![]() |
Quote:
folklórműsor :D |
Quote:
|
Quote:
Itt nem kell szurkolni, mert nincs tétje és célja,ami valamelyik fél győzelemmel végződne. Csak simán nők óckodása egymással akik még ráadásul kedvelik is egymást:-) |
Teljesen szetoffoljatok itt a topicot, amikor a Gyulat kene gyozkodni, sot segiteni neki szervezni, ha akarjatok...
En csak a koltseges reszet nem ertem. Nem osszedobtuk a lovet? Vagy miert koltseges? |
Quote:
És nem hinném, hogy olyan nagy offolás lenne, jó lenne, ha erről a szóról végre leszállnának az emberek.. |
Quote:
Ha mindenki fizeti a sajat szallasat, a kajat, piat pedig osszedobjuk, akkor mi a szervezes plussz koltsege? Ezt nem ertem, na. Mert az ugy tenyleg nem jo, ha a szervezonek sajat penzen kene fedezni barmit is masoknak... Az mar teljesen ertheto, hogy nem biztos hogy sajat reszre futja ra a penz, de akkor meg azt mondja... :) Az offrol: ha egy topicban folyamatosan nem arrol van szo, amirol szol, es ez nem erdekel, igenis offolasnak minositem, es max ignoralom... :) Pl egy autos topicban nem szeretnek csokitortakrol olvasni, folyamatosan... :) |
Quote:
másodszor ha valamilyen hozzászólás, vagy hozzászólások téged nem érdekelnek, az még nem off :) tessék szépen átfutni rajta és nem törődni vele :) és mivel én inkább tisztában vagyok vele, hogy mennyi minden kerül mostanság nekünk pénzbe, ÉN biztos nem fogom buzdítani a szervezésre :) szervezze meg valaki más most kivételesen, nem kell Gyulust győzködni :) inkább arról beszélgessetek, ki akarja megcsinálni :) |
Quote:
mondom helye,az azé nekem is van:D |
Quote:
|
szóval,mi lenne,ha valaki elkezdene szervezkedni. én biztos nem,mert ugye nem vok olyan okos,blabla:D:P
és különben is a Dzséni nem lesz ott,szal minek szervezzem,akkor ugysincs kit szekálni:P aztán meg a szervezésből kifolyólag szekálódunk Dzsénivel,legalább is gondolatban ott vagyok:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak nem kellesz :p :D amúgy meg filmből van :p |
Quote:
de nem is akajok:D:p |
Quote:
|
Quote:
ne rizsázzá angyalbögyölöm. inkább szervezzé talit,,mert arról is kéne itten becélni:D:p amúgy meg nem kell a púder,hisz orcám csodás,tündöklően cép:D |
Quote:
|
látom tejus és Szépjánka magántopicja lett ez:P
csak annyit füznék hozzá, hogy ez a leglátogatottabb topic a bulik közül, talán nem véletlenül Gyula:) |
Quote:
|
Quote:
Meg Tejus Nemecsek Ernősítve is lett? Meg én már nem is írhatok ide? Hmmm. :-) |
Quote:
tessééék?:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:23. |