![]() |
Ha elárulja valaki, hogyan tudunk harcolni 0% eséllyel, akkor annak gratulálok.
Se védeni nem tudunk, sem pedig visszatámadni, mert egyik sem járna eredménnyel. Akkor mi értelme lenne? |
Quote:
Aréna, ha másra nem, próbálgatásra nagyon jó, ha már nyerni nem tud az ember. |
Quote:
|
Quote:
de gondolom, megérted, miért nem írom le |
ha nem lennének vesztesek, akkor nyertesek se nagyon :D
|
Quote:
|
Quote:
Ha harcol is valaki, vagy igyekszik legalább valamit kihozni a szituból, az már egy teljesen más történet. |
Quote:
|
számomra az a földdonor aki a védettség lejárta után is 250 katonával és faj és személyiség nélkül áll.
ugy gondolom hogy ezek az orik valakinek az ismerösei és csak azért vannak hogy lehessen ütni öket |
Quote:
Ergo ha így van, ha nem, teljesen haszontalan. Aki meg úgy csal, hogy még eredménye se lesz, az pluszban szánalmas is :D |
Quote:
|
Quote:
Ennek sem :D |
Quote:
És már csak 10en vagyunk, dupla annyi tolvaj kell, hogy valaki egyáltalán be tudjon nézni a mellette lévőhöz. |
Quote:
De majd legközelebb gyorsabb leszek igérem :) |
Quote:
|
Quote:
De amúgy a hétvégin azért nem láttál ilyent szerintem, mert már elég régóta él az a szabály, hogy nem lehet belépni szombat éjfél után. . Amúgy simán kellemetlen volt, ha valaki éjjel megkért egy ismerős orit, hogy lépjen be, és mire észlelnéd már beverte kétszer 5-5 sereggel és már fordított is, tehát nem haszontalan az, és miután elindul a többi ori rá, akkor választ csak fajt ami meg véletlenül hulla. .:D A szánalmas részével teljesen egyetértek. .:D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
És amúgy emlékszem, mikor Ati ezt bevezette, én is reklamáltam érte. Bár szerintem ilyennel nem feltétlen lehet változtatni a végeredményen, de mindenképpen felesleges, és csak visszaélésre ad alkalmat az, ha valaki olyan későn lép be. Quote:
Aki ezen húzza fel magát hekiügyileg, még nincs annyira felfejlődve egységekkel, hogy ne lehessen megcsinálni ezt, és tiszta haszon csak végeredményben neked :) Ezért mondtam, hogy nem láttam még olyat, hogy valaki így fordít az eredményen :) |
Quote:
Aki szombat nap közben jön ugyanígy jár, de nem fogja senki sem megnyerni a hétvégit, mert szombat napközben bevert valakit 5-ször, vasárnap már más a helyzet. . Én is emlékszem, mert én javasoltam talán, de ez nem biztos meg kéne nézni. .:D Quote:
Te arról beszélsz, hogy valaki sorozatos 5 sereggel húzza fel magát hekiben. . Én meg arról, ha az első két orinak hasonló az értéke, de az egyiknek jön az ingyenföld, akkor azt engedheted magad elé, mert nem fogod tudni beverni és nagy valószínűséggel nyerni is fog az ingyenföld miatt. .:D Ezért mondtam, hogy simán lehet így fordítani az eredményen. .:D |
Quote:
1 hónapja oltogatod itt Bobot úgy, hogy nem is játszol... Vele vegyok szöviben és nem vettem észre, hogy úgy játszana, ahogy te reklámoztad, sőt nagyon jó ötletei vannak, ami látszik is, hiszen egy mf-en kívül semmi ellenállás és gond nem volt eddig nálunk, az a szövi meg egyenesen súlytalan, amit ennyire patronálsz... mit szájkung-fuzol itt ennyit, inkább jöttél volna januárban Arénázni és akkor nem "arénáznál" ennyit... Légy szives, írj a Chat topicba, itt az Aréna eseményeiről kellene, hogy írás legyen, amiről te, mint kivülálló, most csak max érdeklődhetsz... Ha Bobot akarod szapulni, vagy engem, akkor lehet nyitni utálóst akár, de miattam ne fáradj, rólam találsz már ilyet... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Igen kiléptem, mert nem volt időm és nem akartam, hogy járjanak rám naponta többször földért... Próbáltam úgy kilépni, hogy senkinek ne okozzak hátrányt/előnyt... De mint írtam semmi gond, legközelebb egyszerűen lebontok... Innentől bármilyen, nem konkrétan a zajló Arénával kapcsolatos írásodra a Chatban válaszolok (ha akarok) jócak! |
Quote:
Quote:
Quote:
Miért én mit mondtam, hogy játszik?:D Arra vártál, hogy azt mondja este szövifórumon, hogy áthívok 200 íjat, és mégse annyit hív át, hanem 201-et?:D Quote:
Quote:
Egyikőtöket sem akarom, most sem, nem én kezdtem, és nem is én folytatom. .:D |
Quote:
Köszönöm a dicsérő szavakat, de most amiatt lesz álmatlan éjszakám, hogy mikor volt nekem "jó ötletem"? :D |
Persze, ötleteim nekem is lennének, csak néhány fontos tényező hiányzik hozzá. Mondjuk kb 200 heki, meg párezer egység még :D
|
Quote:
Nekem is lennének ha az 1/A ban lennék, másfél millió ponttal, és a hozzá tartozó finomságokkal. De el is kell jutni oda, különben nem lenne érdekes az egész :P Minden dió feltörhető, csak a megfelelő szerszámot kell megtalálni, és türelmesen ütögetni :) Nekem 250-280 hektáron is eszembe jutna pár dolog, mit lehetne tenni. ------------------------------- Sokat agyaltam most ; hogy is írjam le, és hogy ne legyen sértő. De nem tudom jobban megfogalmazni. Töketlenkedéssel, és sírással, hogy nem megy, nem is fog menni. Nem hiszem, hogy előrébb jutnátok, ha most kapnátok mondjuk + 200 hektárt, és 3000 kiképzett egységet. Beszéljetek Atival, hátha segít egy kis Isteni beavatkozással, és akkor érdekesebb lenne a forduló második fele. :D |
Bobesz barátom :)
Hidd el, ez az Aréna már elúszott számunkra sajnos. Ilyen különbségekkel már nem tudunk mit kezdeni, már csak azt várjuk szinte, hogy mikor jön a következő seregetek. Sok mindent sajnos nem tudunk tenni ellene, ezt az arénát nem most szúrtuk el, hanem az elején :) Akkor már eldőlt minden. |
ott szurtátok el hogy nem jutott nekem hely a szöviben :)
|
Quote:
túl sok ott a más egyező faj |
aki most indult az arénába az mire számít??????
|
Quote:
akkor jobban meglettek volna osztva az erőviszonyok és nem tettek volna szert ekkora elönyre. |
Quote:
|
féltek tőlem, oszt azé köll segitség :D
|
Quote:
Lényegében az elejétől fogva mindenki ellenünk volt :) Ha többen vagyunk, nem lettünk volna ennyire egyértelműen mi az ellenfelek. Így lényegében már az elejétől fogva egy természetesen létrejött"összjáték" van ellenünk. És azt ne felejtsük el, hogy GSX volt az első aki elszakadt a mezőnytől, csak megkértük szépen hogy adja át a helyét, mert nekünk jobban áll :D |
Aki most indult, az meg akarja nyerni :D
|
389714 Parakline
Tud róla valaki valami? Szokott a külsőre firkálni? Ha nem akkor rángassa már ide valaki, olyan jó kis családias volt a hangulat eddig :) |
Tom!
Veled meg mi történt? Mér estél ki? |
Quote:
Lassan majd egymással kell szorakoznotok mert nem lesz kivel....:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:34. |