Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tábornok személyiség módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4028)

none 03-15-2010 19:46

kicsit elhalt a téma..:(
Ati reagálhatnál rá valamit te is..:) belefér-e vagy szerinted is felborítaná a játékot, és kihalnának az orkok?

Kubbi 03-18-2010 15:59

nekem nem tetszik!
a tolvajokat még jobban ellehetetlenítené
nem érzem érvnek, hogy az orkot jobban erősíti mint más fajt, és hogy ez mennyire nem igazságos.

Én szeretném ha nem a gnóm váltaná fel a jelenlegi tolvaj országokat. (Sőt már már meg is tette)
Azt érzem problémának hogy az aktív forumozók többsége hadizik. Ez látszik is azon, merre alakul a játék iránya... Már az is csoda, ha van egy szöviben tolvaj.

none 03-18-2010 18:26

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 245570)
nekem nem tetszik!
a tolvajokat még jobban ellehetetlenítené
nem érzem érvnek, hogy az orkot jobban erősíti mint más fajt, és hogy ez mennyire nem igazságos.

Én szeretném ha nem a gnóm váltaná fel a jelenlegi tolvaj országokat. (Sőt már már meg is tette)
Azt érzem problémának hogy az aktív forumozók többsége hadizik. Ez látszik is azon, merre alakul a játék iránya... Már az is csoda, ha van egy szöviben tolvaj.

toli vagyok 5.en..:)
miben gyengülne ezzel a toli? a hadi eddig is beverte a tolit egy jobb hadi nem is egy sereggel.. viszont ez a bónusz csak full tábornokkal érvényesül.. tehát nem igazán értelek.. ha olyan a tolid hogy egy hadi nem veri be és ezen a 3%on múlik az szerintem, vagy gyatra a hadi(ő többnyire 1 szemes, és logikátlanul választ szem-et, tehát itt se számít..), vagy te nem vagy toli, inkább betonozott..:)

Kubbi 03-18-2010 19:19

Quote:

Originally Posted by none (Post 245583)
toli vagyok 5.en..:)
miben gyengülne ezzel a toli? a hadi eddig is beverte a tolit egy jobb hadi nem is egy sereggel.. viszont ez a bónusz csak full tábornokkal érvényesül.. tehát nem igazán értelek.. ha olyan a tolid hogy egy hadi nem veri be és ezen a 3%on múlik az szerintem, vagy gyatra a hadi(ő többnyire 1 szemes, és logikátlanul választ szem-et, tehát itt se számít..), vagy te nem vagy toli, inkább betonozott..:)

igaz, megsemmisült az érvem

Gabro 03-19-2010 07:48

akkor elmondhatjuk, hogy nem lenne rossz ha a tábi szem erősödne?

eléggé kihalt a téma, pedig szerintem csak színesítene a játékon...

Princ 03-19-2010 08:36

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 245586)
igaz, megsemmisült az érvem

lol
de óvatosan az iróniával, elég általános meglátás hogy ha a 3% mellé tesszünk kétszeres túlerőt, mert éppen olyan csatát képzeltünk el, akkor a 3%-ot jogosan hanyagolhatjuk el a maradék számtalan esetben.

Remedy 03-19-2010 10:32

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 245619)
akkor elmondhatjuk, hogy nem lenne rossz ha a tábi szem erősödne?

eléggé kihalt a téma, pedig szerintem csak színesítene a játékon...

Akkor nem mondhatjuk el. Rengeteg ellenervet is olvashattal...

Padlócsempe 03-19-2010 10:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 245639)

Igazából csak egy buta ellenérvet, hogyha 2%-al több támadóerőt adna a tábornok személyiség, mint most, akkor eltűnnének az orkok, mindenki gnómmal lenne, sőt, a tolis orik még jobban kivesznének, ráadásul a több szemes orik ellen esélytelenek lesznek ezek után az egy szemesek.

Az pedig úgy a lehető legjobban van, hogy mindenkinek 1% támadóerőt ad a tábornok, így gyakorlatilag használhatatlan, de az orknak 10%-t (mert itt ugye nem lép fel az egy szemes vs. több szemes probléma...).

Gabro 03-19-2010 11:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 245639)

Igen de mind arról szólt hogy az ork gyengülne....
Csak valahogy nem megy a fejembe hogy miért? Ő ütne akkor is a legtöbbet, csak esetleg más is üthetne nagyot...

Remedy 03-19-2010 11:54

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 245650)
Igen de mind arról szólt hogy az ork gyengülne....
Csak valahogy nem megy a fejembe hogy miért? Ő ütne akkor is a legtöbbet, csak esetleg más is üthetne nagyot...

Azert, mert az az esetleg mas, az vedettebb faj.

All times are GMT +1. The time now is 23:55.