![]() |
Több mint két hetes hszekre reagálni remek dolog tényleg:) Folyamatosan emleget? 3 hete nem játszol, abból 1 hétig emlegetett, és most megint elkezd, mert neked muszáj volt előhozni a témát:mad: Komolyan, mintha te akarnád, hogy ne szálljanak le rólad:confused:
|
Quote:
|
Quote:
Bocs de ezt a topicot én nyitottam és amíg itt voltam nem volt benne sárdobálás olvasgasd vissza. Hagy reagáljak már rá engedd meg nekem. Aztán mindenki húzzon innen aki mocskolódni akar a saját topicjába. egyébként igazad van tudom, hogy kár volt 2 hét után reagálnom :( de sajnos én is büszke ember vagyok... |
bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak? vagy hogy két hete nem is foglalkozol a játékkal és mégis hozzászóltam 2 hete a témádhoz? ezzel azért ne keress meg kérlek.
azért nincs harag, és jó pihenést... |
Quote:
Az nem neked szólt. Neked az szólt csak, hogy olvass figyelmesebben és annak címezd a mondanivalódat akit érint. Most is félreértetted amondanivalómat, mert nem voltál megint elég figyelmes :( Egyébként meg rád a legkevésbé sincs okom haragudni ugyanazért szálltál síkra amit én is kértem éppen. |
benne voltam az idézetben...
mindegy fátylat rá, nem számít. |
Üdv Új Szkarabeusz Csapat!
Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide :( Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket :) Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket ;) Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb. 1. szeptember 15. péntek 2. szeptember 21. csütörtök |
Quote:
|
Hmm, nagy örömötökre megérkeztem :)
LOL, 2 napja próbálok írni :) Ehm, szal Mo, a Bogarasok élnek, virágoznak:) De lustiznak is, események majd később :) És miazhogy inkább vecprémbe mész? :( Pedig most lehet föl is mennék :) Civ;) |
15. péntek
legalábbis nekem, ha olyan is mehet, akinek már lekopott a kitinpáncél a hátáról :) úgysem mindenkit ismerek az új klánból :) mindenkibe jó nagyot, Zou |
All times are GMT +1. The time now is 14:41. |