![]() |
Quote:
úgy érzem valaki figyel. Mindig nézzem a tetőket. De sosem láttom meg Atit. Veszély zónában vagyok. el is utazok Nevet változtatok....:D |
Quote:
(Aúú: az ügye jól sejthető, hogyha a fegyverek kézikönyvéből kiválasztok egy ágyút, magamnak akkor azt felszerelhetem lövegtoronyra a terepjárómra? (este megy ímél ott lesz pár dolog, szóval lesz mit olvasnod... :p remélem minden jó lesz... ) |
Én folyamatosan nyomon követem az itteni beírásokat, és esküszöm, próbálom megszeretni ezt a világot, de nem megy:D Nekem anynira komolytalannak tűnik. Hogy tudja magát bárki is ebbe beleélni?:confused: Tényleg nem értem. Tökre meglepődtem, hogy ez a téma fog szárnyalni, szemben pl. a M.A.G.U.S.-sal. Vagy csak én vonzódom az ilyen klasszikus szerepjáték-világhoz? Lovagok, boszorkánymesterek, tűzvarázslók, bárdok, itt meg alkoholista, transzplantált nem is tudom mik, meg szellemek, meg rigók, ami ugye egy madár, meg ágyú a lövegtornyon. Segítség! Nem értem...
|
Quote:
A világot és a hangulatát képzeld el kicsit úgy, mint a mostani világot kicsit a jövőbe tekintve és megspékelve mágiával, szellemekkel és mindenféle legendás lénnyel. Vedd hozzá a most is jól látható folyamatokat (környezet szennyezés, állatok kipusztulása, a pénz és a nagyobb vállalatok térhódítása és befolyásának növekedése, valamint a különböző népcsoportok közötti ellenétekkel spékeld meg az egészet), majd próbáld meg beleélni magad ebbe a világba és gondold végig te mit tennél, ha törvényen kívüli munkád lenne, amibe akár bele is halhatsz bármelyik nap és ezt a munkát olyanoknak végzed, akik a törvényeket alkotják... hol az egyik félnek, hol a másiknak... aki az egyik nap a megbízód volt, az lehet, hogy holnapra már a célpontod lesz... és mindezt a túlélésért... |
Quote:
ágyú= gépágyú .... ez egy fegyvertípus... géppisztoly: pisztoly osztálynak megfelelő csőhosszú automata fegyver, gépkarabély (az AK-47 is ez mielőtt valaki nem értené mi ez) az a karabély csőhosszú.... akkora puska csőhosszal a géppuska (na ezt már nem tartod kézben) az ágyú az ami járművekre vagy ütegekre vagy egyéb ilyenre szerelt automata fegyver,vagy a klasszikus ágyú már, ez meg azok amik már eléggé túlméretesek egy ember számára.... (egy troll még megtart közülük párat :) ) implantokra gondolsz: olyan ezközök amit a testedbe ültetnek... kezdve a legegyszerűbb kibernetikus műkarral át a méreg/füst szűrőkön, vagy a fényerősítős szemeken át ki tudja meddig.... emellett vannak mágusok, ezer féle sámánok stb is... ha láttad a Szárnyas Fejvadászt (Bladerunner, Harrison Forddal), akkor abba a világba képzelj el trollokat, tündéket orkokat törpöket és mágiát is, és ott kapod a shadowrunt.... ;) |
Quote:
|
Nos Aúú: ketten összehoztuk a lényeget :D
(Vampire-t is játtszol? hmm... én is ;)) |
Quote:
(18H, elég forró? ;) hát a legalitás se lesz túl veszélytelen egy pár dologra de megoldom.... figyelni kell arra is persze...) |
Quote:
|
Quote:
A hekker ugyibár, alapvetően a rendszerek feltörésével (azon belül is számtech rendszerekkel) foglalkozik, míg a rigó inkább egy feltúrbózótt sofőr+technikus...:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:16. |