![]() |
Quote:
|
barna,barna,van 7 nagybácsim 7 nagynénim. ja és össz. kb.60 uncsitesó
csórikámnak lila volt :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No, én is bemutatkozom. ha már itt ez a topik.
Játékon kívül Tamás a nevem, bár a környezetem kicsiny halmaza hí így. Vas megyében lakom. 27 éves vagyok, egészen holnapig. Akkor már nem annyi leszek. Ősztöl tavaszig számítógépek életre rugdosásával, azok féregirtásával töltöm mindennapjaimat, tavasztól őszig mellette mozgóárusként fagylaltot osztogatok. Ez mellett van még egy erdész végzettségem is, hogy témába vágjon. A Hódozás melletti hobbi még a dartsozás, és a tekézés. Előbbit sajnos egy ideje hanyagolom, utóbbi kiemelt eredményei között említhetem, hogy a vezetésem alatt álló csapat éppen most ért el kilencedik helyet egy bajnokságban. A képet némiképpen árnyalja, hogy összesen tíz induló volt. Fentebb említett szabadidős elfoglaltságok közül kimaradt a pókerezés, amit online módban szinte állandóan, IRL pedig heti egy alkalommal űzök, hullámzó tendenciával. Zenei izlésem elég tágnak nevezhető Varttina-tól indulva Dimmu Borgiron keresztül elér a Quimby-ig, kis kitérővel Tangerine Dream felé. |
Nos, mint új tag itt, én is bemutatkozom:)
34 éves, nős ember vok. A valós életben építész végzettséggel, most épp villanyszerelőként dolgozom. Korom ellenére még mindig gyereknek érzem magam, és sztem soha nem leszek "felnőtt":D Fél éve hódozok, jelenleg 2 orit irányítva a 4-ben és az 5-ben. Nicknevem megegyezik az 5/x csopiban lévő orim nevével, mivel sokan ez alapján ismernek a játékon belül. És hogy miért épp kakasapó?:D Nos hímnemű lévén vad lenne tyúkanyónak lenni:D További jó szórakozást mkinek!;) |
Üdv Mindenkinek!
Én egy 10en éves Nyíregyházi lakos vagyok. Már majdnem egy éve hódítózom. A barátom (RED) vezetett be a játék rejtelmeibe. Remélem jó lesz köztetek :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Matx Születési idő:1994-01-15 Kor:14 Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha betöltötte, ráadásul megrontás se lehet :D :D |
Ne is törődj az "öregekkel" Matx;)
Van egy mondás miszerint: ész és f.. :o izé .. nah tudod mi ;).. szal ezek nem kortól függnek:D |
köszönök minden csípős és támogató hozzáfűzést:D
a 10en éves nem feltétlenül 10 éves :P de ezt mér többen is kifejtették |
Quote:
Mars az ágyba!!! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Van az úgy, hogy az ember ráborul a klaviatúrára...
|
Quote:
|
Quote:
|
vannak ilyen mókák.
bár angolban most az ellen aludt be, pedig tudom ott volt a gépnél, csak nem bontott időben. várt, várt oszt mikor felébredt 10 perce megvolt a kv. Dühében lopott embert sokat... :D:D:D |
Sziasztok! Kis Pistike vagyok! Örülök, hogy itt lehetek a fórumon! :)
|
Quote:
|
Quote:
Szép neved van,jó fórumozást!:) |
Quote:
Persze, hogy szép a nevem. Ronda nevet nem választok! :) |
Quote:
Akkor ez csak valami álnév?:D Remélem van egy Kis Pistike orid is:cool: |
Quote:
|
Quote:
Én a nevemet nem választottam,hanem adták a szüleim:o Quote:
|
Egy álom vált valóra :D
Üdv a fórumon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd meglátom, hogy mennyit lehet belőle kivágni úgy, hogy értelmes is maradjon valamennyire... :D |
Quote:
Szia Pistike:) Jó forumozást:) |
Szia!
Pistike, ne légy Nyúl Béla és írjál sokat. |
Becenév: Dugó
Kor: 14 év Lakhely: Bp. 14 ker. Orik: csiszolatlan tehetség,Büszke és Fehér ez elnnék én:P dugó |
Sziasztok!
33 éves vagyok, nyíregyházi, két kicsi lány büszke apukája.Fél éve fertőzött meg a Hód-vírus..ellenszer nincs, a család meg lassan kezdi megszokni:)..legalábbis remélem:o A regisztrációmmal volt egy kis galiba, eddig ezért nem tudtam írni. Megragadnám az alkalmat egy kis segítségkérésre.Hogy lehet aláírást kreálni? A vezérlőpulton belül semmilyen lehetőséget nem láttam. Jó játékot, és jó fórumozást mindenkinek!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:56. |