![]() |
Dav, semmi gond:)
ezen már nem veszünk össze:) na hát Vinöv, nem tudom, hogy eggyáltalán még mit keres ott, én már régen menesztettem volna, Coulthard, meg a tapasztalata miatt került a Red Bull-hoz, 1 ével ezelőtt, mert ugye, mint új csapat, egy tapasztaltabb pilótára volt szükségük, és azért David, is eléggé ott van, és tudja segíteni a csapatot! Sato is mehetne a levesbe! Ide még új, nem tudni, hogy mire lesz képes, de ahogy a japánokat 1944 ből megszokhattuk, hogy kamikaze pilóták, remélem, ez itt nem fog érvényesülni:) Barichello, meg azért írja le sok mindenki, mert meg van győződve róla, hogy rossz pilóta, nem olyan rossz azért, szerintem! egy erős középbe sorolnám:) És talán Heifeld sem olyan jó, mint ahogy elvárták volna tőle! Nekem, modjuk ez a meglátásom! |
Quote:
|
Csodálkozom, hogy Rosberg nevét senki sem említi.
Friss húsként igen nagyon jól ment, végül is csak Alonso rekordját döntötte meg :) (ezúton köszönöm neki :D) Kíváncsian várom a folytatást. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az Arrows-os Jos Verstapen-t nem tudta megelőzni, igen az egy szép futam volt valamikor a 2000-2001 körül:) De azon a pályán amúgy is alig lehet előzni:) |
Quote:
|
Quote:
figyelmedbe ajánlom, a #114-es üzenetet ebben a topicban, ahol dicsértem Rosberg futanom nyújtott teljesítményét:) Úgy, hogy le vagy maradva:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |