Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

Láma 07-25-2006 09:13

Több mint két hetes hszekre reagálni remek dolog tényleg:) Folyamatosan emleget? 3 hete nem játszol, abból 1 hétig emlegetett, és most megint elkezd, mert neked muszáj volt előhozni a témát:mad: Komolyan, mintha te akarnád, hogy ne szálljanak le rólad:confused:

Láma 07-25-2006 09:15

Quote:

Originally Posted by monro
Én ráadásul minimum 2 hete bele sem szóltam mégis megint emleget valaki. Jó lenne ha már véleményt formáltok legalább olvasnátok elötte előzményeket. Nehéz sajnos 1-ik napról a másikra teljesen leszokni a "Hódítódrogról" :(

Pont 2 hetesek voltak a hszek. Grat?:rolleyes:

monro 07-25-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by Láma
Több mint két hetes hszekre reagálni remek dolog tényleg:) Folyamatosan emleget? 3 hete nem játszol, abból 1 hétig emlegetett, és most megint elkezd, mert neked muszáj volt előhozni a témát:mad: Komolyan, mintha te akarnád, hogy ne szálljanak le rólad:confused:

Bocs de ezt a topicot én nyitottam és amíg itt voltam nem volt benne sárdobálás olvasgasd vissza. Hagy reagáljak már rá engedd meg nekem. Aztán mindenki húzzon innen aki mocskolódni akar a saját topicjába.

egyébként igazad van tudom, hogy kár volt 2 hét után reagálnom :(
de sajnos én is büszke ember vagyok...

Senki 07-25-2006 10:36

bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak? vagy hogy két hete nem is foglalkozol a játékkal és mégis hozzászóltam 2 hete a témádhoz? ezzel azért ne keress meg kérlek.

azért nincs harag, és jó pihenést...

monro 07-25-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Senki
bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak?

Az nem neked szólt. Neked az szólt csak, hogy olvass figyelmesebben és annak címezd a mondanivalódat akit érint. Most is félreértetted amondanivalómat, mert nem voltál megint elég figyelmes :( Egyébként meg rád a legkevésbé sincs okom haragudni ugyanazért szálltál síkra amit én is kértem éppen.

Senki 07-25-2006 10:53

benne voltam az idézetben...
mindegy fátylat rá, nem számít.

monro 08-30-2006 09:14

Üdv Új Szkarabeusz Csapat!

Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide :( Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket :) Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket ;)

Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb.

1. szeptember 15. péntek
2. szeptember 21. csütörtök

Kocka 08-30-2006 16:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29932)
Üdv Új Szkarabeusz Csapat!

Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide :( Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket :) Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket ;)

Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb.

1. szeptember 15. péntek
2. szeptember 21. csütörtök

Nekem elvileg mindket idopont jo lenne. Ha nem gond lenezek, hatha ragad ram valami :D

Oxford Shire 09-02-2006 15:54

Hmm, nagy örömötökre megérkeztem :)
LOL, 2 napja próbálok írni :)

Ehm, szal Mo, a Bogarasok élnek, virágoznak:)
De lustiznak is, események majd később :)

És miazhogy inkább vecprémbe mész? :(
Pedig most lehet föl is mennék :)

Civ;)

Zounok 09-03-2006 14:38

15. péntek

legalábbis nekem, ha olyan is mehet, akinek már lekopott a kitinpáncél a hátáról :)

úgysem mindenkit ismerek az új klánból :)

mindenkibe jó nagyot,
Zou

All times are GMT +1. The time now is 14:41.