![]() |
Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak. Hozzáteszem Ati helyében már RÉGESRÉGEN lezártam volna ezt a topicot azzal, hogy itt mindenki csak vitázik hülyeségeken, javaslat nincs, jól van akkor marad minden ugyanúgy, mint most van, mert a probléma megoldására szinte senki sem törekszik, csak sír a szája attól függően, hogy az érdekeit milyen módon sérti az újítás.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Teljesen egyetértek vele. |
Quote:
Erre (is) szavaztam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
S sztem nem voltam egyedül ezzel. |
Quote:
Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen! Ez az egész kérdés túl van demokratizálva! 1 orid van?-> neked ezt kell vállalnod (csinálhatsz másikat és akkor talán könnyebb) több orid van? -> egész nap többször annyit kell a H-val foglalkoznod (törölj egyet akkor talán könnyebb) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét. |
Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..
|
Quote:
Ez most nekem olyan mint a szegény ember aki a legkisebb királylányt akarja elvenni, de amig a legidősebb nem kelt el addig nem teheti :-D:-D |
Quote:
No, szal, akkor kérdezek: dolgozok napi 9-10, hol 11 órában, van két országom magyarban, kettő angolban, nem tervezem, hogy többet regisztrálok, mert sok értelme nincs, hogy a HT-lássa el őket. Hogy tudok én kibújni a teljesítés alol, lemondok személyiségről? Azt a B-ből forduló is megteheti, ha A-ban nem tudja, akarja teljesíteni a B-s ori szintjét. Aki meg a top1-be törekszik annak miért baj, hogy a B-s ország szintjét kell megütnie, hisz úgyis ez a célja, ha nem több... Nem vagyok könnyítések ellen, csak mindenkinek ugyanazoknak a követelményeknek kelljen eleget tenni. |
Quote:
1. a Hódító 5 teljesítendő csoportból áll mindenkinek amelynek része az 1A. 2. minden csoportban lehet egy országod 3. ha a csoportok fellépési feltételeit teljesíted felsőbb szintre léphetsz ha nincs ott országod. 4. ha a legfelső szinten teljesíted a fellépési feltételeket ujrakezdheted a játékot egy "ajándékkal" a tarsolyodban. 5. ha a legfelső szinten el akarod érni a csúcsot és ennek időigénye akadályozza a többi orid haladását akkor az alatta lévő csoportból is fordulhatsz. (és itt van a lényeg ami miatt egyáltalán erre lehetőség lett teremtve!) Éppen emiatt az 5. pont miatt mondom azt, hogy a célja teljesüléséhez felesleges plussz akadályokkal nehezíteni a 2B-s fordulást hiszen ezzel ujjabb hibákat generálunk! Erre a logikai szálra kellene felhúzni valahogy a kiskékek kérdését... Az hogy az 1A-t kihagyjuk mindjárt az 1.-es pontnál sérül a logikai lánc. És a mostani szabállyal is sérül a 3. pont, hiszen hiába teljesítetted a 2B-t és nincs orid az 5.-en nem léphetsz az 1A-s ori miatt aki egyébként léptethető. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akkor sem tartom szerencsésnek, hogy (adott esetben) agyonvédett, A-ra berendezkedett országok között kelljen annak gyötrődnie, aki 1-2 országgal játszik és nem feltétlen célja, az A top1-e. Nincs gondom az A-ban való játékkal, de nincs kedvem ott éveket tölteni. Legyenek egyenlőek az esélyek, ha már muszáj oda is fellépni, ha opcionális lenne ez a dolog, akkor megint más, de egyelőre nem az. |
Quote:
Visszaolvastam mindent amiről lemaradtam esküszöm, de még mindig nem értem mit értesz esélyegyenlőség alatt? |
Quote:
Eldöntheted, hogy 1 ori vagy több ori amit vinni fogsz. Ha 1 orit viszel könnyebb fél évig az életed hiszen csak arra kell figyelned. Viszont az 1A-ban tovább kell menned ahogy nőnek a kékszám követelményei. Ha több orid van fél évig nehezebb mint az 1 orisoknak hiszen több orira kell vigyázniuk. Viszont a 2B-ből léphetnek a kékszámokért. Sztem nem sérül senkinek semmilye. Egyenlőek a körülmények. Ma viszont nem azok! |
Quote:
Fogom indítok egy országot, felviszem A-ig, berakom a top30% aljára és máris kedvemre szórakozhatok az alsó négy szinten, ez mennyivel jobb mint az az opció, hogy legyen kihagyható az A? Sztem semmivel, hisz csak annyit érnénk el vele, hogy tele lenne a szint felesleges, agyonvédett országokkal, ez kell nektek? |
Quote:
|
hol a vége?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pl: + föld a hadiknak és ezek az elfek gyújtanak, rengetnek amik élénkítik a piacot.
|
Quote:
Mit érünk vele ha ott egy orid? 1. Pld. Földet foglal X-től, akitől elveszi Y, akitől elveszi Z és ezzel Z klánja akkora lesz pont, hogy G klán beverheti. stb-stb-stb Olyan folyamatok indulhatnak el aminek az az eredménye, hogy egy top30%-os ori földet kap a top80%-os oritól pld akihez egyébként nem is férne hozzá. Mindez visszafeléis igaz,tehát egy top80%-os ori is földet kaphat egy top30%-astól közvetve a Te ottfelejtett oridnak köszönhetően 2. Növeli a top30% terjedelmét ami ahhoz vezet, hogy másoknak lejjebb nyomja a feljutási korlátot. |
Quote:
Ha sokan vannak a csopiban, könnyebb elérni a magasabb %-ot is, ez asszem leginkább a fordulni akaróknak jó. Kiskapunak ott marad az SZK, mostig meg lehetett azt tenni, hogy kihoztad SZK-ról, elvoltál vele két hétig, míg a B-s orid le nem fordult, aztán vissza SZK-ra. Sokaknak asszem ez a legnagyobb baja, hogy most a két SZK-s időszak között játszani is kell az országgal, mert haladnia kell annak is felfele. |
Quote:
|
Quote:
Nálad a döntés joga! És ez ma nincs így! |
Quote:
Mindegy, nem akarok veletek vitatkozni, mert többet tapasztaltatok. Én értem a problémátokat, közben látom azt, hogy vsz. az lesz a sorsom, ha úgy változnak a dolgok, ahogy ti szeretnétek, hogy magam is odakényszerülök, ha a késöbbiekben valamivel egyszerübben akarok fordulni, lesz másfél országom, amivel foglalkozom, de bánja kánya. |
Gratulálok
Csak ezt tudom mondani erre az új kék számos szabályra... kis létszámú csopik viszlát... csak az elvakult gyilkológépek fognak lassan játszani a hóddal. |
Quote:
|
Nem lehet, hogy az emberek, nyugodtabban mennének 1A-ba, ha ott nem kellene elérni, a top 30%-ot? Pl 3000kör, kötelező ottartózkodás, és ha megtetszik, akkor marad, ha nem, akkor meg lefordul? Így esetleg sűrűbb lehetne a mezőny is. Nem?
|
All times are GMT +1. The time now is 15:39. |