Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

Kisbér 02-25-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 75812)
Taszi köbméterben veszi a fát. (pedig a Hódban öl az egység :p)
És vegyétek észre, hogy van egy 'kis' különbség a két mondat között:
'minden 1000 pont 10% hatékonyságcsökkenést hoz'
'1000 pont 10% hatékonyságcsökkenést hoz'

de kissé eltértünk a témától :)

Xeper, most már te vagy szőrszálhasogató :D
Nyilván bele lehet kötni mind2-be :D
De tudja mindenki, hogy 10e pont különbségnél 0 hatásfok, és onnen lineáris a maximálishoz, amikoris melletted van pontban :D

Ennyit kell tudni, oszt sün :D:D
A tolvajlás meg jó így ahogy van, csak az autóvédelmet beindítanám tekercslopáskor is... de ezt már mondtam párszor :D

Xeper 02-25-2007 17:41

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75834)
De tudja mindenki, hogy 10e pont különbségnél 0 hatásfok, és onnen lineáris a maximálishoz, amikoris melletted van pontban :D

Pusztán ezért írtam, mert ez nem igaz -nem feltétlenül tudja mindenki, és ezért nem szőrszálhasogatás (hiszen éppen onnan indultunk, hogy Vili nem tudta). De már tényleg mindegy. :(

gyuri1995 03-02-2007 12:41

Én támogatom!!
Jó ötlet!!;) :cool:

Viz 03-02-2007 15:35

Szerintem is mindenképpen kéne valami hasonlót bevezetni, de valahogy eről itt senki nem szeretne beszélni :confused: ;)

Synkel 03-02-2007 16:32

Erről már mindent elmondtunk szerintem amit lehetett, se mellette se ellene nem jött elő olyan új érv, ami komoly lendületet adhatna a vitának:)

Viz 03-02-2007 16:36

Hát én ellene nem olvastam olyan érvet amit nem tudnék megkontrázni, de lehet én olvasok felületesen:)
Nem látom miért nem lehetne bevezetni.

Kancsendzönga 03-02-2007 17:46

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77235)
Hát én ellene nem olvastam olyan érvet amit nem tudnék megkontrázni, de lehet én olvasok felületesen:)
Nem látom miért nem lehetne bevezetni.

nem azt mondom, hogy bármit is ellenzek, csak megjegyzem, hogy itt nem az a kérdés, h lehet-e? hanem h kell-e?

Viz 03-02-2007 17:51

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77247)
nem azt mondom, hogy bármit is ellenzek, csak megjegyzem, hogy itt nem az a kérdés, h lehet-e? hanem h kell-e?

Azt hiszem ez az első postban is meg van válaszolva. De ha nem, akkor annyi, hogy se a varis se a hadis nem tud semmit csinálni, amikor egy tolis 10 körökről folyamatosan lop, gyilkol, szája íze szerint.
Ez szerinted igazságos?

Kancsendzönga 03-02-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77248)
Azt hiszem ez az első postban is meg van válaszolva. De ha nem, akkor annyi, hogy se a varis se a hadis nem tud semmit csinálni, amikor egy tolis 10 körökről folyamatosan lop, gyilkol, szája íze szerint.
Ez szerinted igazságos?

nem, egyáltalán nem, sőt. Én csak arra reagáltam, amit írtál. De ezen ne vesszünk már össze, szerintem is kell a változtatás!

TDK 03-02-2007 23:14

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75834)

Ennyit kell tudni, oszt sün :D:D
A tolvajlás meg jó így ahogy van, csak az autóvédelmet beindítanám tekercslopáskor is... de ezt már mondtam párszor :D

most is van autovédelem. minél többet elhozol, annál kevesebb marad. kevesebböl pedig kevesebbet lopsz:)

All times are GMT +1. The time now is 13:52.