![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert teljesben nem nagyon látlak |
Quote:
Persze ez nem biztos, mert honnan is tudhatnám, de azért esély van rá. Ami a legerősebb indok részemről, saját országban csak én intézkedjek már ha lehet, és ez másoknál is így lehet. Tehát nem az zavarna, hogy nálam valaki intézkedik, mert értem én ki lehet kapcsolni. Az zavarna, hogy mások is másoknál intézkednek:) Már eleve a jelenlegi egymáshoz belépkedéses rendszer ellen is vagyok, mert szerintem erőteljesen ellenkezik a játékszabályokkal, mégsincs szankcionálva. Eleve az A csoport a hódító teteje, aki naponta 2x tud belépni, ne akarja már mehódítani, neki ott lesz a könnyített fordulás fél szemért:) |
Quote:
|
Nem tartom én sem jó ötletnek ezt a klánvezérséget, mert sztem ezáltal még kevesebb játékos lehet az A-ban és még feljebb tolódna a top30 alja.
|
Quote:
|
Quote:
Azt még hozzáteszem, hogy szvsz. |
Quote:
Egyébként mondjuk úgy, hogy a kezdeti nagy lendületre való tekintettel mindenki belép/bevesz bárhova/bárkit mert ugye úgyis majd "figyelünk" rá. Aztán ez egy idő múlva terhes lesz, és elkezdik kipakolni őket, mert hát rájönnek hogy mégsincs olyan túl nagy haszna, hiszen úgysincs gépnél. Akit kiraktak pedig vagy ugyanott lesz, mint mielőtt belépett volna, vagy elmegy szk-ra esetleg szabira mert ugysincs ideje, vagy úgysem tud játszani A-ban. Vagy esetleg lefordul, ha már sikerült felvinnie valakinek a topba, mert inkább szerez egy plusz szemet, minthogy leverjék mondjuk minheki alá. |
All times are GMT +1. The time now is 10:15. |