![]() |
Aúú: nem úgy értettem. Hanem nem látom értelmét a játékba bevinni egy fontos információról hazudó varázslatot.... nézd meg az elf specvariját... ott nyilvánvaló(99,999%-ban :D ) hogy a gömb hamis, éplistánál sem tartom helyesnek 0tól különböző számok kiírását.
|
Quote:
Szerintem a megtévesztés varázslat is ilyen. Ha nem vagy az oriban akkor, mikor bebuknak, és nem tudod leelnőrizni a térkaput, vagy épp az előtt lopnak le és buknak be mielőtt bezáródna a kapu, csak igen nehezen fogod megtudni, ha egyáltalán megtudod, hogy tényleg az lopott-e, akit kiírt a progi. |
Quote:
"Pusztán" új ismerősöket lehet vele szerezni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A fantomseregen mit ismersz ki?:) Mindig nullát mutat mindenből. a Megtévesztés meg mindig véletlenszerűen működik. Azért nem modannám hogy ezek nem érnek semmit, pont azért érnek, mert nincs mit rajtuk kiismerni. De ha lenne egy algoritmus ami nem véletlen alapon működik, és az alapján mutatná az éplistát, akkor előbb utóbb kiszámítható lesz az éplista...
|
Látom, nem nagyon értjük egymást... :(
Egyrészt ki mondta, hogy nem véletlenszerű? Másrészt a kiismerést arra érettem, ha bepróbálkozol sereggel, akkor az eredmény függvényében tudni fogod, hogy elég volt-e a hadsereg vagy nem. Ezt a fantomseregtől függetlenül tudni fogod. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:56. |