![]() |
Quote:
Na azt megnézem, jelenleg a legtöbb hektár nincs 1150 heki :) Persze ettől még mehetsz 1200-ig, csak azt erősen kétlem. Be is tettelek a pontlistába, hogy figyelemmel kísérjem roppant gyors haladásod:) |
Quote:
rémesen rémkedte, rémkedte, rémkedte. Szól a kislány: Gee bá, Gee bá, na ne rémkedjen engem má! :D |
Tegnap hoztam le az egy szál maradék országomat V-ből anarchba...
úgyhogy még nem aktuális. Bár így visszaolvasva, lehet nagy volt a pofám. aki 1 hét alatt fel tud menni 600-ról 1200-ra..... hát ott én nem rúgok labdába.... gyorsabb, ah megvárom 5. szinten, míg lefordul. :D:D:D:D nekem ez az 1 hetes pontduplázás nagyon meredek. én ilyet képtelen vagyok csinálni. (na jó... 200-ról simán felmegyek 400-ra :D :p) |
szep huzas volt kitiltani kezdok forumarol, ugyanis meg kezdo vagyok, es jogomban all kerdeseimet feltenni ott
|
Quote:
|
Quote:
Itt a külső fórum, kérdezhetsz. 4-ből 3 modi beleegyezett (Orsi, Remy és én), Évit ezek után nem kérdeztük meg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A "pofádról" pedig csak annyit, hogy a stílusodat lehet nem bírom, de arcod van, nem pofád. |
Quote:
hat ki minek nevezi az arcomat... |
Quote:
|
Vityunak üzenném, h nem tudok neki üzenetet küldeni, lehet el kellne egy kis takarítás a postaládájában....;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hallom van olyan ellenfél aki ha megjelenik a kornyeken akkor rogton szovizik a szovi :D egyesek szerint meg csak mfekre mennek |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vagy bevarjuk egymast 5os szinten, es ott bar ugy annyira nem izgalmas :D |
Quote:
|
Quote:
nekem meg 1800 kor van uban lepesig de a kedvedert szivesen valtok orit |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
1. taktikai okokbol, ezt nem magyaraznam tovabb, ez a fellepesi hektar folott tortenhet meg 2. Vmelyik tagnak epp sokkal fontosabb maganeleti gondjai vannak, esetleg nyaral, stb. Aztan ezekbe persze nyilvan minden mast bele lehet latni.... De igazabol, ha gondolod, mondd meg melyik szovetseg az, aztan allunk elebe. A masodik reszre pedig rogton tudunk ellenpeldat mutatni, csak szerezz szovetsegeseket. (Reszemrol a szajkaraterol ennyit, nem hiszem, hogy barmit bizonyitanunk kellene) (Azert meg mindig elcsodalkozom milyen buta pletykak tudnak terjedni, es milyen naivak, akik el is hiszik) Egy keres: Ha mar ilyen nagy lett a szad, es a mellenyed, Te ne "szovizz" el, jo? (gy.k.: ne menj el szabadsagra elolunk, ha mar kihivtal minket) Ezt az 1 vs 1 baromsagot meg felejtsd el, tipikus kezdo duma, bar barmelyik tagunk meg tudna verni igy is, de ket normalisan felepitett mf nem tud egymassal mit kezdeni, csak nagyon szerencsetlen fajok eseten. |
Quote:
|
Quote:
Mar megbeszeltuk az L-et, de felolem johettek B-ben is... Ellenben ott megvarni nem fogunk, elore szolok. Amugy tenyleg nem ertem, egyik pillanatban kezdo vagy, masikban velunk akarsz harcolni. Hogy is van ez? |
Quote:
|
Tudom, hogy egy senki vagyok, azt is, hogy ez nem egy annyira nagyon fontos topic, de mégis, szeretném kérni, hogy egy Üzenőfal elnevezésű helyen üzenetet hagyjunk játékostársainknak, és ne menjen át chat-be. Ati nemrég indította újra a chat topicot, meg van dühöngő is, meg mindenféle egyéb hely.
|
Üzenem Ildinek, hogy a VIP-et elfogadom.
Az alábbi országaim bármelyikére jöhet, elfér rajtuk még pár VIP kör: Albán gerillák (#258984) Hárd barát (#128882) + Lost Angels + (#194614) ~ Démoni Létsík ~ (#200638) Guethem Arrakis of Dictator (#79302) Ámokfutok (#615605) (g) Kétharmados Birodalom (#621128) (Cola ízű szénsavas üdítőital) (#545362) (g) narancsszörpgyár (#564157) Edit és Gee a topba megy. :D (#568671) (Már csak a topic nyitó miatt is!!!!) hahahaha (#63507) (g) Havaseső.. (#345678) (g) narancsfejadagoló (#565296) Előre is köszönöm a támogatást! |
Quote:
Quote:
Bocsi Gee, csak furcsa volt ezt pont Remy szájából hallani. |
Quote:
(Amugy a szambol nem is lett volna vicces, ott ekezettel szoktam beszelni) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: