![]() |
Quote:
Alsóbb csoportokban hallottam már, de ott meg ugye ez kicsit furán hangzik. "A gonoszok, akik semmi mást nem csinálnak, csak a piacra teszik az olcsó áruikat, tönkretették a játékomat, holott én csak a piacon tárolom az összes vagyonomat." Én személy szerint örülök ennek az önszabályozó folyamatnak, aholis végre rizikó a piacon tárolni az összes vagyont. Hiszen a piac nem erre való. Ettől függetlenül hajlom valamilyen módosításra, de semmi olyanra, ami raktárt csinál a piacból, vagy megakadályozza, hogy valaha is visszakapjam azt az országot, amivel felléptem. |
Quote:
szerintem ez a mostani rendszer úgy jó, ahogy van! |
Quote:
Nem értem azokat, akik ennyire távolinak érzik az A-t. Tolik, varik, sereg, népesség, kaja, tekercsek, hektárnyi épületekben. Egyedül a szövetségi rendszer különbözik. Mi az a jelentős különbség, ami miatt külön kellene venni az A-t ebből a szempontból a többi normálos csoporttól? Mellesleg a legegyszerűbb az lenne, ha a csoport kezdetét követő 1-2-4-8 hónap után lehetne újraindulni (szabi nélkül kb 720-1440-2880-5760 normál kör, gyorsban 2* ennyi, lassúban 1/3). Nem feltétlenül kellene játékban eltöltött időhöz kötni (azaz szabadságon is várakozhatna a delikvens ha akar), egyszerű lenne számolni is. |
Quote:
|
Quote:
Arról nem is beszélve, hogy ezzel lehet tovább tartana, de még kevesebb kockázatot jelentene az újrázgatás. Már megvédeni sem kell tudni magad ehhez. Tudom, hogy azt írtad "nem feltétlen", szerintem is akár beleszámíthat szabi is, de feltétlen kell lennie kötelező lejátszandó időnek is benne szvsz. |
Nekem is tetszik, hogy növekedjen az újrához a JÁTÉKBAN letöltendő körök száma...
Ne időbeli korlát legyen, hanem játék kör... A-ban kiváncsian várom, egy még lila orit hányszor fogok még lilának látni az elkövetkező időben :) |
Akkor mi a lassúban szívni fogunk rendesen.
500 kör is sok, mert lassúban 667 kör a játékidő, de ha lesz 1000, aztán 2000 az kicsit durva lesz. |
Quote:
De ha a köröket a csoport sebességéhez igazítanánk, akkor az úgy lenne fair, ha minden körigényes dolgot oda állítanánk (topkör lépéshez, játékidő lépéshez-ha normál 1000, akkor gyors 2000, lassú 333-, képzés/teki/építés) szal nemtom :) |
Quote:
Mondjuk nem tudom elképzelni azt, hogy valakinek szüksége lehet 1 újránál többre 1 csopiban. Annyira nem lehet elszúrni szerintem a játékot. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:08. |