![]() |
Egy férfi kétségbeesetten rohan be a nőgyógyászhoz:
- Tessék mondani, itt teszik fel a fogamzásgátló spirált? - Igen, kérem... - És itt is veszik le? |
Gazsi bemegy a hi-fi boltba:
- Kérek egy csúcsminőségű rádiósmagnót abba a bazi nagy Mercibe, ami ott áll! - A Pioneer KEH-P7020R-t tudom ajánlani, 4x50W, OEL kijelző, RDS-tuner, Full Logic, Dolby B, CD-váltó vezérlés, 3 pár RCA kimenet, EEQ+, SFEQ, telefonnémítás... - Jó lesz az, csomagolja... osztán erősítő van e hozzá? - Az Emphaser EA650-200-at tudom ajánlani, 6x50W + 1x200W RMS, vagy 3x150W + 1x200W RMS teljesímény, csillapítási tényező < 150, bemeneti érzékenység 0,2 - 7V.... - Na akkor azt is csomagolja... mikrofonja van e? - Igen, van, a SENNHEISER Evolution-t tudom ajánlani, gyönyörű tiszta a hang.... - Kipróbálhatom? - Természetesen. Gazsi bekapcsolja, majd beleüvölt: - BURGONYÁÁÁÁT TESSÉÉÉÉÉK!!! |
Az Ausztráliához közeli szigeteken feltűnt az
orvosoknak, hogy az ottani asszonyok 12-15 gyereket szülnek. Miután áttanulmányozták a törzsbeliek nyelvét, megtalálták az okát a szapora gyermekáldásnak. Az ottani nyelven az 'igen' így hangzik: 'u', a 'nem' viszont: 'rugumumarchiafaguh'. |
Férfi vizsgálat után a pszichológusnál:
- Uram van egy rossz és egy jó hírem. - Mi a rossz? - Magának komoly hajlama van a homoszexualitásra. - És mi a jó? - Az, hogy olyan kis cuki fiú vagy... |
Unicumos pulyka
1. Vegyünk egy pulykát. 2. 1 pohár Unicum 3. Tegyük a pulykát a sütőbe! 4. Még két Unicum 5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre! 6. 3 unicum további 7. Süssük a kapcsot be! 8. Most még tovum 4 univab 9. Pulykázzuk meg a zsírt! 10. Unibumot a másik palackot még 11. Dugjuk a pulykákat a homérumba! 12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe! 13. Süssük a zunicunot még egy óráig 13+1. "Gyöngyvirágos kék iboly-a-a-a-" 14. Pulykáljuk meg a puha unicumját! 15. Vegyük ki a pulyákot az unimukiból! 16. "sej, de Édesanyám sírhalmomra-a-a-a" 17. "Kiskút, kerekeskút..." 18. Szeletum a pulyak darabbal többe! 19. Pusztuljunk tasztatum 20. Palackoljunk még egy unicum vevétet! 21. "Nyílara uccasik a krocsmrasumitty..." 22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket! 23. Leterít az unipulyak és fogyjunk el! Jó étvágyat mindenkinek! |
Aki túlságosan szereti a virágot, az még rossz ember is lehet.
Fantasztikus, hogy végül minden megoldódik � nincs kegyelem. A mozi a civilizáció helyrehozhatatlan melléfogása, így ma már nincs más, mint hálásnak lenni érte. Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is A hiba olykor a hibakereső készülékében van. Mutass be a szüleidnek, s én megmondom ki vagy. A szerelmed szép, az ellenséged csúf marad � csak ne menj hozzájuk túl közel! A tökéletesség az Ön készülékében van! A legnagyobb elménél is okosabb a buták szövetsége. Ne izgasd föl magad � nyomban fölizgatod a többieket. �Érdekes � mélázott el a filozófus a Jégbüfében. � Melegnek látszott a sör, és közben tényleg az!� Nem a világ bonyolult, te vagy körülményes. Ha ki akarsz ábrándulni az oroszlánból, keresd föl a barlangjában. Mennyit kell még tanulnom, hogy hallgatni tudjak? Törvényszerű, hogy a kis Einstein megbukjon fizikából. Nézd, Uram, nekem nézeteim vannak. |
Amit filmek nélkül sohasem tudnál meg...
Akciófilmek: A rendőrségi nyomozások szerves része a sztriptízbárok látogatása. A rendőrségen a nyomozók pszichológiai teszten esnek át, miután kizárólag olyan társat kaphatnak, aki mindenben tökéletes ellentétük. Rendőrfőnök csak olyan ember lehet, amelyik teljesen alkalmatlan rendőrfőnöknek. Ha egy városban üldöznek, fuss a városközpontba, ott éppen karnevál van, és elvegyülhetsz a tömegben. Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból. Bármikor szükséged van egy feszítővasra, egy téglára, kötélre, vagy motoros fűrészre, öt méteren belül megtalálod. Addig nem lehetsz narkónepper, amíg nincs egy fekete bőrdzsekid. Miután meghallod a pisztolylövést, még bőven van időd lebukni az aszal mögé. A géppisztolyok lövedékei a magad elé tartott asztal lapján nem mennek át . Az üveg nem vág. Verekedésnél hiába van túlerőben az ellenfél, nyugodtan vesd magad közéjük, egyszerre mindig csak egy fog megtámadni, a többi addig jobbra-balra ugrál a szoba másik felében. Ha az autóddal tíz métert zuhansz, és összetörik, várj egy másodpercet, és mehetsz vele tovább. Egy nyomozó a felfüggesztése előtt semmilyen ügyet nem képes megoldani. |
Vasárnap reggel a házaspár az ágyban lustálkodik, és a férj elkezd a feleség körül matatni. Finoman megcirógatja az oldalát, aztán megérinti a derekát, lenyúl a combjához. Az asszony kéjesen nyújtózni kezd:
- Egy kicsit feljebb... Egy kicsit lejjebb... Erre a férje abbahagyja a motoszkálást. A feleség csodálkozik: - Mi történt, miért hagytad abba? - Megtaláltam a távirányítót. |
Egy férfi meséli a haverjának:
- Képzeld, tegnap összevesztem a feleségemmel, szóba se akar állni velem. - Miért? - Tegnap este leruccantam a bárba egy kicsit lazítani. Iszogattam, elhúzódott a dolog, ezért az asszony eljött értem, hogy hazavigyen. - És ezért haragudott meg? - Nem, nem ezért. Amikor odajött hozzám, hogy menjek haza vele, azt mondtam neki: "Mindjárt bébi, csak felhívom a feleségem, és hazudok neki valamit.". |
Egy apáca beül egy taxiba és bemondja a címet. Elindulnak, de a taxis gyakran néz rá kacéran. Végül az apáca nem bírja tovább, és
megszólítja: - Gyermekem! Miért bámulsz rám ilyen forró és kéjes tekintettel? Mondd csak el bátran, mire gondolsz! - Bocsásson meg érte, anyám! Egész életemben arra vágytam, hogy orálisan kielégítsen egy apáca. - Fiam! Berta nővér vagyok, és azt hiszem, segíthetek a problémádon. Mi a neved? - Karcsi. - Nős vagy? - Nem! - Akkor rendben. Azzal megesik az aktus. Miután végeztek: - Ez isteni volt - lelkendezik a taxis, majd sírva fakad. - Hazudtam, anyám! Nem Karcsinak hívnak, nős vagyok, van három gyerekem. - Semmi gond, én Gábor vagyok. De most már kapcsolj rá, mert lemaradok az álarcosbálról! |
Tanár a diákhoz:
- Ha jól felelsz egy kérdésemre, akkor megkapod a kettest földrajzból. Hány csillag van az égen? - 2 316 524 - feleli a diák. - Hát ezt meg honnan vetted? - Ez már egy második kérdés, tanár úr. |
A rendőr megállítja a szabálytalankodó Trabantost:
- Kétezer. - Oké, a magáé. Egy zsíroskenyér komótosan sétálgat Bukarest egyik utcáján. Egyszer csak egy éhes tömeg elkezdi kergetni. Lélekszakadva menekül, mígnem két utcával arrébb találkozik egy bécsi szelettel. Megszólal a zsíroskenyér: -Fuss komám, ha kedves az életed, vagy nemsokára megesznek! -Ugyan már, engem itt senki sem ismer. |
Gollam Titkos Naplója:
7462. nap: Meeggggggggggyyyyyyyyeeeeee! Záákossssssszz... 8902. nap: Záákossssssszz... Affene. Eszt már mondtam. 9042. nap: Ma elengedtek Mordorból. Cúf orkok. Tiszta kosz lettem a kínszókamráckáikban. Nem mintha számítana. De a tangáckám igazán szexi. 9088. nap: Ma megnésztem magam egy pocolyában. Mekkora gülüszemeim vannak! Így jár, akit számítógépen cinálnak. Szebaj. Hamarabb észreveszem a Drágaszágot. Ez akkor isz előnyösz lenne, ha köszgaszdász lennék. 5032. nap: Elbactam a napok számozászát. A picába. 9771. nap: Ma találkosztam a hobbitokkal. Kicit vitatkoztunk, de végülisz beláttam, hogy Frodó jó Gazda. Ész milyen édesz kisz szájackája van. Lopva meg akartam szimogatni a fejét, de a hájasz hobbit tök féltékeny rám. Azt mondta, megöl, ha a Gazdához nyúlok. 9876. nap: Szokat vitatkozom magammal. Érdekesz dolog. Cak nagyon kifáraszt, ahogy minden mondat után át kell ülnöm szembe. 9903. nap: Ma becapott a Gazda. Békészen halat loptam éppen valami szent tóból, de kicalt a parta ész átadott egy comó paszinak. Kámszát húztak a fejemre ész elhurcoltak. Félek, hogy valami szadomaszo társzaszágba keveredtem. 9989. nap: A Drágaszágot akarom! Szikerült megegyeznem a Banyával, aszt mondta, két ruganyosz húszú hobbitot minden bordélyban szíveszen fogadnak. A Drágaszágot meg lenyúlom magam, én leszek a leghatalamaszabb! A Nagy Gollam! Ész akkor majd telik végre pszichológuszra! Elrond Titkos Naplója: Másodkor, tegnap Ma összecsaptunk Szauron seregével. A fiúknak romlik a hallása. Amikor azt üvöltöttem, hogy lövéshez készülj, letámasztották a pajzsukat a földre. A sortűznél meg valamelyik marha majdnem átlőtte a fülemet. Másnap Szauron kijött és megmutatta az új gyűrűjét. Csapatszám estünk hanyatt a meglepetéstől, amikor láttuk, hogy ezüstkesztyűhöz képes volt futtatott aranyat feltenni. Ebbe a pasasba semmi jóízlés sem szorult. 2. nap Szauron gyűrűjét le akartam adni a portán, de Isildur lenyúlta és otthagyott. Gyakoroltam a nevét, de most se vagyok benne biztos, hogy Z-vel vagy SZ-szel kell-e kiejteni. Tiszta kosz vagyok és be is rekedtem. 35. nap Találtunk egy völgyet, alacsony ingatlanárakkal. Sikerült lecsapnom pár üres telekre. A társaim szerint csak egy magamfajta balek hagyhatta, hogy kilátás nélküli, huzatos, dohos és sötét telkeket rásózzanak. 47. nap Szépen halad az építkezés. Sajnos, a társaim kekeckednek. Zavarja őket, hogy ablaküveg híján minden reggel tele a szobájuk falevéllel. Hiába magyaráztam, hogy ez csak ősszel van így. Dilettánsnak, kreténnek neveztek. Ettől nyugtalanság lopódzott a szívembe. 79. nap Kiadtunk pár szóróanyagot, de a címünknél Imladris helyett Völgyzugoly szerepel bennük. A marketingesünket kirúgtam, de ez már nem sokat segít. Még Gandalf is alig talál ide. 94. nap Bilbó hozzánk költözött. Nem örülök, mert ahogy a régi mondás tartja: "A hobbit ritkán jár egyedül". Tegnap is azt álmodtam, hogy négy hobbit hancúrozik a kertben. Más se hiányzik. 98. nap Arwen ma megint elkötötte szegény Glorfindel lovát. Glorfy tök dühös. Azt mondta, Asfaloth teljesen elszokik tőle. Ebben lehet valami, mert a múlt héten is csak hatodjára tudta megülni. Ugyanaznap délután: Arwen megint az én vízátemelő parancsaimat használta, pedig ezerszer megmondtam, hogy az az én dumám. Frodó ébredésekor különös késztetést éreztem, hogy Smith ügynökként mutatkozzam be neki és üdvözöljem a való világban. Ez valami gonosz varázslat lehet. 102. nap Ma ordibálást és veszekedést tartottunk az udvaron, de szóltam a krónikásunknak, hogy írjon "tanácskozás"-t helyettük. Gimli fegyverzet hatásbemutatót akart tartani, de hát már a törp ipar se a régi. Nem röhögtük ki. Legalább is ott nem. 103. nap A Társaság nekiindult, hogy beteljesítse magasztos célját. Kész röhej. A hobbitok egy bokorban is elvesznek, Gimli mérföldekre bűzlik, Gandalfnak tériszonya van... Ork legyek, ha Lothlóriennél messzebb jutnak. 104. nap Fogadtam Bilbóval három kiló mithrilbe, két pofon ellenében, hogy Frodó eljut Mordorba és vissza. Addig kanasztázunk. 591. nap Semmi hír nem jött sehonnan. Gyűlölöm a kanasztát. Glóin fia Gimli Titkos Naplója 1. nap: Elmentünk a haverokkal valahova Eru háta mögé tanácskozni. Agyoncsicsázott tündeházak, de ablaküvegre nem futja nekik. Jött egy rakás további tünde is, mintha nem lenne belőlük itt is elég. Van egy Legolas nevu köztük, az összes tükröző felületen megnézi magát. 2. nap. Ma összeült a tanács. Semmi kaját nem adtak. A vendég tündék nyilvánvalóan egymás pasijai. A Gyűrűt megpróbáltam szétverni. Nem jött össze. Szegény Bóglinak majd veszek egy új szekercét. 4. nap Nekivágtunk a túrának. Gandalf az összes útbaeső várromot megnézeti velünk. Bolond az öreg, hegyet akar mászni, amikor ott van Mória. Legolas ma reggel kétszer mosott hajat és újrafonta a füle mellett a tincseit. 6. nap Egy csapat varjú miatt Gandalf felmászatott bennünk a hágóra. Utálom a havat. A hobbitok csak nyűgnek vannak velünk. Legolas a hó tetején járkál, nőies mozgással. Gusztustalan. Ugyanaznap, este: Gandalf addig ordított, amíg a nyakunkba nem szakadt a fél hegyoldal. Frodó azt mondta, menjünk Móriába. Most mászhatunk vissza. 8. nap A Tó Őre ránk döntötte a Nyugati Kaput. Legolas be van szarva, már goblint mond ork helyett. Boromir szólt, hogy minden tele van hullákkal. Miért én veszem észre ezeket utoljára? 9. nap Attól félek, a tervezett Balin-féle lakomával baj lesz. Az egyik csontvázban felismertem Sercli fia Kiflit, a legjobb pékünket. Legolas minden pajzsban megnézi magát és Gandalf botjának fényénél fésülködik. Gandalfnak fingja nincs arról, merre kell menni. Nekem sincs. 12. nap Ma megnéztük Balin szarkofágját és a Krónikák Termét. Balin sírfelirata tele van helyesírási hibákkal, elbőgtem magam. Pippin belökött egy csontvázat a kútba. Gázos dolog, az alagsorban valakire ráeshetett. Most majd feljönnek balhézni. Ugyanaznap, később: Hát fel is jött egy troll, meg pár ork. Felálltam Balin sírkövére, így magasabb vagyok mindenkinél. Yess! Legolas véletlenül torkon lőtte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem? 14. nap Ma találkoztunk egy balroggal. Olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában. Még nekem se ilyen büdös a szám. Gandalf beszólt neki. Van vér a pucájában. Ugyanaznap, este: Gandalf leesett a Hídról. Gáz. Kimentünk a Keleti Kapun. A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik. 15. nap Megyünk Lothlórienbe. Legolas ma tizenhétszer állt meg frizurát igazítani. Az erdő állítólag tele van tündékkel. Már előre hányingerem van. |
Quote:
Ha tudnék adni most kapnál egy zöldet :D |
Tényleg ütős. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ez ugye az Armageddonban volt :D ) (Hú lehet, hogy a végén kapok egy sorszámozott chatszobát Atitól :D) |
Egy férfi bemegy egy presszóba, hóna alatt egy teknőssel. A teknősnek csupa kék-zöld a szeme alatt, egyik lába bekötözve, a páncélja körbetekerve ragasztószalaggal. Az egyik vendég odaszól a férfinak:
- Mi baja annak a teknősnek? - Semmi az égvilágon. Ez egy különleges teknős. Fogadjunk 5000 forintba, hogy gyorsabb, mint a maga kutyája! A vendég gondolja, hogy miért ne keressen 5000 forintot, belemegy a fogadásba. Behozza a kutyáját, odaáll vele a férfi mellé, és megegyeznek, hogy mindkét állatnak a presszó másik végébe kell elérni. A teknős gazdája számol: - Egy, két, há...Rajt! - Azzal eldobja a teknőst a túlsó falhoz. - Na látja? |
Egy főiskola diplomaosztó ünnepén rengeteg vendég gyűlik össze. A Szabó család is eljön a lányukat megünnepelni. A főigazgató bemondja a mikrofonba:
- Kérem, hogy minden Cum Laude álljon fel! Erre odasúgja Szabó nagymama a mellette ülőnek: - Hű, a Kumlaude családban jó sok gyerek van! |
A kolostor kertjében egy pap a kedvenc rózsáit ápolgatja, mikor arra jön az egyik hívő a gyülekezetből. A férfi megáll és dicséri a rózsákat, hogy milyen szépek. A pap felel:
- Nem rosszak, csak egy bizonyos betegség támadta meg őket, úgy hívják, hogy Fekete halál. - Hát az meg miféle betegség? Még sosem hallottam róla. - Apácák ollóval. |
Új tag érkezik egy vadász-klubba, és körbevezetik a klubhelyiségben. Az egyik sarokban egy karosszékben egy öregúr szunyókál, a klubvezető bemutatja:
- Ő a legrégebbi tagja a klubnak, és a legnagyszerűbb vadásztörténetekkel szórakoztat minket nap mint nap. Az idős férfi nemsokára felébred, társai körbeülik, és belefog egy sztoriba: - Fiatal koromban egyszer Afrikában jártam oroszlánvadászaton. Már három napja jártuk gyalog a dzsungelt, de még egyetlen nagyvaddal sem talákoztunk. A negyedik nap estéjén már olyan fáradt voltam, leültem egy kidőlt fára, letettem a fegyveremet magam mellé, és azonnal elaludtam. Nem tudom, mennyit alhattam, amikor valami zajra riadtam fel. Épp a puskámárt akartam nyúlni, amikor hirtelen előugrott a bokrok sűrűjéből egy hatalmas hím oroszlán: "Rrroooááárrr!" és...hoppá, becsináltam a nadrágomba! Az új klubtag eddig szájtátva hallgatta a mesét, most együttérzően megszólalt: - Ezt nem csodálom, én is becsinálnék, ha egy oroszlán bukkana elő a közelemben! - De én nem akkor csináltam be, hanem most, ahogy kimondtam, hogy "Rrroooááárrr"! |
Egy feltűnően csinos nő utazik a vonaton, s elmélyülten olvas valamit. Vele szemben egy férfi ül. Már jó ideje így ülnek, csendben. A férfi bámulja a gyönyörű nőt, végül megszólal:
- Elnézést, hölgyem, megkérdezhetem, mit olvas olyan elmélyülten? - Hogyne- válaszol készségesen a nő -, én szexuálpszichlógus vagyok, és éppen tanulmányt készítek arról, hogy napjainkban kik a legjobb szeretők az ágyban. - Ó, ez nagyon érdekes! - mondja a férfi. - És megkérdezhetem, milyen eredményre jutott? - Hát a statisztika azt mutatja, hogy a legjobb férfiszeretők az indiánok és a cigányok. A férfi elgondolkodik, majd így szól: - Ó, bocsásson meg, még be sem mutatkoztam. A nevem Kolompár Winnetou. |
Gyerekkönyvek amiket soha nem adtak ki:
1. Te csak egy baleset vagy. 2. Idegeneknek vannak a legjobb cukorkái. 3. Amikor apu és anyu nem tudja a választ, akkor azt mondják: Isten csinálta így. 4. Garfield leukémiás lesz. 5. Mit csinál az egyik kutyus a másikkal? 6. Miért nem lehetnek Villa Úr és Konnektor Kisasszony soha sem barátok. 7. Apu azért iszik mert te sírsz. 8. Apu új felesége Béla. 9. Pukk! A Hörcsög..., és más remek játékok a mikróval. 10. A fiú aki meghalt, mert megette az összes zöldséget. 11. Dolgok amik a gazdag gyerekeknek vannak, de neked soha sem lesznek. 12. Hogyan váljunk a meghatározó katonai erővé az általános iskolában. :D :D :D |
Élt egyszer egy ikerpár, Joe és John. Joe-nak volt egy öreg, roskadozó hajója.
Egy nap aztán az történt, hogy Joe hajója elsüllyedt, egy gonosz véletlen folytán John felesége pedig ugyanezen a nap halt meg. Pár nap múlva egy idős hölgy érkezett látogatóba, azonban összekeverte őket és így szólt Joe-hoz: - Sajnálattal hallottam, hogy ilyen nagy veszteség érte. Őszinte részvétem! Joe kicsit csodálkozott, de aztán rájött, hogy biztos a hajójára gondol a hölgy. Ezért így szólt: - Á, a francba, igazából már úgyis elegem volt belőle. Egy öreg, korhadt vacak volt már, rég meg kellett volna szabadulnom tőle. Már nagyon rogyadozott a hátsó része, és tisztára halszagú volt. Egyfolytában szivárgott, ami nem is csoda, hiszen a hátsó felében egy nagy repedés, az elején meg egy nagy lyuk volt. Ahányszor csak használtam, ez a lyuk mindig csak egyre nagyobb lett, és gondolhatja, hogy folyt ott a lé! Sejtettem, hogy vége lesz, amikor bérbeadtam annak pár vidám fickónak, akik bulizni akartak rajta. Én figyelmeztettem őket, hogy szegény már nincs túl jó állapotban, de nem érdekelte őket, és mindannyian rámásztak. Asszonyom? Mi történt? A francba, nem elájult?! |
Bush elnök elmegy az egyik városka iskolájába előadást tartani. A propagandabeszéd elhangzása után így szól: Gyerekek, kérdezzetek tőlem bármit!
Billy jelentkezik. Lenne 3 kérdésem: - Miért támadta meg Irakot, ha nem találtak vegyi fegyvereket? - Hogy nyerte meg a választásokat, ha a szavazatszámláláson alulmaradt? - Nem gondolja, hogy a legnagyobb terrortámadás a Hiroshimai atombomba ledobása volt? Abban a pillanatban kicsöngetnek. A második órán Tom jelentkezik: Elnök Úr, csak két kérdésem lene: - Miért csöngettek ki a előző óráról 25 perccel korábban? - Hova tűnt Billy? ------------------------------------------------------- Kifogja a halász az aranyhalat. - Teljesítem egy kívánságodat, ha visszadobsz. - Hát legyen! Mindig gazdag, szép, fiatal herceg szerettem volna lenni, akit szeret a nép. - Hunyd be a szemed, és mire felébredsz, kívánságod teljesül. ... - Felség, ébredjen, mindjárt Szarajevóba érünk. ------------------------------------------------------- Egy orosz, egy francia és egy német vitatkozik azon, mi a legjobb érzés a világon. Német: Tegnap a haverokkal 3 liter schnapsot és 5 liter sört ittunk meg. Szerintem ez a legjobb a világon. Francia: Tegnap a barátnőmmel 12 órán át szexeltünk. Ez a legjobb érzés a világon. Orosz: Tegnap megállt a ház előtt 4 fekete autó, kiszállt belőle 20 bőrkabátos KGB-s Kalasnyikovval a kezükben, és bekopogtak hozzám. - Ivan Szergejevics Rokosszovszkij? - Nem, egy emelettel feljebb. Szerintem EZ a világ legjobb érzése... ------------------------------------------------------- Egy CSEH ember elmegy szemorvoshoz. Az orvos elé teszi az egyik szokásos táblát a következi betűkkel: C V K P N W X S C Z Y - El tudja olvasni? - kérdezi a szemész. - Még hogy olvasni? ...... Ismerem is a pasast! ------------------------------------------------------- Egy repülő lezuhan egy temetőre, este élő közvetítés a Híradóban: Riporter: - Már 500 halottat találtunk, de még mindig ásunk!! ------------------------------------------------------- Az úrnő behívatja a szobájába az inasát. Az inas bemegy, az úrnő bezárja az ajtót. - Jean, vegye le a ruhámat! - mondja a nő. Az inas engedelmeskedik. - Most a harisnyámat is vegye le! Jean úgy tesz, mire az úrnő: - És meg ne lássam még egyszer az én ruhámban, Jean! |
Tanmese
A sárkány elrabolja a királylányt. A királyfi persze rögtön elindul, hogy kiszabadítsa. Útközben azonban rádöbben, hogy a sárkány azért mégiscsak egy rohadt nagy és erős tűzokádó vadállat, ő meg csak egy kis nyüzüge, aki a sárkány egy legyintésétől meghal.
Így hát elmegy Jackie Chan-hez, és röpke tíz év alatt megtanul profin kung-fuzni. Aztán elmegy Schwarzeneggerhez, és alaposan kigyúrja magát, ez csupán öt évébe kerül. Végül pedig beiratkozik Rambo-hoz nyolc évre, hőstovábbképzésre. Ezek után már elég önbizalma lesz, elmegy a sárkány barlangjához, és bekiabál: - Hé, sárkány! Gyere ki! A sárkány kijön: - Mi kéne? - Add ki a királylányt, vagy nagyon megjárod! A sárkány rámutat a barlangot takarító öregasszonyra: - Itt van, vigyed! |
Mi is az a metál? A legegyszerűbb módon úgy írhatjuk le a különböző stílusokat, ha vesszük a következő alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörű királylányt, és egy hős lovag a megmentésére indul. Mi történik?
HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt. GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik. POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdő közepén szerelmeskednek. TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyőzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzőn. FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedűn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik. VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfőzi, majd megeszi, halálra erőszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielőtt elmenne. DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, őt is megöli, majd távozik. BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély előtt, análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a véréből, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély előtt karóba húzza. DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyőzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja őt és a királylányt is. PROGRESSZÍV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély előtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elő, amibe a konzervatóriumban végzősként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul. GLAM METÁL: Az érkező lovagot meglátva a sárkány röhögőgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörű rózsaszínre festeni a kastélyt. INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bőrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdőből. KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnő "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság előtti szexben" CYBER-TRASH METÁL: A lovag egy spéci űrsiklón érkezik, lézerstukkerral berobbantja a kaput, likvidálja a sárkányt egy dezintegrátorral (szegény nyomban cafatokra robban szét), a királylányba lézerkardot dug fel, majd a tér-idő kontinuumért felelős készülékkel konpenzálja az elvesztett időt, visszamegy az időben érkezése pillanatába és ha van kedve, akkor még megcsinálhatja ezt ötvenötször is akár (különféle verziókkal). Aztán Kovenantot bömböltetve elhúz idegen, de értelmes, esetleg fejlettebb bolygóközi civilizációkat keresni... SZIMFONIKUS METAL: A karmester vezetésével vágtatva megérkezik a lovag és a szimfonikus zenekar tagjai egy kisebb orosz férfikórus kisértetében (közben A walkürök lovaglását játszák), rátámadnak a sárkányra,akinek semmi esélye.A sárkány megdöglik.A sikert megünneplik,jól beboroznak,besöröznek,bepálinkáznak stb. . A buli közben kiszúrják a sarokban egyedül ücsörgélő,megszeppent királylányt. "Ihletük" támad,a királylánynak semmi esélye... NU METÁL: a lovag megérkezik raszta hajjal és egy hatalmas spanglival a kezében, megkínálja a sárkányt, az attól úgy betép, hogy menten elalszik. a lovag is kikészül. közben a DJ fegyverhordozó "megszkreccseli" a királylányt. másnap reggelre a királylány rég el van fejlejtve a sárkány meg a lovag pedig együtt lazulnak, míg meg nem halnak. GOTHIC METAL: A lovag hosszú, fekete lebernyegben, fehérre meszelt arccal ( a la Eric Clayton ) érkezik. A vár köré von egy nagy, fekete sötétítőfüggönyt, majd sejtelmes gyertyafényeket gyújt és síron túli, hátborzongató hangokat csal elő a gitárjából, amelytől a sárkány és a királylány is szívinfarktust kapnak. A lovag mindkettejüket végső nyugalomra helyezi a vár titkos kazamatáiban lévő kriptában, és továbbmegy a következő vár felé... GORE METÁL:A lovag eljön, levágja a sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély előtti mezőn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsőségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi. LOVE METÁL: A lovag feszes bőrnadrágban és félig kigombolt ingben érkezik. fél órán át énekli,hogy mennyire szereti a királylányt, végül a sárkány meghatódik és beengedi a lovagot. Később a lovagnak és a királylánynak gyerekük születik és a sárkányt választják keresztapjának. (és 3 bónusz amiket még olvastam valahol:D) Metalcore - A lovag végignézi a heavy-metal lovag és a death-metal lovag trükkjeit, jegyzetel, gyakorol tükör előtt, aztán egy nagy kiadó támogatásával megveszi az egész kastélyt királylányostul, és kiadnak egy utánérzéses lemezt a sárkány korábbi eseteiről szóló dalokkal. A királylány széjjelvarva tök jól néz ki. Experimental metal/posztrock lovag - A lovag nem ezt a kastélyt, nem ezt a királylányt, nem ezt a lovagos érthetetlenséget akarja, a sárkány nem elég vad, a királylány nem elég hisztérikus, és amúgy meg amúgy sem ilyesmiket ad le az MTV2. Viszont a kastély kőfalán felfutó repkények biológiája a hangyák vonulásával , hm na talán ez jó lesz, gondolja... emo: a lovag meggondolja magát, nem támad a sárkényra mert bejön neki mind a sárkány, mind a királylányka. és miközben bánatát dalba önti, sírva fakad, mert lekopott a körömlakkja és a haja is szétesett. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
értem :) |
Azért ez a post egy kcsit dúrva, kéne hozzá 18as karika...
másrészről már töb ilyen van a forumon... |
Quote:
10 perces szünetek voltak a számok között :) bocs az offért, de elég komikus volt :D amúgy jó volt a buli :D |
Quote:
|
Két rendőr sétál a Dunaparton, találnak egy hullát. Megszólal az egyik rendőr:
-Te, dobjuk át ezen a kerítésen, az már nem a mi körzetünk. Átlódítják a hullát, mire valaki megszólal: -Te! Ez már megint itt van! |
Egy fiatalember kijön a nyilvános vécéböl. Odamegy hozzá egy öregedő hölgy. Megkérdezi:
- Elnézést, koedukált? - Hogy képzeli?! Sz@rt@m. |
Drágám, borzasztó dolog történt! Nem vehetsz el feleségül, mert a papa az éjjel kártyán elvesztette az egész vagyonát.
- Semmi baj, velem játszott. :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:24. |