Dynosaur |
01-17-2010 21:45 |
Quote:
Originally Posted by Princ
(Post 237310)
Már hogyne tudnánk, csak élelmesnek kell lenni. :D Itt van föntebb a bróker: 1 bankkal tud csinálni 200 millát körönként. Ugye hogy hagynád azt a béna tudós szemet! :D
Bár ki tudja, mivel ebben az esetben mindenki max pénzzel rohangálna, mégse lenne akkora értéke. Nehéz ügy. :D
|
gondolom csak viccelsz... :D
(amúgy ez már túlzás lenne... ott a zárójelben, hogy túlzások nélkül... ;))
Quote:
(Post 237310)
Ez nem teljesen tiszta. Ha sztd az az 5% szinte elhanyagolható, meg nem is attól megy be a sereg hogy vki vándor, akkor miért mondtad annyira erősen hogy a kétszeműek ezeket felvehessék? (nem mintha ez kizárná a szemek egyenlítését)
|
igazad van, kétértelmű... :) szóval arra akartam célozni, hogy nem azért fog bemenni a sereg mert tudós, és vándor vagyok egyszerre. Nem azért mert van 5%-om, és még 2(3) körről is támadtam. Szóval nem értem miért kéne pl ezt a kettőt megkötni, nem erősítik egymást.
Quote:
(Post 237310)
Továbblépve, mert felteszem vmiért tényleg számít, biztos jó lenne ennek a fokozása? Gondolok itt az új tábornok szemire.
|
Ezt jó, hogy feltetted! Már el is felejtettem, hogy ez benne volt a témában... :D
Szóval én azért tartom jó ötletnek, mert egyenlőre csak orkok kapnak a plusz tábornokért dupla bónuszt. Így akár egy gnóm is felvehetné ezt a szemet, és nem csak 1 százalékot számtana neki... akár egy hadis óriásnak lehet jobban megérné felvenni a tábornokot, mint a tudóst, ha az több bónuszt ad...
|