![]() |
Az én szívem az ember fajért fáj az eredeti tükörvarázzsal... hogy visszakapja? Erre annyi az esély, mint a félelfnek a fenti csoport. 1 vari 1 toli 2 hadi... mára már nem az ilyen szövik a menők, inkább 1 hadivari és 3 hadis max egy tolissabb hadi. Ennek oka pont a sorozatos fejlesztések, aminek köszönhetően; a helytartó teszi fel a varikat, nehogy egyszer véletlenül is leessen a kulcs egy gnómról vagy egy másik felesről a tisztánlátás vagy az árnyak, képez, vip esetén 5 piac, hogy lehessen etetni 5 körönként a sereget. A kufár a Súgónak ellentmondva használja a piacot raktárnak -pedig a "piac nem raktár"- nehogy véletlenül legyen mit is lopni a raktárból stb, úgy érzem maga az emberi faktor és a benne rejlő hibalehetőség kezd háttérbe szorulni, de... Az ilyen aprósságok miatt nem tud a feles "meggazdagodni". Ha most a feles kap olyan tulajdonságokat, amik lehetővé teszik a létét a fenti csoportokban, ki tudja hosszú távon mi látja kárát. Most vissza kanyarodnék az emberhez. Anno akik emlékeznek rá tudják, hogy a tükörvarázst nem lehetett átütni. A sok vari tombolt is, mert nem tudtak mit kezdeni velük -pedig hadival és egy hasonló emberrel v felessel fogható volt bőven, de akkoriban a varik voltak a menők- és lásd. 5xös túlerővel lehet ártózni, a varik örültek az embert pedig már csak kezdők választják 5ik szinten. Gondolom megérte... Amire ki akarok lyukadni, hogy érdemes lenne hosszú távon is gondolkozni és mérlegelni mit nyerünk vele és mit veszíthetünk.
|
Quote:
Erre pedig a megoldás a Pool által felsoroltak közt keresendők, hogy közel annyira(de kicsit kevésbé) vissza tudjon csapni mint egy gnóm, legalább annyira tudja megvédeni a földjét, és tolikban múlja felül. Mert az +10% gnómteki miatt az árnyakat kidobhatod a kukába. Ezért lenne jó, ha a felesnek több toli férne a kocsmákba, és esetleg kevesebbet is zabálnának, mert ugyebár a gnóm pl. holtversenyben a második legjobb gabonagépezet. |
Quote:
|
Quote:
Erre akartam rávilágítani a hozzászólásomban. |
minden fajnak vannak előnyei és hátrányai kivétel az embernek.lassan a felsoroltak az összes hátrányt az előny részére szeretnétek át terelni.legyen toliban is erősebb,legyen hadiban is erősebb meg a tanyái is legyenek lassan elf szintű.szerintem így is túl erősek a tolija nem kell ezen erősiteni.ha egy hadi-toli gnóm átlopja a 14-15%ék kocsmájával egy félelfet ott tényleg gondok vannak.a félelfezést is meg kell tanulni szerintem,nem egyből már esősiteni mert nem értek hozzá és ez igy túl gyenge.egy ork hogy szerez pénzt például.nagyon még lopni se tud úgy mint egy félelf.neki áll termelni például,de aki lusta termelni az vessen magára szerintem
|
Quote:
Ha már erősítés, szerintem a feles varijait lenne érdemes erősíteni, mert abból nagyon sok kell egy nyomas felesnek és így a varik sokat is zabálnak. Amúgy szerintem semmi szükség rá, hogy hadilag erősebb legyen. Ha valami akkor már inkább arra érdemes elmozdulni, hogy több zsákmányt tudjon szerezni a lopással, ezért megérje tartani. |
Quote:
Quote:
Szóval a kérdésem, hogyan tudnád lehetővé tenni neki a lopást? *600 heki alatt a hadisok 90%-a gnóm, vagy óriás. Tőlük nem lehet elhordani ugyebár. 600 heki fölött pedig már ellehetetlenül egy félelf élete. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
régen a W 1000 feletti volt asszem |
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |