![]() |
Énis.
Süti figyu engem mindig zavart. Nem bunkoztalak le amiatt, hogy a végén köszöntél csak furcsa volt, hogy a végén köszöntél, de végülis akkor mutatkoztam be tehát igy végig gondolva korrekt volt. És nem ezért bunkoztalak le azt még EZEN a fórumon se taglalom. Pl. ott van G.O.D. sokkal többet vert le rólam játékban mint te vele mgéis tök jót beszélgetem. Országom bántása miatt nincs bennem harag. Különbens em tudok sokat haragudni, mert rosszul érzme magam. Bár Csucsira kicsit haragszom:D Pl. ott volt Vicuska mellett is ültem egy darabig és kb. már vagy félórája ültem ott amikor bemutatkoztam neki kb. Különben egy pár embernek bemutatkoztam párnak nem, de még most is alig emléxem az arcodra csak kb.ra. Szal mindegy ha legközelebb lemegyek mindenkinek bemutatkozók. Azzal kezdem. |
Half az illedelmes? :confused: :D
|
Half: Vicus ult koztunk es hallgattam hogy mit mondasz... akkor meg en se tudtam hogy ki vagy, csak arra figyeltem fel hogy eccer csak a te orszagaid nevet hallom. Nem erdekelt a tema! Es mentem meg egy jegerert, ott leragadtam beszelgetni Stefivel meg Kataekkal, amirol foto is van! Es akkor jott valaki hogy Az ott Half meg a baratnoje! Csak (masnap tudtam meg hogy a novered es nem a baratnod...)
Kataekkal, a Monro bulijan a szentendreis bulirol beszeltunk... ha gondolod gyere el! Max valamelyikunk tavozik ido elott!:D :D :D |
Quote:
|
Hurrráááá! Van egy par nap nyugtom tolle!
:D:D:D:D |
Quote:
|
nekem addhacc pluszt:confused: szerintem így is én vagyok negatív rekorder:P
|
Egy nagyon egyszerű módja a plusz szerzésnek: ÉRTELMES hozzászólásokat kell írni a témákhoz.
|
Quote:
Csak tudnam miert vagyunk farasztoak a szamodra??? :confused: |
Quote:
azért vagytok fárasztóak, mert Half csak cukkol mert téged lehet, éstem meg dührohamot kapsz rajta... és az egésznek semmi értelme.... :p |
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |