![]() |
Tesztelés kuka?
|
Quote:
|
Mi értelme szétoffolni a saját témádat, és alpári stílust felvenni? Nem kocsmában vagyunk.
Hozzászólás törölve. |
Quote:
Előbb jön a megvalósítás, utána a tesztelés. Meg fogom írni, amikor lehet tesztelni, hogy mit, hogyan, mikor, meddig, és minden egyéb tudnivalót. |
Quote:
De akár a felvetett térkép egy egyszerűbb változata.. Másik kérdés, hogy kezdett-e bárki mostanában, akár az elmúlt néhány évben, bármilyen új játékot? (Nem lényeg meg-e maradt benne vagy abbahagyta gyorsan..) Ha igen, akkor hogy ismertétek meg és milyíen típusú játék? |
Quote:
Általános valami, ami mutatja, hogy kis ország vagy, vagy nagy ország... Végülis lehet egy olyan 40-50 féle kis térképet csinálni, és abból az aktuálisat -- nem épülethelyesen -- megmutatni... Kezdésnek csak 200 hektáron, hogy milyen a fogadtatása... Játékmenetet nem befolyásol, tulajdonképpen mehet a pozitív listára. |
Quote:
De pl építésnél is bejöhetne valami kis extra.. ha építek egy házat az grafikán láthatóan épülne(vagy valami kis ismétlődő animáción, ami minden körben cserélődne egy készhez közelibb állapotúra) ..:) (Megyek is aludni, mert kicsit elkalandoztam.. :D) |
Másik kérdés, hogy A-hoz mennyire lennél hajlandó hozzányúlni?
Ez nem a kifejezetten új játékosoknak szól, hanem akik eljutnak A-ba és ott feladják.. |
Es mit eszeltel ki oda, hogy erdemes legyen neki hozza nyulni?;)
|
Ahogy már Sheldon is említette korábban, hatványozottan jobbat tenne a Hódító játékosállományának, ha egy alkalmazáson keresztül nem csak értesítéseket kapni (ami nem mellesleg rettentő hasznos kis dolog), hanem irányítani is lehetne az országot, ugyanúgy, ahogy most lehet böngészőből.
Számomra sokszor rettentő kényelmetlen telefonról, böngészőből játszani (wapot soha nem használok), s ezzel nem csak én vagyok így. Jelenlegi külföldi száműzetésem alatt csak angolul beszélő egyénekkel vagyok közvetlen kapcsolatban, akiknek nem voltam rest s megmutattam, elmagyaráztam a játékot és majd' mindannyian hiányolták ezt a funckciót (természetesen az angol verzióban), egyébként odavoltak s vissza. |
All times are GMT +1. The time now is 02:58. |