![]() |
Quote:
|
Quote:
Sőt. És most győztem meg magam teljesen. ;) Nem lesz az, hogy persze, ez csókos ország, neki nem csökken, nekem meg igen. Úgyhogy mindenkire egyformán kell vonatkoznia. |
Közben anarchosokat kérdezem, hogy ez a probléma ott mennyire jelentkezik. Ott kicsit mások a körülmények, oda is kell-e vajon ilyen korlát, vagy sem. A több személyiség megváltozott feltétele oda is vonatkozni fog, ez biztos. A szabi alatti csökkenés egy szürke folt nekem, mert 20-30 országgal nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani a top5%-ot, vagy magasabb helyezést, pláne, hogy 4000+ ország van áltagban mindig pontlistában, tehát eleve egy igen nagy mezőnyt jelent.
|
Quote:
|
Quote:
Lehethogy félreérthető voltam, de ez természetes. Arról beszéltünk az elején,hogy 1800 topkör felett csökkenne a hektárszám.... Erre jött egy érv, hogy 1799 topkörnél fognak kiszabizni... Erre jött Attila "extrémszabi" fogalmának kitalálása. Az extrémszabi fogalmának kiiktatásaként javasoltam a topkörök növekedését a szabi alatt is. Ha a hekiszámcsökkenés nem lesz topkörökhöz kötve akkor az egésznek nincs is értelme :) Ha minden fellépési hekinél nagyobb ori azonnal veszít földet ha szabizik akkor teljesen felesleges téma a szabi alatti topkörök növelése :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
:D egyébként meggyőztetek engem is. :) |
top% limit
A fellépési limit feletti terület csökkenése szabi alatt engem (sajna) nem érint, eddig még csak megközelíteni sem tudtam ezt a határt... De egy kérdésem azért lenne: Ati korábban tett egy javaslatot a többszemélyes orik top%-igényére.
Quote:
(1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 27% (3) - top 24% (4) - top 21% (5) - top 18% (6) - top 16% (7) - top 14% (8) - top 12% (9) - top 10% 9 fölött nem tudom, van-e értelme további szigorításnak. Ha van, akkor mindig 1%. És ha ez van, akkor mi a helyzet abban az esetben, ha a többszemélyes ori a B-ből fordul, az A-ban pedig egy kevesebb személyiségű ori tartózkodik? Melyiknek melyik %-ban kell lennie? :p |
Quote:
Huhh, hát ezt nem nevezném nehezítésnek, pláne azt figyelembevéve, hogy a top le lesz húzva a nagylétszámú csoportokban. Aki a top30%-ba ba be tud jutni, annak a top10%-ba bejutás nem akkora katasztrófa, hogy ehhez +8 személyiség kelljen. |
Atis, összehasonlítani úgy kell, hogy 1 személyiséggel mennyire nehéz bekerülni a top30%-ba, illetve több személyiséggel hol az a határ, amit nekik ugyanolyan nehéz elérni! Hisz igazándiból csak a tudós (ork esetén a tábornok) személyiség az, ami jelentős bónuszt ad az ori erejéhez, a többi személyiség még összeadva sem ér ennyit...
Top30%-ba kerülni 1 személyiséggel sem nehéz, de az első hely megszerzése minden szélyiséggel is csak keveseknek megy... |
All times are GMT +1. The time now is 09:47. |