![]()  | 

egyértelmű hogy csak a kárára van a hv szabályosságának a katonapiac 
	 | 

Quote: 

nem akarok vádaskodni de talán azért mert ezek közül jópáran utalgatnak egységet:)  | 

Quote: 

| 

én a mostani hv-n kb 1k egységet tudtam venni a piacon apránként,de ennek ellenére továbbra is a megszüntetés mellett voksolok! 
	 | 

Eddig azt hiszem egyetlen érvet olvastam, hogy miért maradjon a piac, mindenki más a piac megszüntetése mellett voksolt. Mondom érvekkel, a szavazás tényleges állása fent csak egy jelzés, nem az fogja a valós eredményt eldönteni. 
	Ettől függetlenül én úgy látom, hogy semmi komoly ok nincs amellett, hogy maradjon, ellene viszont van jópár. Még valaki akar a témához valamit hozzátenni, vagy megszülethet a döntés, hogy a katonapiac a vip hétvégiben megszűnik?  | 

Quote: 

ha eddig nem volt komoly érv a megtartása mellett ezután már nem is lesz.  | 

Továbbra is azt mondom hogy inkább a minimálárakat kéne felemelni ugyanis így teljesen olyan a VIP hétvégi mint a normál hód csak 5 perces körváltással,de ha kiveszitek belőle a katipiacot akkor már az nem olyan lesz,de ha mondjuk egység nem mehetne ki 45000 arany alatt akkor mindjárt nem lenne egyszerű dolga a csókáknak és első körben ki lehetne talán próbálni mielőtt megszüntetjük a piacot!Vélemény? 
	 | 

Quote: 

| 

a mostani hv-n 100 milla felett volt az orimban egész vasárnap, de tekiből még 300-at tudtam volna csinálni... 
	szabályosan, és ennyit bárki tud, 50k-ért is jó a katona, pár K-t bárki tud venni max áron is, aki számít rá és figyel...  | 

kb ugyanazokat a köröket futjuk meg újra, sztem lezárhatjuk a dolgot: szünjön meg. 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 04:35. |