Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

laci 05-16-2009 08:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211517)
Superhero Movie

http://www.imdb.com/title/tt0426592/

Ezt fogom megnézni ma este:)
Látta esetleg valaki?

Szvsz borzasztó film. Az utóbbi időkben nem is láttam ennél rosszabbat. Na jó, A Dragonball-t, de az más okból volt pocsék.

J.Ati 05-16-2009 08:27

Quote:

Originally Posted by laci (Post 211570)
Szvsz borzasztó film. Az utóbbi időkben nem is láttam ennél rosszabbat. Na jó, A Dragonball-t, de az más okból volt pocsék.

Izlések és pofonok:p:)

laci 05-16-2009 09:16

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211571)

Ezzel mindig egyetértek, ízlésekről nincs értelme vitatkozni ;)

Grabi 05-18-2009 16:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 211570)

+1...nagyon szar! Senki ne nézze meg, aki gondolkodna rajta. Bárgyú, alpári...aki le akar menni szellemi zokniba másfél órára, annak hajrá, de amúgy NE!

J.Ati 05-18-2009 17:52

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 211901)
+1...nagyon szar! Senki ne nézze meg, aki gondolkodna rajta. Bárgyú, alpári...aki le akar menni szellemi zokniba másfél órára, annak hajrá, de amúgy NE!

Ez aztán a kritika!
Azt hiszem a te véleményedre is sokat lehet adni:rolleyes:

Zsáni 05-18-2009 19:24

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211225)
Ezt a filmet is a napokban láttam.
Ajánlom mindenkinek:)

Alkonyat

Visszatérve erre, ellenkritika, sikerült beszereznem, nekem nagyon tetszett :) 2 nap alatt háromszor láttam :)
Bár rengeteg ellentmondásos tényező van a vámpírokkal kapcsolatban az általam ismertekkel legalábbis, mégis a történet megragadó, helyes, és nem a nyolvanhatodik ugyanolyan film (katasztrófafilmek) :)
de persze ízlések és pofonok :)

Zsáni 05-18-2009 19:28

-Hatodik érzék
-Kód neve: Merkúr

2 hatalmas film, mindkettő fenomenális történet, még annál is jobb kivitelezéssel.
És persze a mindig szakadt, de sármos Bruce Willissel :D

Zsáni 05-18-2009 19:30

Régebbi vizeken evezve:
-Hatodik érzék (1999)
-A kód neve: Merkúr (1998)

2 hatalmas film, mindkettő fenomenális történet, még annál is jobb kivitelezéssel.

Bogár 05-18-2009 19:38

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 211982)
Régebbi vizeken evezve:
-Hatodik érzék (1999)
(...)

Igen, ez volt az az alakítás tőle, ami Arany Málnát ért. :D
Egyébként félreértés ne essék, a film nekem is tetszett, és Bruce Willis-t én is nagy színésznek tartom. :)

Zsáni 05-18-2009 19:43

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 211984)
Igen, ez volt az az alakítás tőle, ami Arany Málnát ért. :D
Egyébként félreértés ne essék, a film nekem is tetszett, és Bruce Willis-t én is nagy színésznek tartom. :)

Na a filmkritikusok véleményére nagyon nem adok. Mellesleg nem csak Willis a lényeg, Haley Joel Osment azt hiszem nagyon ügyesen játszott és nagyon fiatalon...amiért Oscar jelölése is volt.

csabi 05-18-2009 23:31

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 211979)
Visszatérve erre, ellenkritika, sikerült beszereznem, nekem nagyon tetszett :) 2 nap alatt háromszor láttam :)
Bár rengeteg ellentmondásos tényező van a vámpírokkal kapcsolatban az általam ismertekkel legalábbis, mégis a történet megragadó, helyes, és nem a nyolvanhatodik ugyanolyan film (katasztrófafilmek) :)
de persze ízlések és pofonok :)

most íródik az 5. része.. a 3nak a rendezője is megvan már.. nehogy eltolják..:o

Zsáni 05-19-2009 05:55

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 212063)
most íródik az 5. része.. a 3nak a rendezője is megvan már.. nehogy eltolják..:o

a vége miatt egészen biztos voltam benne, hogy több részes lesz, nem arra gondoltam, hanem magára a történetre, úgy látszik nem fogalmazok elég világosan :)
szóval frászt kapok, mikor meglátom minden este bizonyos adókon csak katasztrófa filmek menne, és talán 5 évig nem kell ismételniük, annyi van. na mindegy, én várom a folytatást :)

csabi 05-19-2009 07:11

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 212067)
a vége miatt egészen biztos voltam benne, hogy több részes lesz, nem arra gondoltam, hanem magára a történetre, úgy látszik nem fogalmazok elég világosan :)
szóval frászt kapok, mikor meglátom minden este bizonyos adókon csak katasztrófa filmek menne, és talán 5 évig nem kell ismételniük, annyi van. na mindegy, én várom a folytatást :)

:D én fogalmaztam pocsékul! :) szóval tényleg "egyedi" és nem kismillió tucatfilm, de félek a hirtelensok folytatástól.. :(

Zsáni 05-19-2009 07:13

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 212068)
:D én fogalmaztam pocsékul! :) szóval tényleg "egyedi" és nem kismillió tucatfilm, de félek a hirtelensok folytatástól.. :(

egy újabb Harry Potter sikersorozat :D

Pepa 05-19-2009 07:14

Made in Hungaria

Aki szereti Fenyő Mikit, neki kötelező. A filém bemutatja hogyan lett a Hungaria zenekar.

Verdák

Mert Orsival megbeszéltük, hogy milyen jó rajzfilm.

Dumb és Dumber 2

A két lökött egy iskolás napjai.

Bogár 05-19-2009 10:09

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 211987)
Na a filmkritikusok véleményére nagyon nem adok. Mellesleg nem csak Willis a lényeg, Haley Joel Osment azt hiszem nagyon ügyesen játszott és nagyon fiatalon...amiért Oscar jelölése is volt.

A kritikusokkal nincs baj... Egyszerűen magával a karakterrel volt a gond. Azt senki sem tudta volna annyira jól alakítani, hogy ne érjen Arany Málnát. :)

Egyébként most néztem a Burn After Reading-et. George Clooney, Brad Pitt, John Malkovich. Elmebeteg film nagyon durva fordulatokkal. John Malkovich alakítása elsőosztályú. :)

J.Ati 05-19-2009 11:46

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 212070)
Made in Hungaria

Aki szereti Fenyő Mikit, neki kötelező. A filém bemutatja hogyan lett a Hungaria zenekar.

Ezt a napokban láttam én is.
Jó kis zenés film:)
Én is ajánlom mindenkinek.

J.Ati 05-19-2009 11:46

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 212076)
Egyébként most néztem a Burn After Reading-et. George Clooney, Brad Pitt, John Malkovich. Elmebeteg film nagyon durva fordulatokkal. John Malkovich alakítása elsőosztályú. :)

Akkor ez lesz a köv. film amit megnézek:)
Köszi a tippet.

Dragi 05-19-2009 11:52

A négy páncélos és a kutya

fekete-fehér magyarul beszélő lengyel tévéfilmsorozat, 1966

A Magyar Televízió már többször sugározta ezt a rendkívűl népszerű, nemzetközi sikereket elért sorozatot. Annak ellenére, hogy a sorozat fekete-fehérben készült, reméljük, hogy Gustlik, Janek, Olgierd, Grigorij és társaik valamint kedvenc kutyájuk második világháborús kalandjai most is jó szórakozást fognak nyújtani.

10/10! :))

Bogár 05-19-2009 17:37

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 146215)
Én mostanában sokat dvd-zek és a legutóbbi film ami igazán jó volt szerintem az a "Next – A holnap a múlté " című film.

Érdemes megnézni.

rövid leírás a filmről: Cris Johnson(Nicolas Cage) egy Las Vegasban működő bűvész, akinek az a különleges képessége, hogy képes 2 percre előre a jövőbe látni azokat a dolgokat, amik a személyével kapcsolatosak.

Képességét nem csak a munkájában kamatoztatja, hanem (ha pénzre van szüksége) a kaszinók asztalainál is, ahol a biztonsági embereknek egyre gyanúsabb a viselkedése, ezért minden mozdulatát kamerákkal figyelik.

Egyik nap a kaszinóban megakadályoz egy bankrablást, aminek során két ember halt volna meg. Azonban az elkövető ártalmatlanná tétele gyanússá teszi, hiszen – ahogy a kamerák rögzítik az eseményt – a gyilkosságoknak semmilyen előjele nem volt, ezért a biztonságiak el akarják fogni, mint lehetséges bűntársat. Cris elmenekül üldözői elől....

Sikerült megnézni ezt a filmet is. Nekem tetszett, és még biztosan meg fogom nézni.

J.Ati 05-19-2009 18:38

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 212104)
Sikerült megnézni ezt a filmet is. Nekem tetszett, és még biztosan meg fogom nézni.

Én is kétszer néztem meg:)

És ezt a filmet is kétszer láttam:D ==>A meztelen dobos - The Rocker
Ha lesz egy kis időd nézd meg te is.

Bogár 05-21-2009 01:55

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 212200)
Sin Cityt ki láttta?Milyen?

Ez nem kérdés. A Sin City egy alapfilm. :)

Pepa 05-21-2009 07:10

Tegnap megnéztem az : Underwolrd: A vérfarkasok lázadása című filmet.

Nem akartam, de bithumenre, vagy 5x felrakták, így kénytelen voltam. Jobb volt, mint emlékeztem.

J.Ati 05-21-2009 23:14

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 212076)

Tegnap megnéztem ezt a filmet.
Kicsit jobbra számítottam:)

És most megnéztem a "Tibor vagyok, de hódítani akarok" című filmet.
Ütős poénok voltak benne:)
Ajánlom mindenkienk!

J.Ati 05-21-2009 23:19

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173117)
Vadon foglyai(The edge) Alec Baldwin , és a jó öreg : Anthoni Hopkins főszereplésével. Egy szerelmi háromszög elég érdekes lezárása... nagyon röviden ennyi a tartalom... Bővebben? Egy milliomos gyönyörű fiatal feleséggel , annak egy sármos munkatársa fotózásra érkezik a gyönyörű, de nem a XXI. század emberének való hegyvidékre... az indiánok földjére... Ott aztán megpróbáltatások sora vár rájuk...
Nekem tetszett a film :)

És még ezt a filmet is megnéztem tegnap délután.
Nekem is bejött,ezt is ajánlom:)

Grabi 05-24-2009 17:10

Kedvenc filmem a Remember the Titans. Imádom a storyt, a zenét, a jeleneteket, rengeteget fejből tudok:
PORT.hu - Emlékezz a titánokra!

rákerestem hasonló filmekre és ezt találtam:

Express
FilmFelKeltés - The Express (2008)

Hááát, ez nem tetszett, igazából a billiomodik szegény kis ember kudarc kudarc hátán, majd nekigyűri magát és siker...milliót láttam már, lehet akár fehér, fekete vagy akár most indiai.

The Wrestler (A pankrátor)
epresso.hu - The Wrestler (A pankrátor)

Ezt meg sok helyen olvastam, hogy jó, de ugye mivel az Express után néztem kb. közvetlenül így a story maradt, csak más a szereplő és egy fokkal jobb a színészi játék.

Ettől függetlenül mind a kettő nézhető...egyszer.

Grabi 05-24-2009 17:22

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211951)
Ez aztán a kritika!
Azt hiszem a te véleményedre is sokat lehet adni:rolleyes:

ezt kifejtenéd kérlek?

J.Ati 05-24-2009 19:32

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 212456)
ezt kifejtenéd kérlek?

Egy nornális kritika, ha negatív is,akkor se úgy kell megfogalmazni,ahogy te tetted.

„Úúööoo ,de szar ne nézzétek meg,mert bárgyú alpári ,és szellemi zoknik lesztek tőle”

Szóval ez nem kritika!

Ha normálisan kifejted, hogy neked miért nem tetszik egy film,akkor azzal nem lett volna gond.
Bár nem is kell kifejteni normálisan, csak ne ilyen stílusban szóltad volna le a filmet.

Na,de mind1.

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 211571)

Pepa 05-24-2009 19:47

Ne legyél már annyira okos!!!:mad:

Zsáni 05-24-2009 20:07

akár az ovisok :p

megnéztem az X-men 4. részét (a farkasost, bocsi, de lusti vagyok rákeresni a pontos címre), hát érdekes sztori, sok az új motívum, szóval nem a szokásos lenyúzok egy utolsó réteg bőrt...és hát nekem személy szerint eddig is Logan volt a kedvenc karakterem :)
nekem bejött :)

Pepa 05-24-2009 20:25

Most nézem a : Senki nem tud semmi című filmet, de nagyon unalmas. Szerintem ne akarjátok megnézni.

sutike31005 05-28-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 212217)
Ez nem kérdés. A Sin City egy alapfilm. :)

Én nem tudtam végignézni.. nagyon unalmasnak és sivár képivilágúnak találtam.. :(

Pepa 05-30-2009 19:36

17 újra

Elég jó kis film, nekem tetszett. A cím alapján lehet következtetni, arra, hoigy miről szól. Érdemes megnézni.

J.Ati 05-30-2009 19:50

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 213112)
17 újra

Elég jó kis film, nekem tetszett. A cím alapján lehet következtetni, arra, hoigy miről szól. Érdemes megnézni.

Megint 17

Nem ezt akartad írni a 17 újra helyett?
Vagy te csak úgy önkényesen átfordítod az eredeti címet?:eek::D

Pepa 05-30-2009 20:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 213114)
Megint 17

Nem ezt akartad írni a 17 újra helyett?
Vagy te csak úgy önkényesen átfordítod az eredeti címet?:eek::D

Csak önkényesen átfordítottam.

J.Ati 06-03-2009 18:59

Benjamin Button különös élete

Ma ezt a filmet fogom megnézni.
Már nagyon vártam:)

http://www.imdb.com/title/tt0421715/

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FI...95517692478915

Aki látta esetleg írhatna véleményt:)

Von 06-03-2009 19:11

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 212472)
akár az ovisok :p

megnéztem az X-men 4. részét (a farkasost, bocsi, de lusti vagyok rákeresni a pontos címre), hát érdekes sztori, sok az új motívum, szóval nem a szokásos lenyúzok egy utolsó réteg bőrt...és hát nekem személy szerint eddig is Logan volt a kedvenc karakterem :)
nekem bejött :)

szerintem is teljesen jó film volt, habár azt elmagyarázhatná valaki (tényleg kíváncsi lennék rá), hogy a Wolverine-t magyarul miért farkasnak hívják?

Tsobi 06-03-2009 19:18

Quote:

Originally Posted by Von (Post 213593)
szerintem is teljesen jó film volt, habár azt elmagyarázhatná valaki (tényleg kíváncsi lennék rá), hogy a Wolverine-t magyarul miért farkasnak hívják?

Mert szőrös,büdös,morog és naaagy karmai vannak? :)

Von 06-03-2009 19:23

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 213596)
Mert szőrös,büdös,morog és naaagy karmai vannak? :)

:D
ez nem rossz értelmezés, csakhogy a Wolverine rozsomákot jelent :)
persze nem ezen fogok leakadni életem végéig, de ha valaki tudja milyen egy rozsomák, akkor azt is tudja, hogy sokkal jobban illik Logan karakterére, mint a farkas (nem is véletlen ez lett a neve ugye)

Ildee 06-03-2009 19:27

----------------

All times are GMT +1. The time now is 19:29.