![]() |
Quote:
A bontást akkor csinálja meg minden JÓ játékos amikor már nem jöhet közbe semmi. Ezzel az erővel ki lehetne szedni a játékból azt az esetet amikor elindulok egy országra sereggel és abban a körben alámverik klánnal. Így szélsőséges esetben pattan a seregem, mert a felfeléütés 10%-át elvesztem. Vannak olyan dolgok amikkel érdemes kalkulálni! Az amit fent említettél ilyen. Nem szabad elfelejteni,hogy ez egy stratégiai játék! Számolni kell azzal amivel lehet. Ha lesz kézifrissítés akkor ezzel is. |
Quote:
jobbat mondok a támadó klán odaáll 2 körre akár egy rakás egység fokozásával, majd még mielőtt elindulna a védőklán egy gyors távolt bont és frissít és már ott sincs. |
Quote:
1Szk 2So 3Me So megtámadja Szk-t...Szk frissit visszatámad ennyi...köv körben So beér sikerül 1 helyezett lesz, Szk -nak csak egy kör kell és ismét Ő lesz az első. Viszont Me a frissitésekből és a leütésből látja hogy Szk üres.....és Me megint frissit... Ez egy végeláthatatlan folyamat, magyarán szólva egyszerübb ha nem manuális lenne, hanem 10 percenként rendezné és kész! Az alábontások meg meddig zajlanának 10 perces frissitésnél? A nap végére "csoport" végén 3db tízezres klán 10%barakkal és 90%üres területtel bontogat aztán meg reggelre kitudd többet beépíteni? |
Quote:
1, Ez A-ban sokkal látványosabb. 2, Ez A-ban sokkal megvalósíthatóbb, lévén, hogy itt tudsz rá elegendő pénzt szerezni, lent ez sokkal macerásabb a klánraktár hiányában. |
Quote:
Ha pedig én támadok és tudom, hogy megpróbálnak rám jönni sereggel, akkor még bontok kicsit, még képzek némi katonát, hogy ha az ellen befrissít, akkor ne legyen 2 körnél közelebb, vagy éppen felépítek az utolsó percekre mindent, hogy ha le akar bontani hozzám, akkor én felfelé eltávolodjak tőle... stb... innentől ez taktika Atis és mindkét oldalnak megvannak a megfelelő lehetőségei! |
Quote:
Szintén amit az előzőben írtam. Ugyanaz mint amikor megtámadok valakit és a seregem visszafordul, mert valaki más is éppen teszi amit jónak lát! Ez a játék stratégiai játék! Ha te vállalod a kockázatát, hogy 59-kor akarsz frissíteni akkor tedd, de számíts arra hogy esetleg megszívat valaki, bár hozzáteszem, hogy ezzel csak megspórol neked 500 milliót ha egyébként már készen áll a klán a "ráállásra". Így nem neked került pénzedbe :D |
Quote:
|
Quote:
Hehe :) Ha lefokoztál az látszik és innen kezdve akár szándékosan ÉN fogok frissíteni, hogy megszivassalak ;) Ismét csak ÁLLÍTOM EZ STRATÉGIAI ELEMEKET HOZ A JÁTÉKBA! és ez JÓÓÓÓ! |
Quote:
Nézzük sorban a dolgokat: 1. Te elindítod a sereged körváltás 2 másodperccel, a másik ablakban pedig kiadod a bontás parancsot, hogy messzire kerülj. 2. Jön a körváltás amikor nem tudsz csinálni semmit... 3. Távolba néz az ellen, aki a körváltás alatt látta, hogy 2 körre voltál és most 10 körre vagy és látja, hogy jön a sereged és már 1 kör múlva beér... Mit tudsz ezzel csinálni most? 1. Semmit, 1 órán át rágódsz azon, hogy mennyit fognak vinni tőled, mert hiába bontasz le, a frissítés és a csata közben semmit nem tudsz csinálni... 2. A csata után ha beütöttek, akkor meg már azért nem tudsz, mert annyit ütöttek rajtad.. Az új manuális frissítésnél mi történne? 1. Lebontasz és frissítesz amint tudsz és küldöd a sereged ha 2 körre vagy az ellenhez... Ám ha az ellen is okos és taktikázik, akkor kijön köztetek egy taktikai vereseny és nem bizti, hogy tudsz rá küldeni sereget te is, de legalább az esélyed MEG VAN RÁ... |
Mi lenne, ha maradna minden a mostani rendszer szerint, de:
Egy klán csak akkor tud x körösen támadni egy másik klánt ha már y kör óta ezen x körön belül van :D Tehát számokkal: Én 4 körre vagyok egy klántól. Felugrok/lebontok hozzá 2 körre, akkor minimum pl 3 kört el kell töltenem mellette, hogy tudjak indítani egy támadást ellene. Így a védőket nem érné a meglepetés a támadáskor. Eltávolodni persze el lehetne a seregek elküldése után... Vélemény? :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:39. |