Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Írjunk együtt Bingókönyvet! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4078)

Rob 05-31-2010 11:58

most tényleg szabin van....bocsesz

Rob 05-31-2010 11:59

biztos volt egy kis hétvégi szieszta, de egyébként aktív

Tsobi 05-31-2010 12:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254470)
Apropo. Mi van tibuval? :)

Ha a holdudvarát is tibunak vesszük, akkor most épp pofonokat nyelnek. :)

Pool 05-31-2010 12:17

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 254476)
biztos volt egy kis hétvégi szieszta, de egyébként aktív

Annyira nem volt az nagy ütögetés, gyáva módon mindig felfeokozva ütött, aztán talált egy rátermett szövit, akik 2* is arcon vágták és kb. 1 hete már kussolt, pár napja meg SZ-es....

Kati 05-31-2010 12:23

Az a pár napja tegnap volt, mert közben akciózott ő, csak eredménye nem volt se neki se másnak

Batu 05-31-2010 18:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 254478)
gyáva módon mindig felfeokozva ütött

Bagoly mondja verébnek....

Remedy 05-31-2010 19:03

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 254506)

Tudod, ORIASI a kulonbseg, amikor azert fokozol, hogy egy (vagy 8) eletkeptelen termelot szetuss (hogy egyaltalan elerd), vagy ha azert, mert megteheted a gazdasagi folenyed miatt, hogy eselyt se adj az ellennek. (Vagy legalabbis ezt hidd)

Hidd el, nincs szuksege tibunak fogadatlan prokatorokra, barmennyire is probalod Ot kovetni tuzon-vizen ( jksz-en es anarchon) keresztul.

Magadrol sem fogod lemosni soha, hogy kozod van tibuhoz, hiaba probalkozol, mint hallom... A jelek azota is egyertelmuek.

Pool 05-31-2010 21:17

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 254506)

Nem emléxem, hogy B-ben bármikor is fokozva ütöttem volna...

Pool 05-31-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254509)
Tudod, ORIASI a kulonbseg, amikor azert fokozol, hogy egy (vagy 8) eletkeptelen termelot szetuss (hogy egyaltalan elerd), vagy ha azert, mert megteheted a gazdasagi folenyed miatt, hogy eselyt se adj az ellennek. (Vagy legalabbis ezt hidd)

Hidd el, nincs szuksege tibunak fogadatlan prokatorokra, barmennyire is probalod Ot kovetni tuzon-vizen ( jksz-en es anarchon) keresztul.

Magadrol sem fogod lemosni soha, hogy kozod van tibuhoz, hiaba probalkozol, mint hallom... A jelek azota is egyertelmuek.

Számomra Batu=Tibuval
ennyi...

Batu 05-31-2010 21:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 254509)

Semmi ilyesmit nem mondtam.:)
Csak írtam Pool barátom üzijére egy reakciót, mivel ő tett hasonlót velem és gyávázik. Ez visszásnak tűnik egy kicsit számomra.
Te meg egyből a torkomnak ugrasz? Privátban megbeszélhetjük, ha valamivel megbántottalak vagy megsértettelek. Elnézést is kérek, ha jogos a neheztelésed. A jksz témát szerintem jegelhetjük, folyamatosan farkasok kiáltanak itt farkast.....
B-ben eléggé el vagyok foglalva, valami mérges gazda ránk uszította a kutyáit és lassan letepernek, de legalább nem unatkozom.:)

All times are GMT +1. The time now is 09:46.