak nyilvános fórumot, még ha csak egyedül is kell rajta beszélgetni. Akkor játszunk:D

Remedy 07-09-2008 15:42

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 183209)
Na, mégegyszer végigolvastam, ennyi.
Semmi baj, csinálok én magamnak nyilvános fórumot, még ha csak egyedül is kell rajta beszélgetni. Akkor játszunk:D

Nem privat uzenetet kaptal veletlen?

stampi 07-09-2008 15:50

De, már kiszúrtam kis számot, olvastam,orvosoltam, igazad van Ati:) ezt kell mondjam:)

Ati 07-11-2008 15:02

Továbbira is a fórummal kapcsolatban: újabb játékon belüli szavazás folyamatban. :)

Valezius 07-11-2008 15:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183349)
Továbbira is a fórummal kapcsolatban: újabb játékon belüli szavazás folyamatban. :)

Én nem kaptam a főorimba levelet, ahova a múltkor jött.
Vagy hogy érted, hogy folyamatban?

Ati 07-11-2008 16:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 183350)
Én nem kaptam a főorimba levelet, ahova a múltkor jött.
Vagy hogy érted, hogy folyamatban?

Ment minden olyan nem anarchos főországba, akik az utóbbi napokban aktívak voltak.

Valezius 07-11-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183351)
Ment minden olyan nem anarchos főországba, akik az utóbbi napokban aktívak voltak.

Akkor ezért nem kaptam. Azért megjegyezném, hogy van aktív országom, de az valóban nem aktív most. Na mindegy, köszi a gyors választ.

Burning 07-11-2008 16:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183351)

akkor én nem fogok kapni:D:o

J.Ati 07-12-2008 05:48

Quote:

Én kaptam szavaztam köszi:)

Azért jó,hogy itt mindent meglehet szavazni:)

Éljen a szavazás:)

Ati 07-12-2008 08:31

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 183368)
Én kaptam szavaztam köszi:)

Azért jó,hogy itt mindent meglehet szavazni:)

Éljen a szavazás:)

Feltűnően sokan szóvatették, hogy nem tetszik nekik, hogy ezek ki vannak írva. Ez nem egy olyan dolog, amihez nagyon ragaszkodom, úgyhogy ha a többségnek nem tetszik, akkor felőlem meg lehet szüntetni. A szégyentáblán úgyis látszik az áthelyezések listája, a kitiltások meg igazából a kitiltott országon kívül másra nem nagyon tartoznak amúgyse.

Meglátjuk, hogy pár napon belül milyen eredményt hoz a szavazás.

vereslaszlo 07-12-2008 21:52

külső forum

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183020)
Ennek mi köze a nyilvánossághoz?

Nyilvános fórumnak és a baráti társaságos meghívásos fórumnak pont ebben kéne különböznie. Az egyikbe be kell kerülni a másikba meg nem mert ugye nyilvános azaz nyitott mindenkinek.

Az egyik nyilvános a másik meghívásos.
ez a korcs megoldás vmi egészen más.

Biztos valami,...

Egy biztos én már nagyon rég nyitottam forumot az ismerös orik részére, ehhez nem volt szükség a hod forumára. Azaz igaz moderált, de teljességgel független a hod rendszerétől. Az ottani esetleges itteni forumnak nem megfelelő részek nem járnak a hodon belül semmilyen szankcióval.

Ezért, ha nincs abszolut nyilvánosnak tekinthető közös forum, nem fogok keresni a hodon belül forumot, nem látom értelmét.

vereslaszlo 07-12-2008 22:00

forumok

Aki akart, az idáig is létrehozott zárt forumokat az ismerősei számára, ehhez egy ingyenes forum hely kellett csak.
És ezek a forumok a hodtól teljesen függetlenek, saját szabályaik alapján müködtek, müködnek.

Pont ezért csak a nyilvános forumok hiányoznak.

A baráti társaságok forumai meg idáig is élt, söt az ottani szabálytalanságok semmilyen következménnyel nem járnak az orijukra nézve.

Ati 07-12-2008 22:04

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 183444)
Pont ezért csak a nyilvános forumok hiányoznak.

Ez alatt azt érted, hogy az, hogy mindenki automatikusan bekerül egy vagy több fórumra, nem jelenti azt, hogy nyilvánosak a fórumok?

Ezt kifejtenéd bővebben?

(Bár bevallom már kezd nagyon unalmas lenni ez a kérdés.)

Goldy 07-12-2008 22:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183445)
Ez alatt azt érted, hogy az, hogy mindenki automatikusan bekerül egy vagy több fórumra, nem jelenti azt, hogy nyilvánosak a fórumok?

Ezt kifejtenéd bővebben?

Mindenki vagy csak az új regisztrálók?

Ati 07-12-2008 22:10

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183447)
Mindenki vagy csak az új regisztrálók?

Aki be akart eddig kerülni, az már rég bent van ezeken a fórumokon. Csak az nincs bent, aki nem akart bekerülni, vagy valamiért kilépett/kitették. Úgyhogy innentől kezdve nyilván a régi játékosokra nem értelmezhető a kérdés. Így a válasz az, hogy mindenki bent van ezeken a fórumokon, aki bent szeretne lenni.

Goldy 07-12-2008 22:13

Szal a mindenki az nem mindenki

Értem én :)
Illetve nem de mán tök mind1...

Ati 07-12-2008 22:17

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183451)
Szal a mindenki az nem mindenki

Aki nem akar a többiekkel közösen fórumozni, az nyilván nincs ott.

Nem értem miért kellene olyanoknak ott lenni, akik nem akarnak fórumozni.

Aki akar, az ott van.

Nem, ne mondd azt, hogy valaki fórumozni akar, de nem hajlandó egy darab üzenetet írni, esetleg még ennyit se, csak rákattintani arra, hogy elfogadja a fórummeghívást. Rengeteg hatty-halála írást olvastam már, hogy "jajj, nem is tudom elfogadjam-e a meghívást, mert akkor ezentúl hogy fogok fórumozni...".

Nem látom a logikát abban, hogy ha valaki fórumozni akar, akkor miért ne akarná elfogadni a fórummeghívót, de biztos velem van a baj, és nem értem a mai emberek gondolatmeneteit...

Ha valaki fórumozni akar, és azt mondja, hogy nem, nem fogadja el a fórummeghívást, akkor ne haragudj, de az így járt. Ezen nem tudok, és ami mégfontosabb: nem is akarok segíteni.

Goldy 07-12-2008 22:28

Akkor ne is csinálj semmit :) véletlenül se :)

/Én azért megértem azt aki nem irkálna kérelmet egy nyílvános fórumon való részvételért ami eddig alapból megvolt. Olvashatta ha kedve volt hozzászólt, de simán csak tájékozódhatott róla.
másrészről, ha vki dönthet arról ki mehet a régiek közül fórumra olvasni-írni az vhogy érdekes, de nem nyilvános, az én olvasatomban./

Ignoráltam magam :)

Ati 07-12-2008 22:32

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183457)
Akkor ne is csinálj semmit :) véletlenül se :)

Nem is fogok, de szerintem ez elég egyértelmű volt eddig is.

Ennyi önállóság azt gondolom, hogy mindenkitől elvárható, hogy ha lát egy listát, hogy kinek kell írnia, ha X fórumra akar kerülni, akkor tudjon neki írni.

Sőt, annyi önállóság is elvárható -- és megintcsak magánvéleményt mondok --, hogy ha kap egy fórummeghívót, és fórumozni szeretne, akkor el tudja dönteni saját magától, hogy az igen, vagy a nem gombra kattintson.

Ha ennyi önállósággal valaki nem rendelkezik, akkor talán jobb is, ha nem fórumozik.

Bogár 07-13-2008 00:00

Quote:

anno volt Kitiltottak menüpont (majd azt felváltotta a Helytartó). mivel most máshol van a menü, és elvileg bővíthető, nem lehetne azt visszatenni?

a napi szőnyeg elég zavaró, de szerintem jó lenne látni a kitiltottakat...

Kubbi 07-13-2008 06:50

Szerintem jobb lett volna az a felállás, miszerint mindenki alapból bekerül a nyílt fórumokra, és majd privát lejelentkezik ha zavarja.
Az embereknek egyszerűbb lemondani valamilyen jogukról, mint megszerezni azt a bizonyos jogot.

Biztos vagyok benne, hogy Pistike is hamarabb klikkel a fórum lemondására, minthogy írjon hogy te lécci vegyél fel a fórumra.;)

csabi 07-13-2008 07:17

csak én nem örülnék ha az eddigi fórumok mellé hirtelen még 2-3 fórumnak tagja lennék?

eddig egy nyilvános fórumnak vagyok tagja és köszönöm, elég is.

vereslaszlo 07-13-2008 13:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183445)

Ezt kifejtenéd bővebben?

Nem a nyilvánosság a vitatott dolog.
Szimplán arról van szó, van-e, lesz-e ojan nyílvános forum, ahova mindenki automatikusan bekerül, vagy nem.

A nem automatikusan bekerülőkkel idág is voltak külső forumok, igy ilyen létrehozási lehetősége, semmi ujdonságot nem tartalmaz.

Ati 07-13-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 183484)
Szimplán arról van szó, van-e, lesz-e ojan nyílvános forum, ahova mindenki automatikusan bekerül, vagy nem.

Már most is van több ilyen fórum a játékon belül, ahova minden új játékos automatikusan bekerül, úgyhogy nem értem a kérdést.

vereslaszlo 07-13-2008 13:39

Szerintem a minden új játékos nem egyenlő a minden játékossal.

Ati 07-13-2008 14:10

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 183488)
Szerintem a minden új játékos nem egyenlő a minden játékossal.

Szerintem én már meguntam, hogy ugyanazt újra és újra leírjam. Ha érdekel a válaszom ezügyben, akkor arra kérlek, hgy olvasd el, már leírtam párszor. Köszönöm.

Ati 07-15-2008 12:09

A szavazás eredménye azok körében, akik értékelhető szavazatot adtak le:

• Továbbra is megjelenjenek az áthelyezésről szóló üzenetek a fórumokon: 64%
  • NE jelenjenek meg az áthelyezésekről szóló üzenetek a fórumokon: 36%
Köszönöm mindenkinek a szavazatot.

Ati 07-15-2008 12:14

Bár a szavazás eredménye az, hogy maradjanak a kiírások továbbra is a fórumokon, figyelembe vettem azt a nagyszámú szavazatmennyiséget is, ami arra érkezett, hogy ezek ne jelenjenek meg a továbbiakban.

Ezért köztes megoldásként a kitiltásokról, áthelyezésekről és törlésekről szóló üzenetek továbbra is megjelennek a fórumokon, ezt azonban mindenki egyénileg kikapcsolhatja saját gépén/böngészőjében.

A kikapcsolás a Beállítások menüpont "Vegyes" fülénél lehetséges.

Ha később újra látni szeretnéd az üzeneteket, akkor ugyanitt vissza is kapcsolható.

Ez a beállítás az anarchista csoport publikus fórumain az érkezettek listájának megjelenítését nem befolyásolja, sem a vérdíjak kiírását, sem más esetleges adminisztrátori kiírást.

Mivel ez a beállítás a böngésződben tárolódik, ezért másik gépre átülve, vagy másik böngészőt használva a beállítást ismét el kell végezni.

Mindenkinek jó fórumozást! :)

maximilian 07-15-2008 15:43

respect ezért az opsönért :)

Gyula 07-15-2008 19:01

Quote:

Originally Posted by maximilian (Post 183568)
respect ezért az opsönért :)

Üdv Steve :)

maximilian 07-15-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 183571)
Üdv Steve :)

hogy ki?:D

KPeti999 08-04-2008 20:25

üdv mindenkinek!
az a helyzet hogy nyaralni voltam másfél honapig és nemigazán jutottam gépközelbe ezalatt. mikor elmentem akkor az új forumrendszer durván 3 napja élt. ha valakinek van egy kis ideje-türelme, megtenné hogy összegzi pár mondatban mi sült ki ebből végeredményként? előre is kösz:)
tudom hogy vissza is olvashatnék akár, de az beletelne pár orába...:(

Tsobi 08-04-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 185468)
üdv mindenkinek!
az a helyzet hogy nyaralni voltam másfél honapig és nemigazán jutottam gépközelbe ezalatt. mikor elmentem akkor az új forumrendszer durván 3 napja élt. ha valakinek van egy kis ideje-türelme, megtenné hogy összegzi pár mondatban mi sült ki ebből végeredményként? előre is kösz:)

Jó olvasást :)

J.Ati 08-04-2008 22:37

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 185468)
üdv mindenkinek!

Az új játékosok bekerülnek alapból pár fórumra amik nyilvános fórumok.
Oda a régiek meghívóval tudnak bekerülni.
Ha esetleg szeretnél valamelyik nyilvános fórumra meghívót kérhetsz és szerintem kapsz is.
Röviden tömören ennyi,de ha többet akarsz megtudni olvasd vissza a topicot:)

All times are GMT +1. The time now is 22:49.