Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Remedy 07-29-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113022)
Vagott verzio!

Ugyis torlitek amit most fogok irni. Ismerem mar a stilusotokat.
Szoval 2 hete megy a ceco es a fordulas.
Nekem nem tetetek lehetove hogy fedezzek , mint azt el is ismerted szandekossan ( megvan a logja a beszelgetesunknek) de a szkarabeszekat sikeressen felhoztatok. Myth meg a el is ismerte a forumon sot azt is megigerte hogy marad amig jobban nem jonnek fel.
Egyszoval ossze jatszottok szkarabeuszekkal. ( Kell annal jobb bizonyitek mint ami ott van fent.)
Tesek megnezni a kroinikat , hadja magat myth szandekossan leverni.

Klanbol azert tettem ki az embereket hogy klanba ne tudjanak beverni. Ez eleg egyertelmu. Foleg a szabisok es a fordulos ures orik mentek. Ez is egyertelmu.

Sajnalom hogy keresztul huztam az uzleteteket.

Jatekos palyafutasom egyetlen hibaja volt hogy a bandaddal szoba altam.

Ezek utan valoszinuleg majd "nem kivanatos szemely leszek" a jatekban.
Ez a stilusotok. Ati nem veled van bajom hanem ezekkel. Remy a jatek tisztasagat hivatott felugyelni de mondjuk ki csal o is.
En a heyedben lecserelnem az egesz bandat.

Na szoltam remelem minel tobben olvassatok....

Ati nezd mar meg mi tortenik A ban! Latod hogy csalnak? Irja a forumon hogy jonnek kovetkezo koben addig marad amig le nem verik, erre tenyleg jonnek, elittel:)

Az jo, erre legalabb tudok valaszolni.

Nezzuk csak, pontosan mi is tortent. Volt ket klan, regi mntben egymassal. Tolunk paran kileptek szkra, paran toroltek, mert mar nagyon untak a jatekot. A masik klan, ilyen-olyan okokbol felbomlott. 3-an atkeretzkedtek hozzank, hogy belephetnek-e. Mondtam, hogy persze, igen.
Ebbol ketten eleg hamar szabira mentek, mondvan majd visszajonnek, es azota se jottek vissza. Maradtal Te. Elso kerdesed klanbalepesedkor az volt, kinek mennyi egysege van. Termeszetesen, semmi kozod hozza :)

Kozben, nalunk fokozatosan haladt az erdektelenseg fele a dolog, mar annyira, hogy olyan is volt, hogy 1,5 napig ehezett a klan. :)
Gondoltam itt az ideje hat abbahagyni. Ha nem is a csucson, de elindulva a csucsrol lefele :)

Megkertunk Teged, hogy termelj kis kajat. Te egesz pontosan 2 db dolgot szerettel volna: 1. atvenni az egysegeinket. 2. elvarni tolunk, hogy az elso helyezettet az 5,. helyre bontsuk, hogy fedezhess.
Ebbol merult ki az egesz jatekod a klanban, ennyit tudtal hozzatenni.
Valamint nagylelkuen felajanlottad a vegen, hogy atveszed "megorzesre" az egysegeinket.

Szoval, szerinted csalok. Kileptem szk-ra a klanbol. A szkarabbal sosem beszeltem semmi ilyesmirol, ezt akar monro, akar arwyl, akar a tobbiek akik ott vannak, megerosithetik. Sot, Te is pontosan tudod, hogy meg klanutes is volt tervezve ellenuk, de a nagyfoku inaktivitas es kedvtelenseg miatt elmaradt.
Nem erdekel a logod, igenis elismertem, hogy nem voltunk hajlando erted lebontani egy tagot, ez talan csalas?

Szoval ne mondd, hogy csalok, mert nem, es Ildi (Myth) sem. En egy egyszeru moderator vagyok, es a forumbeirast, es a diplomaciat figyelem, semmi mashoz kozom sincs... Errol a tevhitrol ennyit.

Jatekos palyafutasodnak pedig egyetlen hibaja az volt, hogy egyaltalan elkezdted. Tovabbi kellemes hazudozast, es koholt vadaskodast.
Az en szememben mar most nemkivanatos jatekos vagy, es az is maradsz orokre.

Madzin 07-29-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 113038)
Szép szájkarate...am nem tom mi van ott fent, sőt nem nagyon érdekel, de sztem nem azt kéne gymás fejéhez vágni hogy te itt adtál le földet, te ott, hanem azt hogy ekkor meg ekkor úgy beütöttelek x sereggel hogy csak néztél.De lehet nem így van...

Mivel te is a jatek resze vagy tudnod kell mi folyik it..

monro 07-29-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113037)
Neveket tenyleg nem lett volna szabad irnom. De hat olyan egyertelmu 1 szabi , 1 idegbeteg, 1 meg kronika....

Tényleg egyértelmű :)
Te is velünk vagy, mert kitetted azokat is akik esetleg visszatámadhattak volna :) Egyébként meg bazijók vagyunk és Ildi, mint minden érett játékos egyértelműen láthatta amit te nem, hogy egy hadművelet elején vagyunk és nem nehéz kitalálni mi fog következni... Azt is elárulom priviben ha akaraod, hogy te leszela következő! :D:D:D:D

Madzin 07-29-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 113042)
Az jo, erre legalabb tudok valaszolni.

Nezzuk csak, pontosan mi is tortent. Volt ket klan, regi mntben egymassal. Tolunk paran kileptek szkra, paran toroltek, mert mar nagyon untak a jatekot. A masik klan, ilyen-olyan okokbol felbomlott. 3-an atkeretzkedtek hozzank, hogy belephetnek-e. Mondtam, hogy persze, igen.
Ebbol ketten eleg hamar szabira mentek, mondvan majd visszajonnek, es azota se jottek vissza. Maradtal Te. Elso kerdesed klanbalepesedkor az volt, kinek mennyi egysege van. Termeszetesen, semmi kozod hozza :)

Kozben, nalunk fokozatosan haladt az erdektelenseg fele a dolog, mar annyira, hogy olyan is volt, hogy 1,5 napig ehezett a klan. :)
Gondoltam itt az ideje hat abbahagyni. Ha nem is a csucson, de elindulva a csucsrol lefele :)

Megkertunk Teged, hogy termelj kis kajat. Te egesz pontosan 2 db dolgot szerettel volna: 1. atvenni az egysegeinket. 2. elvarni tolunk, hogy az elso helyezettet az 5,. helyre bontsuk, hogy fedezhess.
Ebbol merult ki az egesz jatekod a klanban, ennyit tudtal hozzatenni.
Valamint nagylelkuen felajanlottad a vegen, hogy atveszed "megorzesre" az egysegeinket.

Szoval, szerinted csalok. Kileptem szk-ra a klanbol. A szkarabbal sosem beszeltem semmi ilyesmirol, ezt akar monro, akar arwyl, akar a tobbiek akik ott vannak, megerosithetik. Sot, Te is pontosan tudod, hogy meg klanutes is volt tervezve ellenuk, de a nagyfoku inaktivitas es kedvtelenseg miatt elmaradt.
Nem erdekel a logot, igenis elismertem, hogy nem voltunk hajlando erted lebontani egy tagot, ez talan csalas?

Szoval ne mondd, hogy csalok, mert nem, es Ildi (Myth) sem. En egy egyszeru moderator vagyok, es a forumbeirast, es a diplomaciat figyelem, semmi mashoz kozom sincs... Errol a tevhitrol ennyit.

Jatekos palyafutasodnak pedig egyetlen hibaja az volt, hogy egyaltalan elkezdted. Tovabbi kellemes hazudozast, es koholt vadaskodast.
Az en szememben mar most nemkivanatos jatekos vagy, es az is maradsz orokre.

Akkor erre en is tudok valaszolni:

Bontast megtette hogy csak neked legyen jo 1000 pont es nekem is jo.
Sereget meg ti akartatok atadni mert leptetek le.....
Csak a leadasrol nem volt szo.

Madzin 07-29-2007 19:40

Normalis jatekban nem sok embernek lenne eselye elenem.
Edig azt hiszem Angel , es Moon tudott legyozni haboruba.
De igy nincs ertelme felvenni a kesztyut se.....

Amugy nem tudom miert csodalkozom. A bucsu levelembe irtam hogy kapcsolatok baratsagokat hoz letre a jatek ez az ereje.
Valameikotok raadasul elismeri hogy eletben tenyleg baratok de ok bizony nem csalnak.

Nem nem nem nem ertem magam. Miert teszem egyeltaln szova? Ulnom kellene es varni hogy kijatszanak a tamadoknak...

Remedy 07-29-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113047)
Akkor erre en is tudok valaszolni:

Bontast megtette hogy csak neked legyen jo 1000 pont es nekem is jo.

Igen, igen. Epp annyit tettunk erted, amennyit te miertunk: semmit.

Azaz ez nem teljesen igaz, mert te meg raadasul jol ki is csesztel velunk. :)

Legy ra buszke, meg magadra is :)

Arwyl szelleme 07-29-2007 19:58

Azért nem sokan mondhatják el magukról, hogy pár hónapon belül oszlattak 2 TOP klánt is. :D (azaz eddig 1-et, de a másiknak sem sok híjja már. :D)

lacqa 07-29-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113048)
De igy nincs ertelme felvenni a kesztyut se.....

őőő tehát ezek szerint én is csaltam :) jó tudni...

Arden 07-29-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113048)
...
...

OFF:
Madzin=Jupi? :eek:
ON

Madzin 07-29-2007 20:06

Nezzetek engem nem tudtok hulyere venni. Szamomra egyertelmu hogy mi tortenik ebben a jatekban.
Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.) Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket.
Ezek utan gondolom rajotettek hogy tisztesegessen nem tudtok legyozni igy aktivizalodott a kapcsolati halo. (mikor soroztettek utoljara egyutt? 2 hete)

Tudjatok erdekes volt latni ahogy az egesz alakul. Egy percig se merult fel egy esetleges haboru gondolata. Ja persze peace for ever.....

Madzin 07-29-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 113056)
őőő tehát ezek szerint én is csaltam :) jó tudni...

Te nem szamitasz mert rajtad boszut alltam. De igen el kell ismernem hogy jol megtancoltattatok.

Remedy 07-29-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 113055)
Azért nem sokan mondhatják el magukról, hogy pár hónapon belül oszlattak 2 TOP klánt is. :D (azaz eddig 1-et, de a másiknak sem sok híjja már. :D)

Minket nem Ti oszlattatok, ennyire ne legyel buszke :)

Remedy 07-29-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113058)
Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket.

Ez a hazugsag mi is mar megint? :)

Arwyl szelleme 07-29-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113059)
Te nem szamitasz mert rajtad boszut alltam. De igen el kell ismernem hogy jol megtancoltattatok.

Nincs neked túl nagy arcod? Menj etesd meg a tevédet inkább. :D

Arwyl szelleme 07-29-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 113061)
Minket nem Ti oszlattatok, ennyire ne legyel buszke :)

Bocsánat! Elírtam! Madzinnak szólt hogy:

Azért nem sokan mondhatják el magukról, hogy pár hónapon belül oszlattál 2 TOP klánt is. (azaz eddig 1-et, de a másiknak sem sok híjja már. )

Csak nem tudok már ragzani sem! :)

Madzin 07-29-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 113063)
Nincs neked túl nagy arcod? Menj etesd meg a tevédet inkább. :D

Szerintem nincs. téged a magyarban is lealaztalak. mar ha ott is ez a neved.
Erdekes hogy pont te kerded.

Deni 07-29-2007 20:18

Quote:

Nezzetek engem nem tudtok hulyere venni. Szamomra egyertelmu hogy mi tortenik ebben a jatekban.
Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.) Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket.
Ezek utan gondolom rajotettek hogy tisztesegessen nem tudtok legyozni igy aktivizalodott a kapcsolati halo. (mikor soroztettek utoljara egyutt? 2 hete)

Tudjatok erdekes volt latni ahogy az egesz alakul. Egy percig se merult fel egy esetleges haboru gondolata. Ja persze peace for ever.....

Te most komolyan azt hiszed, hogy annyira nagy játékos vagy, hogy egy egész játékos közeg kell hogy összefogjon ellened? orvos látott már?

Arwyl szelleme 07-29-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113065)
Szerintem nincs. téged a magyarban is lealaztalak. mar ha ott is ez a neved.
Erdekes hogy pont te kerded.

:eek:
És melyk oriddal, melyk orimat és mikor? :)
Nem tagadom hogy így volt csak érdeklődök, hogy eszembe jusson. Kíváncsian várom a válaszod. :)

Robin 07-29-2007 20:32

Péter jó játékos, és ha félreteszitek az indulatokat akkor ti is elismeritek hogy valóban így van.
Nem igen vettem észre hogy lódított volna bármiben is, de az hogy angolon mi volt és mi van arról fogalmam sincs mivel már régen kiszálltam belőle.

Bocs ezért a kis kitérőért, de gondoltam, leírom már 2 sárdobálás közt :)

Hmmm... Sati 07-29-2007 20:40

ŐŐŐŐ bocsi hogy irok
Nem akarom a Madzint fikázni meg nem is a szándékom.

De ha belátnátok az eseményekbe minden körbe volt távol.
Az angolba sőt monrotol meg is kérdeztem hogy enyire félünk ??
mert waprol nézett távolt és 2 is.
Nem tudom ide való ez.
Madzin bocs de a Myth-et nem ugy ismerem hogy feladná.

monro 07-29-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113022)
Ati nezd mar meg mi tortenik A ban! Latod hogy csalnak? Irja a forumon hogy jonnek kovetkezo koben addig marad amig le nem verik, erre tenyleg jonnek, elittel:)

2 rounds until arrival home: 0 soldiers, 0 attackers, 0 archers, 150,841 horsemen, 27,705 elites

Ezt gondoltad elitnek?
Nézd egy olyan törpét akitől 30%-nál kevesebb barakot foglal az ember nem igazán érdemes seregcserélgetve beverni + 1 milliárdért ha elit van éppen kéznél, de szerintem egyébként sem néz ki valami fos seregnek főleg ha hozzátesszük a faját és a katmorálját. De ugye neked az sem jelent semmit hogy aktuális eseményeket társz nyilvánosság elé :( Hál Istennek nincs senki aki ki tudná használni...

Arwyl szelleme 07-29-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 113069)
:eek:
És melyk oriddal, melyk orimat és mikor? :)
Nem tagadom hogy így volt csak érdeklődök, hogy eszembe jusson. Kíváncsian várom a válaszod. :)

nem jön az a válasz, valahogy sejtettem... ;)

monro 07-29-2007 20:57

Quote:

Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.)

Na ez asszem egy kommentárt megérne :D
Lehethogy számomra ciki de azt sem tudtam az angol 1A-ba lépésem elött, hogy létezel :( Hogy szabira menekültem volna előled???? Na aki ismer az nyilván tudja, hogy életemben egyetlen egy alkalommal sem mentem senki miatt szabira! Pedig általában termelőorit viszek, de Csempi a megmondhatója, hogy egy termelő törpével is tudok ugy játszani,hogy egy tudós tábornok ork földet veszítsen a végén. Erről ennyit. Tudtommal eddig sosem játszottam ellened, de ha mégis akkor egészen biztosan nem mentem szabira! És megkérlek szépen, hogy a fantazmagóriáidat ne terjeszd a nagyközönségnek, mert elég kellemetlen "nemlereagálni" az ilyen buta vádaskodásokat.

laci 07-29-2007 20:59

Azannya, hogy itt mindenki mekkora király... :eek:

wand 07-29-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by monro (Post 113096)
Na aki ismer az nyilván tudja, hogy életemben egyetlen egy alkalommal sem mentem senki miatt szabira!

héhéhééé
ez azért nem teljessen igaz ha jól rémlik.. :p

monro 07-29-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 113097)
Azannya, hogy itt mindenki mekkora király... :eek:

Tényleg ciki bocsi a többiektől :(
Engem is vertek le páran, deazért ügyi vagyok :)

monro 07-29-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by wand (Post 113098)
héhéhééé
ez azért nem teljessen igaz ha jól rémlik.. :p

NA halljuk :)

Madzin 07-29-2007 21:05

Egy dolog miatt jo volt ez az egesz. Tisztazodott bennem hogy bizony az angol is arrol szol mar mint a magyar.

Mire gondolok? A haversagra arra. Meg hogy nem lehet normalissan jatszani mert kisajatitjak maguknak egyesek a jatokot. (Csak nezetek meg kik uraljak az alsobb szinteket. Mindenkinek megvan a sajat csoporja. Ugye Remy?)

Hat tudjatok mit? Nyertetetek nem is jatszom tovabb.

Sati rolad se gondoltam volna par dolgot amit megis megtettel. Ugye ugye.

Mas: A nemet is meg fog bukni. Tudom jol. Az angol is mert magyar 2.
Es ezt kinek koszonhetjuk? Ugyanis a nem magyar jatekosoknak ERKOLCSI erzekuk van! Es ehez a jatekhoz nem passzol. Etikatlan vagyok en is ti is. Nem minden nep kepes igy elni.Csalas szot direkt nem hasznaltam. Azt mas donti el mi szamit annak. Ha ez nem volt az akkor nagyon mas a velemenyunk a dolgokrol. Ugyhogy jobb ha hagyom a temat.
"Hulyekel ne kezdj el vitatkozni mert akkor le kell sulyedni az ok szinvonalara es ott hazai palyan elonyben vannak" - nyilvan akinek nem ingje....

Majd talan egyszer ha valaki olvasa a forumot eszreveszi hogy volt egy ember aki szolni mert azert amiben hisz.
lehet engem tamadni abban nagyon jok vagytok.

De tenyek engem igazolnak abban hogy valami nagyon nem stimmel :
- angol haldoklik
- roman haldoklik
- nemet haldoklani fog.....mindenki mindenkivel mnt. stb
- magyar mokodik

Elmegyek tehat oda jatszni ahol megbecsulik a jatekosokat es egyenlo felteteleket biztositatnak. (ja meg egy erdekes adat, nemzetkozi szinten azt milios nagysagrendben jatszak.) Queosia kevesebb mint 20k reg.
Ati ha majd egyszer vegre latni fogod mi tortenik igyal meg egy sort az egezsegemre. Ha nem akkor nyilvan nem kell es maradok a szemedben az a senki akinek a velemenyet figyelmen kivul hagyod.
Azert gratulalok neked amit letrehoztal az remek. Gondolom nagy munkad lehet benne. Ezert remelem a befizettett vipek karpotolnak.

wand 07-29-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by monro (Post 113101)
NA halljuk :)

még wandererrel mendegéltem felfelé..
bankos oritok valamelyik csopi 2. helyén jó messze a 3-tól (tőlem) pár hét gyűjtögetés után egy éjjel odafokoztam, bevertem 5 serggel, sajnos Te közben beléptél és mielőtt mehettt volna a második 5 sereg eltetted szabira.
az ori névre nem emléxem, pár nap múlva visszahoztátok, de fél nap múlva megint szabin volt :(

Quote:

deazért ügyi vagyok
ezt aláírom, igaz :D

monro 07-29-2007 21:05

Na utánna kell nézned Maistre?
Magamról írtam nem rólad ;)

monro 07-29-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by wand (Post 113104)
még wandererrel mendegéltem felfelé..
bankos oritok valamelyik csopi 2. helyén jó messze a 3-tól (tőlem) pár hét gyűjtögetés után egy éjjel odafokoztam, bevertem 5 serggel, sajnos Te közben beléptél és mielőtt mehettt volna a második 5 sereg eltetted szabira.
az ori névre nem emléxem, pár nap múlva visszahoztátok, de fél nap múlva megint szabin volt :(

Valakivel keversz valószínűleg.
Karcsi barátomnak esetleg voltak régen ilyen orijai, de nekem ami veled kapcsolatos az 1 ori volt a 4L-ben. És nem ment szabira hanem bevert 2x földre amikor kifosztottad.

Madzin 07-29-2007 21:09

Egy szoval sziasztok

monro 07-29-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113108)
Egy szoval sziasztok

Köszi a válaszod :)

Remedy 07-29-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113103)

Mire gondolok? A haversagra arra. Meg hogy nem lehet normalissan jatszani mert kisajatitjak maguknak egyesek a jatokot. (Csak nezetek meg kik uraljak az alsobb szinteket. Mindenkinek megvan a sajat csoporja. Ugye Remy?)

Ja, biztos. Melyik az enyem? Csak hogy tudjam... es mitol lesz az enyem? Ha az osszes ori az enyem benne? :)

wand 07-29-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by monro (Post 113107)
Valakivel keversz valószínűleg.
Karcsi barátomnak esetleg voltak régen ilyen orijai, de nekem ami veled kapcsolatos az 1 ori volt a 4L-ben. És nem ment szabira hanem bevert 2x földre amikor kifosztottad.

ehh ez a szelektív memória, régen még emlékeztél rá

az emúgy Sosa volt ha jól rémlik, igen kifoztottam (igen jól jött az 2rmilliárd ha jól rémlik), a földet meg nem bántam lévén könnyű volt ütni, bár mintha 2/B-ben viszavettem volna..:)

de végülis egy nem tartozik az angol 1/A-hoz
jó csatázgatást ott :)

Robin 07-29-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 113108)
Egy szoval sziasztok

Szia Péter, jó volt veled játszani.

Deni 07-29-2007 21:17

monro, wand.. ez az angol 1/A topic, nem magyar 1/A történelem óra :)

wand 07-29-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 113114)
monro, wand.. ez az angol 1/A topic, nem magyar 1/A történelem óra :)

jóvanna, tőlem gyakjátok egymást bátran :D

monro 07-29-2007 21:25

Quote:

Originally Posted by wand (Post 113116)
jóvanna, tőlem gyakjátok egymást bátran :D

Hiányzik mi? :D

wand 07-29-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 113121)
Hiányzik mi? :D

nem mondom, hogy nem.. :( :D
bár ez az állandó szájkarate elég kiábrándító..:cool:

All times are GMT +1. The time now is 06:47.