![]() |
engem az olyanok idegesítenek akik elküldenek a francba ha tanácsot adsz
pl kaptam egy ilyen levelet hogy kössz hogy megtámadtál... erre leírtam pár dolgot h mit kellene változtatnia. erre megkapom h kössz a kiokosítást haggy inkább békén itt jön belém h nekimegyek az épületeinek |
Hohó írnom kell ma még1et
találtam 4. szinten egy hullát 1k támadóval 1k védővel és 3500-3500 pacival meg íjjal de a legnagyobb lol h varázsló személyiségű....:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy friss gyöngyszem az egyik 5. szintű dipóból:
xy (#??????) 2006-valamikor Helyezés: ??? Érték: ???? S. O. S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenemet elrabolják!!!!Kb. 17 őrtornyom van !!!!!!!!! |
öngyilkos jelölt:D
|
Mai nap termése :D
xy-ot kifosztottam, ártóztam egy kicsit, hogy beférjek, erre támadás után jön 2 sikertelen gömbizés, majd egy üzi: -Ezt most miért csináltad? :confused: erre szépen megírtam neki, hogy romlott a kat. morálom és muszály voltam :) azóta sem jött üzi :D [OFF] Nem is gondoltam, hogy néhány szövi ennyire retteg az MF-ektől :D ez tök jó...csak bele ne bukjak :rolleyes: [/OFF] |
Tegnap estt meg és régi álmom volt, bár kissé szadista vagyok. Megnéztem egy törpét gömbel 4.-ik szintem és láttam, hogy 0 tolija mellett van 3400 varija, 550 hekin. Kicsit leszedtem tekivel és lefeküdtem aludni. Másnap látom, jött a zöld, hogy ezt fejezzem be, mert kénytelek lesznek engem támadni. A tálcán villog az msn-jelzés, hogy keres az L-s szövin. Belépek és mondja ne izguljak a hulla nem üt be. Valóban 2 kör múlva pattant. Megnéztem magamnak és láttam, hogy kijött mindennel és meghagyta nekem a 44 milláját:D . Gyorsan a 4 sereg, meg egy mézsár a törpire demonstárió végett. Beütöttem mindet, erre látom, hogy a törpe megint jön, szintén mindennel és elvitt 17 hekit. Msn-en összeboronáltam a szövit, aki és mozog, mehet az 5 pusztitás felfelé. (Illetve csak az elsők, az újítások miatt). Újabb két kör, a törpinek -199 épület és látom, hogy 17 körre lett. Sajnos csak 10 sereg ment, mert én nem voltam itthon, mert nem akartak még egy kisérést, a tolis, meg egyszer fosztotta. Ha valaki nem ért a szóból az így jár.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:35. |