![]() |
Quote:
|
pár pillanatra vagyok csak.
köszönöm az azóta sok smst és telefonhívást sokaktól és az addig kapott privát megkereséseket és üzeneteket. Ati: remélem az átrakásom példaértékű és ezentúl a játékban egy olyan folyamat veszi kezdetét, amit sokan szeretnénk. remélem most már sokkalta erősebb kezűen és aktívabban rakod át a szabályszegőket és nem csak egy 20 órás esemény megmutatása után kezdessz el vizsgálódni. ha így alakul örömmel került az országom az anarchista szintre és örömmel fogok visszatérni a játékba később. ui: Grabi nem eladó az anarchban senkinek, de köszi h ezért is kerestetek. |
Az hogy az esemény itt került napvilágra önmagáért beszél.
Ha vkinek lesz jksz gyanuja írja ide, úgy látszik ez a topic egyben jksz bejelentőként is funkcionálhat, mindamellett, hogy általános beszélgetés. Ez a ragadjunk ki vmit, s ítéljük el eset. Előtte, s azóta számos hasonló volt. Sajnálom, hogy így történt, s nem a valamire való javaslatok kerültek tényleges megfontolásra. |
Quote:
Az, hogy vannak javaslatok egy jövőbeni szabálymódosításra, nem változtat a jelenlegi szabályozásokon, ami az ilyen támadásokat tiltja. |
Quote:
Quote:
ui.: Én is sajnálom Grabit és Tuvalut. |
2007-06-20 03:20:12
[-3 kör] Elkapom a grabancodat! (#355763) megtámadta Tuvalu (#3490) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. A tipikus jksz... És az 5ös sorozatütések, naponta 20... amik a nem tipikus, vagy nem észrevettek. :) Így semmi értelme az egésznek. |
Szeretném megjegyezni hogy itt szerintem sokakbol az irigység beszélt, és több hózászolásban véltem rossz indulatot feltételezni.
Itt már jó pár oldalal ezelőtt kezdődött a bagoly mondja verébnek, effektus. Másrészt most elmegyek súgót böngészni, mert nem emlékszem hogy hol olvastam hogy nem engedhetek be egy ütést. Előfordulhat oylan eset is mikor a pontlistán lefelé kellene haladnom, mert esetleg a szövi elakadt lejjebb és szüksége van a seregemre vagy valalkin esetleg bosszút álnék. Lehet hogy olcsóbb kiprovokálni egy ütést és azt beengedni, mint egy fél országot lebontani. Sőtt a bontással gyengitem is magam soxor egyszerübb inkább egy föld vesztésel lejebb kerülni. |
Quote:
Azt hiszem, hogy ezt az esetet kár magyarázni. Tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is. De nem tartom ezt itt egy helyénvaló hozzáállásnak. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ati megvan már a 10. szeméjiség ??
Legalább tovább lehet vitázni. vagy mindig átkell rakni a 10 eseket anarba ... Inkább az 1/A-ba lévő jksz-el kellene törödni. szvsz... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
A személyeskedéseket, az "én vagyok a jobb, nem te", "dehogynem én vagyok a jobb" szócsatákat nem tudom konkrét javaslatként értékelni, és igazából van jobb dolgom is, mint többtíz oldal értelmetlen szócsatát olvasni arról, hogy ki a jobb játékos, és a másiknak miért kéne elmennie melegebb éghajlatra. |
Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg
|
Quote:
Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod. Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni. |
Ati!Amit nem látok azt védeni se tudom erre számtalan példa van a Hódban,de tényleg jobb lenne pl. a minimum föld bevezetése mert az vonatkozna mindenkire!
|
Quote:
Gondolkodj hogy mért. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Komolyan ennyire sok embert zavar, hogy a szabályokat be kell tartani? Ez csak valami vicc, ugye? :eek: |
Quote:
de én részemről befejeztem ezt a témát, mert csak elbeszélünk egymás mellett :rolleyes: Jó Éjszakát mindenkinek :) |
Quote:
|
Ati:
a Sergnek igaza van abba hogy nem kelett volna anarba tenni a tuvalut az miatt. Hanem ott kelett volna huzni 1 vonalat hogy innen a jksz böl nem 3-10% rakja át a rendszer anarba hanem 30-50 % . Ö legalább játszik nem hagya abba a játékot mint sokan a hodba mert nem tud bekerülni a topba az 1/A ba és ezt kellene értékelni és nem büntetni... Azt nem mondom hogy dicsfényt kellene neki de azért ha már az 1 ik legrégebbi játékos... Sok régi játékos abba hagyta mert megunták vagy nem tetszettek nekik a modositás. |
Quote:
Akkor mi a kérdés? |
Engem ha csinálnék hasonlot megértem soxor vitázok....
Csak 5,5 éve játszok de elismerem azt hogy reffes vagyok... De a Tuvalunak talán még kitiltása sem volt. |
Quote:
Az én megítélésem szerint nem. |
Ati!Hangsúlyozom nem azzal van bajom hogy átraktad őket hanem azzal hogy a többit nem!
|
Quote:
|
Quote:
az az élet ez meg a játék... De ha enyien felvannak háborodva talán lehet valami benne nem ?? |
Quote:
Azt pedig nagyon sajnálom, hogy sokan fel vannak háborodva azon, hogy a szabálytalan játékot szankcionáljuk, érdemes lenne nekik elolvasni a szabályokat, és ha továbbra is ennyire felháborítónak találják, hogy a szabályok betartása kötelező a Hódítóban, akkor továbbállni valami más helyre, ahol nem követelmény semmi szabály betartása. |
Azt hiszem eleget mondogattam, és mostanra talán mindenkiben tudatosult, hogy a szabályok betartása kötelező. Aki nem tartja be a szabályokat, az ne lepődjön meg azon, hogy anarchista csoportba, vagy törlésre kerül.
Ehhez mást nemigen tudok hozzáfűzni, úgyhogy részemről ez az ügy lezárva. Aki úgy érzi, hogy az ilyen jellegű szabályszegésekért nem kellene a normál játékból kiemelni országokat, és az anarchista csoportba helyezni, azokat sajnálom, de itt ez a szokás. |
Quote:
Nincs kihatással az életemre? a Tegnap éjszakai klántámadás miatt ma a munkahhelyemen majdnem elaludtam :) Ati: Tudod jól hogy nem a szabálytalanság büntetésén háborognak.... nem részletezem, töben mondták már előttem. Ma beszéltem egy nálam okosabb emberrel erröl az áthelyezésröl, azt mondta valószinüleg elkerülhető lett volna ez hogy ha a nem kezd romlani a morál 1800top kör után, hanem csak akkor ha minden feltételt teljesített az ember. Ez most hogyan van tuvalunak is legatyásodott a morálja vagy csak akkor kezdett volna hogy ha a top1-en elücsörgi az 1800kört? |
"X" játékban megoldják azt, hogy ne legyen csalás.
Miért, hogyan, feltalálták a spanyolviaszt?? Nem, egyszerűen tenni akarnak ellene! Amíg itt ez ebben merül ki... addig nem is lesz változás. Pedig nekem úgy tűnik egész széles kör szeretné ténylegesen azt, s nem 2 havonta egy példát.. :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hatalmas játékélményt nyújtva ezzel. ;) Tudom, hogy legalizálni szeretnél mindent, de nem olyan bonyolult dolog betartani a szabályokat. Egy csomó embernek sikerül. |
Quote:
Itt simán lehetsz egy évig is egy csopi top 10 orijában.. Nem hiszem el, hogy ennyire nem értesz, engem, vagy sokakat másokat.. szó sincs legalizálásról... arról van szó, hogy ne csak ők... mindenki, vagy legalább 90%, de végülis az is jó már, ha 50%, akkor is meggondolja az ember... de amíg 0.002% addig ez semmit sem ér. A másik játék példa pedig arra vonatkozik, hogy megoldható... nem lehetetlen olyan szabályokat alkotni, melyek a csalást megakadályozzák. |
Quote:
|
Mikor komolyan gondolják azt szoktam mondani ez nem az élet ez csak játék.
De ez fordtva nem igaz ?? JKSZ=Játékon Kivüli Szövetség Ha 2-vagy több ori vagy szövi össze fog 1 vagy több ország ellen. Ismerem Tudom Ati énis csináltam régebben a Vésd, Jobra, Flu és a Morcosgoogle ellen... a 4/L be mikor a TGLand-al ott voltam. akkor 2 szövi meg pár MF orit mozgositottam. De ha 2 ori egymást üti ez nem meritti ki a JKSZ-t... A Heki leadás is JKSZ ? Akkor ird be a sogóba. Meg azt itt a forumon mondták és te vezetted be hogy top1 nek kell lenni. És Csak te tudod mivel te látsz be piacba orikba hogy kint volt a piacon az 1 ségük vagy egysége. Én nem akarok ezzel bizonyittani hogy nem e jksz de ha valamit gondolsz és tudatod mással is hogy JKSZ akkor a Sugoba is bekellene irni "Hektár leadása is JKSZ nek minősü" De ezzel ha megbeszélt volt akkor nem történt senkinek sem hátránya csak elönye. |
All times are GMT +1. The time now is 20:53. |