![]() |
Quote:
hidd el nekem,hogy meglepoen sokan vannak akik Magyarorszag(korenyeken) laknak es nincs semmi bajuk fel kelni ejjel. szoval szerintem meg igyis eleg sokan maradnának ! |
Quote:
(Has számok jönnek.) Közös csoport esetén: 100 aktív emberből 100 ott van, igaz 30-an éjszaka szabiznak, de máskor mind a 100 támadható. Külön csoport: 100 aktív emberből 70 a rendes csoportban van, 30 egy külön csoportban. A rendes csoportban soha nem fogsz tudni 70-nél többet támadni, se éjjel, se nappal. A külön csoport ilyen felállásban az aktívan játszók kárára megy, hiszen csökken a normál csoportlétszám. Eközben a külön csoportban játszóknak sem biztos, hogy akkora élményt nyújt, mert kevesen vannak. |
Quote:
igen de ami nekik ejszaka es leszabiznak az lehet,hogy nekem nappal van. napkozben meg mikor ott van mind a 100 ori akkor lehet nem ejszaka van es alszom. ha engem be tamadnak en is fel kelek. akkor keljenek ok is :) |
Quote:
|
Quote:
Amíg az egyik verzió szerint ha felkelsz, akkor támadhatsz 100 országot, addig a másik verzió szerint ha felkelsz, akkor se tudsz 70-nél többet támadni. |
Quote:
akkor kerdem en mi a jo megoldas erre ?! |
Quote:
|
Quote:
|
az eddigiekhez a véleményem:
az új csoport sehogy sem jó, ráadásul van hasonló: a lassú csoport. 8 óra távollét alatt maximum 2 kör telik el. mindegy hogy milyen időzónából játszik az ember és mindegy, hogy hány műszakban dolgozik. ha nincs időd aktívan játszani, a jelenlegi szabályok szerint tökéletes csoport! én is ott játszom most csak. a fajok és személyiségek, nekem nem tetszenek. szerintem van így is pot elég mindből. a szabadságról még nincs igazán véleményem, de azt tuti nem szeretném, hogy lejárjon a szabija a normál csoportos országomnak, mert az biztos, hogy azzal most nincs időm foglalkozni, szóval lehet, hogy 10 évig ott marad. amúgy ezen lehet még agyalni. egyéni ötletem a varázslat, fejlettebb védelem, ami 40-50% plusz védelmet ad. (mágia felderítése mutatja, ha valakin rajta van) cserébe az varázslat utolsó két körében minusz védelmet kap az ország. (az íjászok elfáradtak a nagy koncentrálásban) továbbá ki lehet egészíteni, hogy ha lejárt, akkor nem lehet megújítani x körig. (lehet hogy ez hülyeség, vagy az egész az). gondot csak az élőholtaknál jelent ez, mert ugye ők nem nagy varisok. viszont nehéz alkalmazni magas hektáron. vélemények? |
Quote:
A-ban legtobbszor cask eplista alapjan tamadsz. szoval ott fogalmad se lenne,hogy fent van a vari a masikon vagy sem. egy elf-et igy is nagyon nagyon nehez be utni. ha meg lenne egy vari ami +40% vedelmet biztosittana az mar lehetetlen lenne akkor. |
All times are GMT +1. The time now is 04:16. |