Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Yberia 06-20-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 104336)
úgy legyen.. remélem, hogy ezután most már minden olyan, ami külső szemmel is egyértelműen jksz-nek tűnik, büntetve lesz..

szóval kettesben maradunk a normál játékban? :D

Grabi 06-20-2007 21:39

pár pillanatra vagyok csak.

köszönöm az azóta sok smst és telefonhívást sokaktól és az addig kapott privát megkereséseket és üzeneteket.

Ati: remélem az átrakásom példaértékű és ezentúl a játékban egy olyan folyamat veszi kezdetét, amit sokan szeretnénk. remélem most már sokkalta erősebb kezűen és aktívabban rakod át a szabályszegőket és nem csak egy 20 órás esemény megmutatása után kezdessz el vizsgálódni. ha így alakul örömmel került az országom az anarchista szintre és örömmel fogok visszatérni a játékba később.

ui: Grabi nem eladó az anarchban senkinek, de köszi h ezért is kerestetek.

Arrakis 06-20-2007 21:43

Az hogy az esemény itt került napvilágra önmagáért beszél.
Ha vkinek lesz jksz gyanuja írja ide, úgy látszik ez a topic egyben jksz bejelentőként is funkcionálhat, mindamellett, hogy általános beszélgetés.

Ez a ragadjunk ki vmit, s ítéljük el eset. Előtte, s azóta számos hasonló volt. Sajnálom, hogy így történt, s nem a valamire való javaslatok kerültek tényleges megfontolásra.

Ati 06-20-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 104341)
Sajnálom, hogy így történt, s nem a valamire való javaslatok kerültek tényleges megfontolásra.

Ez egy általános beszélgető téma, nem javaslat.

Az, hogy vannak javaslatok egy jövőbeni szabálymódosításra, nem változtat a jelenlegi szabályozásokon, ami az ilyen támadásokat tiltja.

Kutyuleee 06-20-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 102192)
Ati ez nem jellemző, nem ez a gyakoribb eset. hódítós játékom során nem történt ilyen még, hogy pont akkor jött vissza és pont üres. úgy gondolom mindenképpen vesz 2k varit az ilyen és nézi a távolt szabija előtt.

De: amennyiben megváltozik a rendszer, azaz tényleg aki gyanús átrakod és én is benne vagyok, azt mondom oké. Örülnék neki, ha a játékban minden téren mindennű csalás megszűnne, akár az én országom átrakása is által
de a csalók átrakását nem velem kéne kezdeni

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 104340)
pár pillanatra vagyok csak.

köszönöm az azóta sok smst és telefonhívást sokaktól és az addig kapott privát megkereséseket és üzeneteket.

Ati: remélem az átrakásom példaértékű és ezentúl a játékban egy olyan folyamat veszi kezdetét, amit sokan szeretnénk. remélem most már sokkalta erősebb kezűen és aktívabban rakod át a szabályszegőket és nem csak egy 20 órás esemény megmutatása után kezdessz el vizsgálódni. ha így alakul örömmel került az országom az anarchista szintre és örömmel fogok visszatérni a játékba később.

ui: Grabi nem eladó az anarchban senkinek, de köszi h ezért is kerestetek.

Ez a 2hsz egymás után való volt sztem.:(
ui.: Én is sajnálom Grabit és Tuvalut.

Arrakis 06-20-2007 22:12

2007-06-20 03:20:12
[-3 kör] Elkapom a grabancodat! (#355763) megtámadta Tuvalu (#3490) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2007-06-19 23:20:19
[2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
[2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
[2 kör] Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától.

A tipikus jksz...
És az 5ös sorozatütések, naponta 20... amik a nem tipikus, vagy nem észrevettek. :)
Így semmi értelme az egésznek.

Gyula 06-20-2007 22:17

Szeretném megjegyezni hogy itt szerintem sokakbol az irigység beszélt, és több hózászolásban véltem rossz indulatot feltételezni.

Itt már jó pár oldalal ezelőtt kezdődött a bagoly mondja verébnek, effektus.

Másrészt most elmegyek súgót böngészni, mert nem emlékszem hogy hol olvastam hogy nem engedhetek be egy ütést.
Előfordulhat oylan eset is mikor a pontlistán lefelé kellene haladnom, mert esetleg a szövi elakadt lejjebb és szüksége van a seregemre vagy valalkin esetleg bosszút álnék. Lehet hogy olcsóbb kiprovokálni egy ütést és azt beengedni, mint egy fél országot lebontani. Sőtt a bontással gyengitem is magam soxor egyszerübb inkább egy föld vesztésel lejebb kerülni.

Ati 06-20-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 104344)
2007-06-20 03:20:12
[-3 kör] Elkapom a grabancodat! (#355763) megtámadta Tuvalu (#3490) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
[2 kör] Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától.

A tipikus jksz...
És az 5ös sorozatütések, naponta 20... amik a nem tipikus, vagy nem észrevettek. :)
Így semmi értelme az egésznek.

Azt is másold már be légyszi, hogy miért is nem ment be, ami nem ment be. És azt is, hogy ami bement, az mekkora sereg volt. És mennyi hely volt üresen, ahova védelmet lehetett volna venni. És mennyi egység volt tök véletlen épp a piacra rakva.

Azt hiszem, hogy ezt az esetet kár magyarázni.

Tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is. De nem tartom ezt itt egy helyénvaló hozzáállásnak.

Xeper 06-20-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101363)
Közben a témát átmozgattam az általános beszélgetések közé

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez egy általános beszélgető téma, nem javaslat.

Így kicsit erős.

Ati 06-20-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 104347)
Így kicsit erős.

Mi erős? Semmi másról nem szólt a téma, mint a személyeskedésekről, és arról, hogy ki mennyit jkszezik mások szerint. Ez nem javaslat.

Hmmm... Sati 06-20-2007 22:36

Ati megvan már a 10. szeméjiség ??
Legalább tovább lehet vitázni.
vagy mindig átkell rakni a 10 eseket anarba ...
Inkább az 1/A-ba lévő jksz-el kellene törödni.
szvsz...

Xeper 06-20-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99260)
A végleges javaslatom a következő:
1. verzió az elmondottak alapján számokkal kiegészítve, eltekintve a saját ötletemtől ami földvesztéssel jár.
- Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld bevezetése
- Gyújtogatás erősödése a következők szerint:
1800 és 5399 kör között 200 körönként nőne 1-el.
(1800-1999: 1 2000-2199: 2, stb.)
5400 felett 100 körönként nőne +1-el a körönként felgyújtott házak száma.

2. verzió:
5400 (3600-ról megemelve) TOP30% kör felett körönként 1 hektárral csökkenne a terület.

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 99237)
Cyby, nyugalom, nem fogok egy javaslatot sem azért kizárni, mert nekem nem tecc.
És igen, várom, hogy mindegyikre legyen vmi kidolgozás, mert maga az ötlet kevés. (perpill 8 - 9. pont)

Verziók kb:

1. Minimum föld
2. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
3. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz (minél több időt vagy vkivel egy szöviben, úgy nő az érték, minél többet töltötök külön, úgy csökken vissza, szintenként stornozva, érvényes az összekötésekre is)
4. Anarchista csoportba áthelyezés a support által szabálytalannak ítélt sorozatütésekért
5. J.K.SZ. bejelentő
6. Újrázási lehetőségek lekorlátozása (összesen kettőre: 4. szinten 1, s 2. szinten még 1)
7. Földvesztés (3600 top kör után körönként 1 heki)
8. Katmorálromlás ( ennek a mértékét még nem tudjuk)
9. Gyújtogatás erősödése (ennek a mértékére is várnék elképzelést)

Quote:

Originally Posted by Ati
Mi erős? Semmi másról nem szólt a téma, mint a személyeskedésekről, és arról, hogy ki mennyit jkszezik mások szerint. Ez nem javaslat.

Volt itt javaslat. Az, hogy néhány idétlen elkezdett marhaságokat írogatni, már nem rajtunk múlik.

Ati 06-20-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 104350)
Volt itt javaslat. Az, hogy néhány idétlen elkezdett marhaságokat írogatni, már nem rajtunk múlik.

30-40 oldal visszaválaszolgatás után azt hiszem ki lehet nevezni a topicot beszélgetős topicnak, ahogy ez meg is történt.

A személyeskedéseket, az "én vagyok a jobb, nem te", "dehogynem én vagyok a jobb" szócsatákat nem tudom konkrét javaslatként értékelni, és igazából van jobb dolgom is, mint többtíz oldal értelmetlen szócsatát olvasni arról, hogy ki a jobb játékos, és a másiknak miért kéne elmennie melegebb éghajlatra.

Serg 06-20-2007 22:46

Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg

Ati 06-20-2007 22:49

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 104354)
Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg

Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki gépnél van-e, vagy sem? Maximum az ütés indításakor volt ennek szerepe, akkor nyilván gépnél volt, különben nem indította volna el a seregeket. A másik odlalról a védés pillanatáig volt ennek szerepe, hogy vehetett volna valami védelmet az országba, ha már egy minimális méretű sereggel megtámadták. Ezután teljesen mindegy, hogy ki mikor van gépnél, itt a szabályszegés már megtörtént.

Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod.

Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni.

Serg 06-20-2007 22:53

Ati!Amit nem látok azt védeni se tudom erre számtalan példa van a Hódban,de tényleg jobb lenne pl. a minimum föld bevezetése mert az vonatkozna mindenkire!

Hmmm... Sati 06-20-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104355)
Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki gépnél van-e, vagy sem? Maximum az ütés indításakor volt ennek szerepe, akkor nyilván gépnél volt, különben nem indította volna el a seregeket. A másik odlalról a védés pillanatáig volt ennek szerepe, hogy vehetett volna valami védelmet az országba, ha már egy minimális méretű sereggel megtámadták. Ezután teljesen mindegy, hogy ki mikor van gépnél, itt a szabályszegés már megtörtént.

Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod.

Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni.

Ati mert ha jön valakire sereg és éppen elmegy a nete az is jksz nek tünik.
Gondolkodj hogy mért.

Ati 06-20-2007 22:56

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 104356)
Ati!Amit nem látok azt védeni se tudom erre számtalan példa van a Hódban,de tényleg jobb lenne pl. a minimum föld bevezetése mert az vonatkozna mindenkire!

Serg: itt szó nincs ilyesmiről, hogy nem látta volna valaki az ütést.

Serg 06-20-2007 22:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104355)

Nem azért hibás a döntésed szerintem mert áthelyezted őket,hanem azért mert a nagy jksz kupacból kiragadtál 1 eseményt és azt keményen büntetted,de a többivel mi lesz?

Ati 06-20-2007 22:58

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 104357)
Ati mert ha jön valakire sereg és éppen elmegy a nete az is jksz nek tünik.
Gondolkodj hogy mért.

Hagyjuk. Nem tudod miről van szó, én pedig részletekbe nem megyek bele. Szó nem volt itt ilyenről.

Ati 06-20-2007 23:00

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 104359)
Nem azért hibás a döntésed szerintem mert áthelyezted őket,hanem azért mert a nagy jksz kupacból kiragadtál 1 eseményt és azt keményen büntetted,de a többivel mi lesz?

Nem tartom hibás döntésnek, hogy szabálytalanul játszó országok anarchista csoportba kerüljenek. Ez így van rendjén.

Komolyan ennyire sok embert zavar, hogy a szabályokat be kell tartani?

Ez csak valami vicc, ugye? :eek:

Deni 06-20-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104361)
Komolyan ennyire sok embert zavar, hogy a szabályokat be kell tartani?

Ez csak valami vicc, ugye? :eek:

komolyan az zavar sok embert, hogy nem mindenkivel vannak betartatva ezek a szabályok :)

de én részemről befejeztem ezt a témát, mert csak elbeszélünk egymás mellett :rolleyes:

Jó Éjszakát mindenkinek :)

Ati 06-20-2007 23:03

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 104363)
komolyan az zavar sok embert, hogy nem mindenkivel vannak betartatva ezek a szabályok :)

Engem is zavar, hogy egy csomó adócsaló van, meg egy csomó gyilkos szabadon mászkál. Ilyen az élet.

Hmmm... Sati 06-20-2007 23:04

Ati:
a Sergnek igaza van abba hogy nem kelett volna anarba tenni a tuvalut az miatt.
Hanem ott kelett volna huzni 1 vonalat hogy innen a jksz böl nem 3-10% rakja át a rendszer anarba hanem 30-50 % .
Ö legalább játszik nem hagya abba a játékot mint sokan a hodba mert nem tud bekerülni a topba az 1/A ba és ezt kellene értékelni és nem büntetni...
Azt nem mondom hogy dicsfényt kellene neki de azért ha már az 1 ik legrégebbi játékos...
Sok régi játékos abba hagyta mert megunták vagy nem tetszettek nekik a modositás.

Ati 06-20-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 104366)
Ati:
a Sergnek igaza van abba hogy nem kelett volna anarba tenni a tuvalut az miatt.
Hanem ott kelett volna huzni 1 vonalat hogy innen a jksz böl nem 3-10% rakja át a rendszer anarba hanem 30-50 % .
Ö legalább játszik nem hagya abba a játékot mint sokan a hodba mert nem tud bekerülni a topba az 1/A ba és ezt kellene értékelni és nem büntetni...
Azt nem mondom hogy dicsfényt kellene neki de azért ha már az 1 ik legrégebbi játékos...
Sok régi játékos abba hagyta mert megunták vagy nem tetszettek nekik a modositás.

Szabályszegés történt? Igen. A szabályszegésért anarch jár? Igen.

Akkor mi a kérdés?

Hmmm... Sati 06-20-2007 23:07

Engem ha csinálnék hasonlot megértem soxor vitázok....
Csak 5,5 éve játszok de elismerem azt hogy reffes vagyok...
De a Tuvalunak talán még kitiltása sem volt.

Ati 06-20-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 104369)
Engem ha csinálnék hasonlot megértem soxor vitázok....
Csak 5,5 éve játszok de elismerem azt hogy reffes vagyok...
De a Tuvalunak talán még kitiltása sem volt.

És ez szerinted feljogosít bárkit arra, hogy megszegje a szabályokat?

Az én megítélésem szerint nem.

Serg 06-20-2007 23:11

Ati!Hangsúlyozom nem azzal van bajom hogy átraktad őket hanem azzal hogy a többit nem!

Ati 06-20-2007 23:12

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 104372)
Ati!Hangsúlyozom nem azzal van bajom hogy átraktad őket hanem azzal hogy a többit nem!

Mint említettem, nekem is rengeteg bajom van azzal, hogy ennyien csalnak adót, és ennyi gyilkos mászkál az utcákon.

Hmmm... Sati 06-20-2007 23:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104373)
Mint említettem, nekem is rengeteg bajom van azzal, hogy ennyien csalnak adót, és ennyi gyilkos mászkál az utcákon.

De a Hoditot nem lehet a rendörséggeé ás az Apehhal hasonlittani.
az az élet ez meg a játék...
De ha enyien felvannak háborodva talán lehet valami benne nem ??

Ati 06-20-2007 23:20

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 104375)
De a Hoditot nem lehet a rendörséggeé ás az Apehhal hasonlittani.
az az élet ez meg a játék...
De ha enyien felvannak háborodva talán lehet valami benne nem ??

Valóban nem lehet teljesen egyenlően összehasonlítani őket, hiszen ez csak egy játék, aminek nincs különösebb kihatása az életedre. Ezért az ember azt gondolná, hogy a valós életben sokkal nagyobb arányban vannak a bűncselekmények szankcionálva, dehát mégsem. Ilyen az élet.

Azt pedig nagyon sajnálom, hogy sokan fel vannak háborodva azon, hogy a szabálytalan játékot szankcionáljuk, érdemes lenne nekik elolvasni a szabályokat, és ha továbbra is ennyire felháborítónak találják, hogy a szabályok betartása kötelező a Hódítóban, akkor továbbállni valami más helyre, ahol nem követelmény semmi szabály betartása.

Ati 06-20-2007 23:24

Azt hiszem eleget mondogattam, és mostanra talán mindenkiben tudatosult, hogy a szabályok betartása kötelező. Aki nem tartja be a szabályokat, az ne lepődjön meg azon, hogy anarchista csoportba, vagy törlésre kerül.

Ehhez mást nemigen tudok hozzáfűzni, úgyhogy részemről ez az ügy lezárva.

Aki úgy érzi, hogy az ilyen jellegű szabályszegésekért nem kellene a normál játékból kiemelni országokat, és az anarchista csoportba helyezni, azokat sajnálom, de itt ez a szokás.

Gyula 06-20-2007 23:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104377)
Valóban nem lehet teljesen egyenlően összehasonlítani őket, hiszen ez csak egy játék, aminek nincs különösebb kihatása az életedre. Ezért az ember azt gondolná, hogy a valós életben sokkal nagyobb arányban vannak a bűncselekmények szankcionálva, dehát mégsem. Ilyen az élet.

Azt pedig nagyon sajnálom, hogy sokan fel vannak háborodva azon, hogy a szabálytalan játékot szankcionáljuk, érdemes lenne nekik elolvasni a szabályokat, és ha továbbra is ennyire felháborítónak találják, hogy a szabályok betartása kötelező a Hódítóban, akkor továbbállni valami más helyre, ahol nem követelmény semmi szabály betartása.

Nincs kihatással az életemre? a Tegnap éjszakai klántámadás miatt ma a munkahhelyemen majdnem elaludtam :)

Ati: Tudod jól hogy nem a szabálytalanság büntetésén háborognak.... nem részletezem, töben mondták már előttem.

Ma beszéltem egy nálam okosabb emberrel erröl az áthelyezésröl, azt mondta valószinüleg elkerülhető lett volna ez hogy ha a nem kezd romlani a morál 1800top kör után, hanem csak akkor ha minden feltételt teljesített az ember.

Ez most hogyan van tuvalunak is legatyásodott a morálja vagy csak akkor kezdett volna hogy ha a top1-en elücsörgi az 1800kört?

Arrakis 06-20-2007 23:28

"X" játékban megoldják azt, hogy ne legyen csalás.
Miért, hogyan, feltalálták a spanyolviaszt??
Nem, egyszerűen tenni akarnak ellene!
Amíg itt ez ebben merül ki... addig nem is lesz változás.
Pedig nekem úgy tűnik egész széles kör szeretné ténylegesen azt, s nem 2 havonta egy példát.. :eek:

Remedy 06-20-2007 23:28

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 104379)
csak akkor kezdett volna hogy ha a top1-en elücsörgi az 1800kört?

Kerdesedben a valasz :)

Ati 06-20-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 104379)
Ez most hogyan van tuvalunak is legatyásodott a morálja vagy csak akkor kezdett volna hogy ha a top1-en elücsörgi az 1800kört?

Csak a neki szükséges top teljesítése után. Mivel ez előtt az ütés előtt nem volt top1, ezért nemhogy az 1800 kör nem volt meg, de még 1 kör sem.

Ati 06-20-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 104380)
"X" játékban megoldják azt, hogy ne legyen csalás.

"X" játékban földet se tudsz szerezni a másiktól, és 3 hónapnyi be nem lépés után a top10-ben vagy, mint legjobb játékos. ;)

Hatalmas játékélményt nyújtva ezzel. ;)

Tudom, hogy legalizálni szeretnél mindent, de nem olyan bonyolult dolog betartani a szabályokat. Egy csomó embernek sikerül.

Arrakis 06-20-2007 23:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104383)
"X" játékban földet se tudsz szerezni a másiktól, és 3 hónapnyi be nem lépés után a top10-ben vagy, mint legjobb játékos. ;)

Hatalmas játékélményt nyújtva ezzel. ;)

Tudom, hogy legalizálni szeretnél mindent, de nem olyan bonyolult dolog betartani a szabályokat. Egy csomó embernek sikerül.

Valóban, ott nem tudok, ez más játék, más szabályokkal lehet a legális utat betartani, ebben a topicban volt is néhány ilyen jellegű javaslat is, mint már rámutattam.

Itt simán lehetsz egy évig is egy csopi top 10 orijában..

Nem hiszem el, hogy ennyire nem értesz, engem, vagy sokakat másokat.. szó sincs legalizálásról... arról van szó, hogy ne csak ők... mindenki, vagy legalább 90%, de végülis az is jó már, ha 50%, akkor is meggondolja az ember...
de amíg 0.002% addig ez semmit sem ér.

A másik játék példa pedig arra vonatkozik, hogy megoldható... nem lehetetlen olyan szabályokat alkotni, melyek a csalást megakadályozzák.

Ati 06-20-2007 23:39

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 104380)
s nem 2 havonta egy példát.. :eek:

A kedvedért megnéztem, hogy mennyire igaz ez a "2 havonta egy példa", az elmúlt egy év alatt 540 darab ország került át anarchba, csak JKSZ miatt. Ez az általad említett 6-nál azért számomra lényegesen többnek tűnik...

Hmmm... Sati 06-20-2007 23:46

Mikor komolyan gondolják azt szoktam mondani ez nem az élet ez csak játék.
De ez fordtva nem igaz ??
JKSZ=Játékon Kivüli Szövetség
Ha 2-vagy több ori vagy szövi össze fog 1 vagy több ország ellen.
Ismerem Tudom Ati énis csináltam régebben a Vésd, Jobra, Flu és a Morcosgoogle ellen...
a 4/L be mikor a TGLand-al ott voltam.
akkor 2 szövi meg pár MF orit mozgositottam.
De ha 2 ori egymást üti ez nem meritti ki a JKSZ-t...
A Heki leadás is JKSZ ?
Akkor ird be a sogóba.
Meg azt itt a forumon mondták és te vezetted be hogy top1 nek kell lenni.
És Csak te tudod mivel te látsz be piacba orikba hogy kint volt a piacon az 1 ségük vagy egysége.
Én nem akarok ezzel bizonyittani hogy nem e jksz de ha valamit gondolsz és tudatod mással is hogy JKSZ akkor a Sugoba is bekellene irni
"Hektár leadása is JKSZ nek minősü"
De ezzel ha megbeszélt volt akkor nem történt senkinek sem hátránya csak elönye.

All times are GMT +1. The time now is 20:53.