![]() |
kicsit elhalt a téma..:(
Ati reagálhatnál rá valamit te is..:) belefér-e vagy szerinted is felborítaná a játékot, és kihalnának az orkok? |
nekem nem tetszik!
a tolvajokat még jobban ellehetetlenítené nem érzem érvnek, hogy az orkot jobban erősíti mint más fajt, és hogy ez mennyire nem igazságos. Én szeretném ha nem a gnóm váltaná fel a jelenlegi tolvaj országokat. (Sőt már már meg is tette) Azt érzem problémának hogy az aktív forumozók többsége hadizik. Ez látszik is azon, merre alakul a játék iránya... Már az is csoda, ha van egy szöviben tolvaj. |
Quote:
miben gyengülne ezzel a toli? a hadi eddig is beverte a tolit egy jobb hadi nem is egy sereggel.. viszont ez a bónusz csak full tábornokkal érvényesül.. tehát nem igazán értelek.. ha olyan a tolid hogy egy hadi nem veri be és ezen a 3%on múlik az szerintem, vagy gyatra a hadi(ő többnyire 1 szemes, és logikátlanul választ szem-et, tehát itt se számít..), vagy te nem vagy toli, inkább betonozott..:) |
Quote:
|
akkor elmondhatjuk, hogy nem lenne rossz ha a tábi szem erősödne?
eléggé kihalt a téma, pedig szerintem csak színesítene a játékon... |
Quote:
de óvatosan az iróniával, elég általános meglátás hogy ha a 3% mellé tesszünk kétszeres túlerőt, mert éppen olyan csatát képzeltünk el, akkor a 3%-ot jogosan hanyagolhatjuk el a maradék számtalan esetben. |
Quote:
|
Quote:
Az pedig úgy a lehető legjobban van, hogy mindenkinek 1% támadóerőt ad a tábornok, így gyakorlatilag használhatatlan, de az orknak 10%-t (mert itt ugye nem lép fel az egy szemes vs. több szemes probléma...). |
Quote:
Csak valahogy nem megy a fejembe hogy miért? Ő ütne akkor is a legtöbbet, csak esetleg más is üthetne nagyot... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |