Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Etyekwood 03-14-2006 15:51

Dav, semmi gond:)

ezen már nem veszünk össze:)

na hát Vinöv, nem tudom, hogy eggyáltalán még mit keres ott, én már régen menesztettem volna,

Coulthard, meg a tapasztalata miatt került a Red Bull-hoz, 1 ével ezelőtt, mert ugye, mint új csapat, egy tapasztaltabb pilótára volt szükségük, és azért
David, is eléggé ott van, és tudja segíteni a csapatot!

Sato is mehetne a levesbe!

Ide még új, nem tudni, hogy mire lesz képes, de ahogy a japánokat 1944 ből megszokhattuk, hogy kamikaze pilóták, remélem, ez itt nem fog érvényesülni:)

Barichello, meg azért írja le sok mindenki, mert meg van győződve róla, hogy rossz pilóta, nem olyan rossz azért, szerintem! egy erős középbe sorolnám:)

És talán Heifeld sem olyan jó, mint ahogy elvárták volna tőle!

Nekem, modjuk ez a meglátásom!

Csokibácsi 03-14-2006 16:04

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
Dav, Morisznak Te adtál, negatív respecet?
Ő Téged pozitívan értékelt, úgy tudom! :(
Bár semmi közöm hozzá

Bár semmi közöm hozzá, de ezennel átraktam zöld színűre :)

Csokibácsi 03-14-2006 16:09

Csodálkozom, hogy Rosberg nevét senki sem említi.
Friss húsként igen nagyon jól ment, végül is csak Alonso rekordját döntötte meg :) (ezúton köszönöm neki :D)
Kíváncsian várom a folytatást.

Davalon 03-14-2006 16:54

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Friss húsként igen nagyon jól ment, végül is csak Alonso rekordját döntötte meg :) (ezúton köszönöm neki :D)

Jaja, Nikoé volt a leggyorsabb kör:D Coulthardból nekem az maradt meg a legjobban, amikor Monacoban nem tudott 20onvalahány körön keresztül megelőzni egy lúzert. Igaz, hogy nehéz az előzés, de a jobbaknak mind sikerült.

szamóka 03-14-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Davalon
Coulthardból nekem az maradt meg a legjobban, amikor Monacoban nem tudott 20onvalahány körön keresztül megelőzni egy lúzert. Igaz, hogy nehéz az előzés, de a jobbaknak mind sikerült.

Azt a lúzert véletlenül nem Alonsonak hívták, aki akkor egy Arrows volánja mögül boldogította a népet?

Etyekwood 03-14-2006 19:50

Quote:

Bár semmi közöm hozzá, de ezennel átraktam zöld színűre :)

Bár szintén nekem sincs sok hozzá, de köszi:)

Etyekwood 03-14-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Davalon
Jaja, Nikoé volt a leggyorsabb kör:D Coulthardból nekem az maradt meg a legjobban, amikor Monacoban nem tudott 20onvalahány körön keresztül megelőzni egy lúzert. Igaz, hogy nehéz az előzés, de a jobbaknak mind sikerült.

Az Arrows-os Jos Verstapen-t nem tudta megelőzni, igen az egy szép futam volt valamikor a 2000-2001 körül:)
De azon a pályán amúgy is alig lehet előzni:)

Etyekwood 03-14-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by szamóka
Azt a lúzert véletlenül nem Alonsonak hívták, aki akkor egy Arrows volánja mögül boldogította a népet?

Alonso a Minardi-ban kezdte és onnan ment át a Renault-hoz!

Etyekwood 03-14-2006 19:59

Quote:

Friss húsként igen nagyon jól ment, végül is csak Alonso rekordját döntötte meg :) (ezúton köszönöm neki

Csoki:)

figyelmedbe ajánlom, a #114-es üzenetet ebben a topicban, ahol dicsértem Rosberg futanom nyújtott teljesítményét:)
Úgy, hogy le vagy maradva:D

Davalon 03-14-2006 20:46

Quote:

Originally Posted by szamóka

Lehet, nem emlékszem, de volt ő az Arrowsnál? Egyedül Coulthard nem bírt elmenni mellette, utána meg bepanaszolta a versenybizottságnál, hogy szándékosan feltartotta, pedig egy körben voltak, nem pedig lekörözés esete forgott fenn, úgy hogy kék zászló nem is volt:D

All times are GMT +1. The time now is 13:38.